היי כולם...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
TUSHA
היי כולם...
יש לי את הדיסק הירוק של ורדית ואני לא מצליחה להפעיל אותו באקס פי :\ ניסיתי כל מיני דרכים וזה מסרב לפעול... אם מישהו במקרה ניסה והצליח אני אשמח לשמוע...
בנוסף, אם אני מדברת על הדיסקים של ורד הגליל, חשבתם להעלות אותם? לי אין את השחור והכחול (?) ולא ניסיתי אותם אף פעם ואני אישית בטוחה שהייתי ממש שמחה אם היה איזה קישור...
וגורדי, יש לי כל מיני שטויות, הרוב על דיסקים אבל ישן, בעברית... לא נראה לי שזה ממש מעניין שמישהו מכיר אבל אם יש צורך בכל פיסת דבר בעברית אני יכולה לתרום... את רובם אני בעצמי לא מצליחה בכלל להפעיל אבל הקבצים קיימים...
וגם את BOWLING ALLEY אם אתה רוצה, כדי שמי שלא מכיר את נוסטלגיה לתמיד יוכל להוריד גם מפה (:
בנוסף, אם אני מדברת על הדיסקים של ורד הגליל, חשבתם להעלות אותם? לי אין את השחור והכחול (?) ולא ניסיתי אותם אף פעם ואני אישית בטוחה שהייתי ממש שמחה אם היה איזה קישור...
וגורדי, יש לי כל מיני שטויות, הרוב על דיסקים אבל ישן, בעברית... לא נראה לי שזה ממש מעניין שמישהו מכיר אבל אם יש צורך בכל פיסת דבר בעברית אני יכולה לתרום... את רובם אני בעצמי לא מצליחה בכלל להפעיל אבל הקבצים קיימים...
וגם את BOWLING ALLEY אם אתה רוצה, כדי שמי שלא מכיר את נוסטלגיה לתמיד יוכל להוריד גם מפה (:
-
אורח
-
אורח
בדקתי, יש לי את אליפות בכפר(ירוק) ואת אליפות בחלל(שחור). שניהם במצב פיסי גרוע(כמו כל שאר המשחקים שהשגתי) ולא בטוח שהם עובדים. הם ביחד עם עוד משהו כמו 30 דיסקים בעברית שהשגתי לא מזמן. אני אבדוק את הדיסק הירוק לראות אם אני מצליח להפעיל אותו בXP.
[עריכה]
אגב, C-Man, נראה לי שדווקא את וורדית במפעל השוקולד יש כבר באתר (לפי התמונות).
[עריכה]
אגב, C-Man, נראה לי שדווקא את וורדית במפעל השוקולד יש כבר באתר (לפי התמונות).
לאיזה אתה מתכוון? בכל מקרה אני לא רואה את המשחק שאני מדבר עליו באתר..
המשחק שאני מדבר עליו, זה שורדית צריכה להפיל מן כדורים למבחנות מסודרות בשורה, כך שיוצרו שלישיות של צבעים ויעלמו.. (בסגנון טטריס רק זה לא צורות, זה צבעים ויש עוד כמה טריקים)
וגם הגריפיקה והשנה יותר חדשים נראה לי...
וד"א אני הולך להעלות בקרוב את חברי פחד גם.
המשחק שאני מדבר עליו, זה שורדית צריכה להפיל מן כדורים למבחנות מסודרות בשורה, כך שיוצרו שלישיות של צבעים ויעלמו.. (בסגנון טטריס רק זה לא צורות, זה צבעים ויש עוד כמה טריקים)
וגם הגריפיקה והשנה יותר חדשים נראה לי...
וד"א אני הולך להעלות בקרוב את חברי פחד גם.
נערך לאחרונה על ידי C-man ב א' מאי 07, 2006 9:25 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
TUSHA
מה הבעיה? נפתח החלון ואני לוחצת על ההתחלה ושומדבר לא קורה
ניסיתי ללחוץ במאפיינים שזה יפעיל כמו על ווינדווס 95 ולא עזר.. אני אנסה על מחשב נוסף מחר...
לגבי המשחקים, יש לי את הירוק, ואני מחפשת למי שיכול להעלות את השניים הנותרים
לדעתי האישית בכל אופן, גם יש להם מקום באתר..
הם מ-98 אם אני לא טועה, אולי 97 אבל אני כמעט בטוחה ש98
לא מספיק ישן?
ניסיתי ללחוץ במאפיינים שזה יפעיל כמו על ווינדווס 95 ולא עזר.. אני אנסה על מחשב נוסף מחר...
לגבי המשחקים, יש לי את הירוק, ואני מחפשת למי שיכול להעלות את השניים הנותרים
לדעתי האישית בכל אופן, גם יש להם מקום באתר..
הם מ-98 אם אני לא טועה, אולי 97 אבל אני כמעט בטוחה ש98
לא מספיק ישן?
איזה חלון? את יכולה להעלות תמונה שלו? שאני אבין על מה את מדברת (אם את לא יודעת איך להעלות תמונה לשירות כמו http://www.imageshack.us תשאלי)
ובקשר להעלות משחקים ל"אתר" אין הרבה סיכוי. גורדי לא מעלה משחקים כאלה גדולים (דיסק כמעט מלא), לפעמים משתמשים של הפורום מעלים לחשבונות דואר משחקים בעזרת התוכנה P2M, אבל זה לא מדווח לאתר, זה מגיע לשירשור הדביק "-= שיתוף קבצים =-" אבל זהו.
אני דווקא חושב שניתן להפריד רק את הקבצים של המשחק מהדיסק ולכווץ אותם ואז הגודל ירד בצורה משמעותית (אני מעריך שמשהו בסביבות העשרות מגה) רק שאין לי מושג איך לעשות את זה, ניסיתי להסתכל על התיקיות שבדיסק אבל יש שם בלאגן לא נורמלי.
ובקשר להעלות משחקים ל"אתר" אין הרבה סיכוי. גורדי לא מעלה משחקים כאלה גדולים (דיסק כמעט מלא), לפעמים משתמשים של הפורום מעלים לחשבונות דואר משחקים בעזרת התוכנה P2M, אבל זה לא מדווח לאתר, זה מגיע לשירשור הדביק "-= שיתוף קבצים =-" אבל זהו.
אני דווקא חושב שניתן להפריד רק את הקבצים של המשחק מהדיסק ולכווץ אותם ואז הגודל ירד בצורה משמעותית (אני מעריך שמשהו בסביבות העשרות מגה) רק שאין לי מושג איך לעשות את זה, ניסיתי להסתכל על התיקיות שבדיסק אבל יש שם בלאגן לא נורמלי.