מחפש משחק עם רובוט

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

מחפש משחק עם רובוט

שליחה על ידי אורח »

משחקים רובוט שיכול גם לנסוע וגם להפוך לחללית. הוא נמצא על כוכב לכת דיי קטן למה בתעופה הוא יכול להקיף את כולו דיי מהר. המטרה היא להציל אנשים -- נוסעים למקום שיש בו בתים ומפעילים מין סוג של אזעקה ואז האנשים יוצאים מהבתים ונכנסים לחללית עד שהיא מתמלאת ואז צריך לעבור בחישוקים כאלו שתלויים באוויר (צריך להפוך קודם למטוס) וכשעוברים בתוכם זה משגר את האנשים ואפשר ללכת ולקחת עוד אנשים. יש כמות מסויימת של אנשים שצריך להעביר ואז עוברים שלב לכוכב אחר. יש מין סוג של מחלה לאנשים, אני לא בטוח איך הם מקבלים אותה ומה היא עושה אבל נראה לי שזה הופך אותם לירוקים, וגם יכול להיות שבחלק מהכוכבים יש חלליות שברגע שהופכים למטוס יורות עלי. הרובוט בצבע אפור אם אני לא טועה.
ואם זה עוזר אז אני זוכר שהאייקון של המשחק הוא כמה מילים באנגלית שכתובים בצבע אדום (או שחור).

תודה רבה רבה.
אורח

Re: מחפש משחק עם רובוט

שליחה על ידי אורח »

אנונימי כתב:מילים באנגלית שכתובים בצבע אדום
*שכתובות בצבע אדום
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

הממ

שליחה על ידי ET »

נשמע לי כמו רימייק של space taxi.או space taxi 3.
TALVDAN
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי TALVDAN »

קוראים למשחק הזה רובוטריק!
TALVDAN
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי TALVDAN »

אה אופס לא.. לא קראתי עד הסוף חח
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

למרות שההודעות האלה נראות חדשות כי הם בהתחלת הרשימה, הם לא, הם נכתבו לפני יותר מחודש ומאז מסע אל העבר לא פעל בגלל בעיה בשרת הקודם, אז אין טעם לענות על ההודעות הישנות האלה, אלה אם השואל יחזור לפה ויענה עליהם.
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ג' מאי 02, 2006 6:43 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

יש עם זה בעיה, כי אנחנו תמיד אומרים לאורחים פה לא להקפיץ הודעות, אם מישהו ידע לענות עליהן הוא יענה..
(ואמנם עבר חודש, אבל לא הרבה הספיקו לקרוא את ההודעות האלה...)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא