משחקי ילדות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Teleya

משחקי ילדות

שליחה על ידי Teleya »

היי,
אני מנסה לאתר כמה משחקים ישנים:

הראשון: משחק שלבים, שצריך לעבור מסך- מסך, ונתקלים בדרך בכל מיני מכשולים: שיכורים שנותנים לך נבוט בראש, בולדוגים... אולי גם דבורים וציפורים, נראה לי.
בחלק מהמשחק הולכים על משהו שנראה כמו עמודי חשמל, או פיגומים.

השני: יש שם כל מיני מסכים, שבהם צריך לאסוף חפצים מסויימים. הקאטץ'- יש שם משהו כמו כדורים שצריך להזיז בצורה חכמה, כי אחרת הם חוסמים את הגישה, ואם הם נופלים עליך- אתה עולה באש (המשבצות נהיות בגוונים של אש).
מה שמיוחד שם, שמה שצריך לאסוף, לפחות חלק מהזמן, זה דיסקטים כחולים...
אה, ויש מסך, שרשום שם אם הדברים שצריך לאסוף :THINK.

שלישי: משחק מחשבה, שבו אתה בנאי, שעולה במעלית לאחת מהקומות, שאתה בוחר, וצריך להעביקר קופסאות מהפינה, למקומות מסויימים שמסומנים בחדר, כשאסור לעשות צעד לא נכון, שיחסום אותך. המקומות שיש להניח בהם את הקופסאות מסומנים בצורת מעויינים סגולים. כל המשחק הוא ברזולוציית ארבעת הצבעים (טורקיז, סגול, לבן, ושחור).

רביעי: משחק שבו אלף הוא מעין פק- מן, והוא מחפש מפתחות ויש שם חתולים ופיצות , והוא צריך להגיע לשער. זה בגוונים של צהוב- אדום- כתום.

תודה רבה לכ ל מי שינסה להבין ולהגיד לי איך רואים לזה, או איפה אפשר למצוא את זה... :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני רואה לפי הנושא הזה:
viewtopic.php?t=11923
שאת שמו של המשחק השני כבר מצאת.

אגב, רק לידע כללי: כאשר יצרו את המשחק הזה קראו לו THINK לאורך כל הדרך, ולכן גם בכמה מן השלבים (הרבה יותר מאחד) המילה THINK מאויתת ע"י אינפוטרונים (אלה הדברים שצריכים לאסוף), רק ממש לפני שהמשחק פורסם, הסתבר שבכלל יש כבר משחק בשם הזה...
אז השם שונה לסופאפלקס.
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שאר המשחקים

שליחה על ידי ET »

הראשון:טיטוס השועל
השלישי:Sokoban
הרביעי:פשוט אלף
נראה לי שכולם נמצאים באתר.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא