אני לא סומך על טכנאים שפשוט יפרמטו לי את המחשב ושוב ימחקו לי את כל החומר שיש לי בו...(לאחר הפירמוט הקודם שנעשה בטעות ע"י אחי נמחקו כ8 ג'יגה של שירים ועוד 5 ג'יגה של תמונות שלי עם חברים ומשפחה שחשובות לי מאוד...)
בכל אופן, אני מקווה
א.שתיהיה היענות
ב.שיש דרך בלי פירמוט, לפחות לא פירמוט מיידי שיאפשר לי לגבות את החומר החדש שנשאר לי(בין היתר תמונות מן ההשבעה), המשחקים פחות קריטיים אפשר להשיב אותם בזמן הארוך בניגוד לדברים האחרים.
בכל אופן, כשהמחשב עולה, הוא עולה ללא דסקטופ או כל זכר לWIN חוץ מהרקע, הגעתי לאתר כי יש לי פופאפים במחשב(בין הוירוסים והSPYWAREים שיש לי) שקפץ ומשם באתי לכאן דרך המועדפים, כמו כן קיבלתי גישה למחשב שלי דרך הפופ-אפ ע"י שינוי הכתובת לC: ומשם המחשב פתוח בערך, וכך מחקתי כמה שיותר תוכנות לא מוכרות בADD/REMOVE
כל הבלאגן הגיע דרך אחי הקטן, שנכנס לכל מיני אתרים והוריד כל מיני תוכנות שעברו אליי דרך הרשת.
אין לי "הרשאה" להפעיל את הTASK MANAGER ע"י CTRL+ALT+DEL, למרות שאני הADMIN במחשב כך שאני לא יכול להגיע דרך שם לדברים.
הורדתי AD-AWARE רק שאני לא יכול להפעיל אותה בגלל כל הוירוסים ואני דיי אובד עיצות.
כנ"ל לגבי הNERO שאני לא יכול לגבות על דיסקים את החומר...
דרך נוספת שחשבתי עליה היא להעביר ברשת לאחד המחשבים בבית, אך כל פעם שאני מנסה להיכנס למחשב אחר , המחשב שלי מאתחל את עצמו.
דרך אחרונה שחשבתי עליה היא כונן נשלף, שאין לי כך שזה לא ממש אפשרי.
הצלחתי להפעיל ICQ שעובד בצורה חלקית אך מספקת לדיבור עם אנשים כך שמי שיכול ורוצה לנסות לעזור מוזמן.