איך מפעילים מפות ב DUKE NUKEM 3D ?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דיוק בכובודו ובעצמו

איך מפעילים מפות ב DUKE NUKEM 3D ?

שליחה על ידי דיוק בכובודו ובעצמו »

איך מפעילים מפות ב DUKE NUKEM 3D ? ,הורדתי מקבץ מפות ,אבל אני לא יודע איך להפעיל אותן עם המשחק ...חשבתי שאם אני אשים את המשחק המלא + את המפות באותה התיקייה הכל יפעל ...מתברר שזה לא נכון ...למישהו יש מושג ?אני מתחנן ...:(
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני בספק אם מישהו מפה יוכל לעזור לך...
נסה לבדוק אם יש קובץ הוראות יחד עם המפות שהורדת, ואם לא אז בדוק אם יש הוראות במקום ממנו הורדת את המפות (או שתשאל בפורום של האתר ממנו הורדת, אם יש כזה..)
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ו' מרץ 03, 2006 5:12 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

חפש קובץ Readme.txt בתיקייה של המשחק, ושווה גם לנסות להפעיל את המשחק עם הפרמטר ?/ (לוכסן ואחריו סימן שאלה), נדמה לי שזה נותן רשימת פרמטרים בדיוק ניוקם, אבל אני לא בטוח.
דיוק בכובודו ובעצמו

אמ...

שליחה על ידי דיוק בכובודו ובעצמו »

לא ,אין קבצי הסברה ..והורדתי מהאתר ברוסית שהבאתם פה לא מזמן ...אני לא ממש קורא רוסית או כל שפה אחרת מלבד אנגלית ועברית ...ולא ממש הבנתי למה התכוונת OG
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

ככה טוענים קבצי מפה-
בתיקיה של המשחק יש קובץ setup.exe.
אחת האפשרויות שם זה load user level.
אלון שער ירוק 2

אמ..זה אני "דיוק בכבודו ובעצמו"

שליחה על ידי אלון שער ירוק 2 »

חחח שיניתי ניק ,כי אין לי כוח להיכנס במשתמש הרשום שלי ולא לכתוב את הניק האמיתי (אלון שער ירוק) ,בכל אופן תודה על העזרה ...הכל פועל חלק ואני כנראה אעלה לRAPID SHARE את המפות ..יש בערך כ 30 מפות או 40.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא