חייב למצוא משחק!!!! :(

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

חייב למצוא משחק!!!! :(

שליחה על ידי אורח »

הוא דיי נדיר ואני לא בטוח שתוכלו לעזור לי :(
זה שילוב של משחק אסטרטגיה ופעולה. יש 2 קבוצות, כל קבוצה בוחרת מספר יצורים שונים... אחרי זה ממקמים אותם במקום כזה (אפשר להסתכל עליו מרחוק ואז היצורים נראים כמו משבצות קטנות.. ואפשר להסתכל יותר מקרוב ואז רואים את היצורים.
כל אחד בוחר מלך והמטרה זה לחסל את המלך של השני. כשרוצים להזיז יצור לוחצים עליו ואז מופיעים סביבו ריבועים של הליכה שבוחרים אחד והוא הולך אליו. כש2 יצורים נפגשים אז יש קרב בזמן אמת במבט מלמעלה. ולכל דמות יש 2 סוגים של התקפות

אני זוכר רק 2 יצורים בוודאות:
יצור אדום גדול עם 6 ידיים, שקצת מזכיר את diablo
התקפה 1: נותן מכה עם הידיים
התקפה 2: יורק אש
(היצור הכי חזק במשחק)

יצור אחר זה מן עטלף חום כזה
התקפה 1: יורה משהו אדום כזה שכשהוא פוגע בלוחם אחר אז הלוחם לא יכול לזוז לכמה שניות
התקפה 2: מוציא לשון כזאת אדומה ומוצץ חיים מהיריב
(הוא מתחיל עם קצת פחות חיים)

אני גם זוכר איזה משהו שאפשר להפוך יצור מובס של האויב ליצור שלך (ואז הוא אפור כזה)

אפשר להסתכל על המשחק מרחוק למעלה ואז היצורים נראים כמו ריבועים (לכל יצור ריבוע בצבע שונה) ומקרוב הם נראים בדמות המקורית...

אני גם זוכר קוסם כזה שמקפיא את האוייב.

בסמל של הפתיחה אני זוכר ריבוע כחול תלת מימדים עם השם של החברה נראה לי....
ובטפריט הראשי אני זוכר 2 לפידים מהצדדים שלו.

בבקשה שמישהו מכיר את המשחק הזה :(:(:(
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

למה הסמיילי העצוב? :)

חלק מהתיאור אומר לי ב100% שמדובר בHEROES, כנראה אחד מהשניים הראשונים.

למעשה, אני כמעט בטוח שזה הירוז בגלל התיאור של הסמל.

משום מה אני לא מוצא אותו להורדה באתר הזה, באנדרדוגס ובאתר המתחרה שאני לא יודע אם מותר לציין את שמו...

תמונות יעזרו?

הירוז מגירסת הגיימבוי

הירוז2

עוד תמונה...
האחרונה אגב, אם איני טועה היא מהמשחק השלישי בסדרה, אשר עדיין נמכר.
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

לי דווקא נשמע די רחוק מלהיות אחד ממשחקי HOMM.
מצד אחד זה נשמע קצת כמו Warlords ומצד שני משהו בסגנון Archon (יותר בכיוון Dark Legions).
אורח

שליחה על ידי אורח »

זה לא הירוס, יש לי את כל הגירסאות של HEROES בדיסקים... ובheroes הקרבות הם לא בזמן אמת (תוקפים בתורות) ולכל יצור יש רק מתקפה אחת ורק לחלק יש גם קסם..., רק בHEROES 4 הקרבות הם מלמעלה, אבל גם שם זה לא בזמן אמת.. אני מדבר על משחק שאתה בוחר מה יהיו החיילים שלך לפני שנכנסים למפה.. ואז במפה אתה ממקם אותם.

תחשוב על כל המשחק כמו קרב בHEROES, רק שאפשר להזיז יותר מחייל אחד בתור וכש2 חיילים אוייבים נפגשים, מתחיל קרב בסגנון Star control (רק שזה עם יצורים ולא חלליות)
אורח

שליחה על ידי אורח »

אני גם מוסיף.. אין שם מבנים... זה רק יצורים נגד יצורים... ממש כמו משחק לוח כזה..
אורח

שליחה על ידי אורח »

המשחק הוא גם לא תלת מימדי.. הוא בגרפיקה טובה..אבל מצויירת...
ואני גם זוכר עוד מסך פתיחה שרואים שם תמונה של היצור עם ה6 ידיים ועוד כמה דברים שאני לא זוכר...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

באמת נשמע כמו משהו בסגנון של Archon Ultra (זה בוודאות לא Archon Ultra, רק בסגנון) או Battle Chess (שיש באתר).
אתה בכלל בדקת את המשחק שאופיר הציע:
http://www.mobygames.com/game/dos/dark- ... creenshots
אורח

שליחה על ידי אורח »

הינה ציירתי משהו שקצת מזכיר לי את הלמעלה של המשחק... הצהובים זה ההליכה שהחייל יכול ללכת... הריבועים הצבעוניים זה חיילים.. (היה המון סוגי חיילים, לכל אחד ריבוע בצבע שונה)
תמונה[/img]
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

טוב, Dark Legions זה לא :>
אורח

שליחה על ידי אורח »

זה כן! תודה גבר!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא