עזרה בקשר ל-monkey island,ולא בתוכן המשחק אלא בהפעלה...

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

עזרה בקשר ל-monkey island,ולא בתוכן המשחק אלא בהפעלה...

שליחה על ידי אורח »

אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולומר לי איך אני מפעילה את המשחק... כאילו הורדתי את התיקייה בתור קובץ זיפ, ואחרי שעשיתי לזה extract all פשוט אין לי שם קובץ הרצה של המשחק... אני לא מבינה זה פעם ראשונה שמשחק מהאתר הזה עושה לי את הבעיה הזו!!
אם למישהו יש מושג... או שתנסו להוריד את המשחק בעצמכם ותגידו לי אם הבעיה היא רק אצלי.
תודה... :roll:
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

זה קובץ zip בתוכו קובץ ace שבתוכו יש את המשחק(בתוך שרשרת תיקיות) קובץ ההפעלה בסוף הוא monkey.bat.

היה עוזר יותר אם היית אומר איזה קבצים יש שם.
ובכלל זה לא הפורום הנכון(עכשיו ההודעה בפורום של רומולטור והיא צריכה להיות בפורום של מסע אל העבר)
אורח

שליחה על ידי אורח »

ניסיתי לפתוח את זה עם winace (אני לא ממש ממש מבינה במחשבים ... אבל חשבתי אולי...) ונדמה לי שהגעתי לקובץ שאמרת עליו. זה נפתח עם הפתיחה של מסע אל העבר אבל פשוט נסגר...
אני לא יודעת.. אני אחפש
אורח

שליחה על ידי אורח »

טוב אמממ מישהו יכול לומר לי איך אני פותחת את הקובץ ACE שיש שם??... אני לא רואה את השרשרת של התיקיות שאמורה להיות לי ובתוכה אם הבנתי נכון צריך להיות קובץ:monkey.bat. =\ אוף..
אורח

שליחה על ידי אורח »

טוב תקשיבו זה לא הולך ככה.... הצלחתי לפתוח את הקובץ אבל קובץ ההרצה לא עובד!!!!!!!!! אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי ככה... =[
אורח

שליחה על ידי אורח »

אהה דרך אגב שכחתי.. זה קרה לי גם עם המשחק dxball זה נפתח ואז כתוב press any key אבל כשלוחצים על מקש זה פשוט נסגר...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

קודם כל תפרסי את תוכן הקבצים ואחר כך תפעילי עם dosbox2
(guide2 לעזרה)
אורח

שליחה על ידי אורח »

טוב הגעתי למסקנה שהבעיה היא בקבץ ההרצה.. חחח
אין לי מושג... זה נפתח ואז נסגר =\ משהו מוזר... פליז תנסו להוריד גם ותגידו לי אם הבעיה היא רק אצלי. שרפתי על זה את כללללל היום אוף :x
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

C-man כתב:קודם כל תפרסי את תוכן הקבצים ואחר כך תפעילי עם <a href=http://dosbox.sourceforge.net/ target=dosbox>DOSBOX</a>
(<a href=http://geocities.com/auphyr target=guide>מדריכים</a> לעזרה)
ואפשר גם scummVM...
אורח

שליחה על ידי אורח »

נכנסתי לזה אבל לא ממש הבנתי איך להוריד את זה... כמו שאמרתי אני לא מבינה מאוד במחשבים והם רצו שאני אבחר miror ולא ידעתי מה לבחור
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

תנסי לבחור את הראשון (או כל אחד אחר, לצורך העניין).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא