Revenge of The Toys

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

rikikk

Revenge of The Toys

שליחה על ידי rikikk »

אני מנסה להפעיל את המשחק אחרי שכבר הורדתי אותו והוא אומר לי שיש קובץ חסר. מישהו יודע איך נאי פותרת את הבעיה הזו? תודה.. ריקי
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אתה שוב לא אומר מה עשית בדיוק, על מה לחצת וכו'.... האם בכלל טענת את הקובץ בעזרת Daemon Tools?
אם תפתח עוד הודעה כזאת אני אמחק אותה...
rikikk

זו מישהי אחרת זה לא אותו אחד ממקודם

שליחה על ידי rikikk »

יש לי מערכת הפעלה אקס פי וניסיתי במחשב אחר עם מערכת הפעלה 98 ושם זה עובד. יכול להיות שמפה נובעת הבעיה. בכל מקרה עשיתי אקסטרקט כרגיל ולחצתי שם על קובץ הפעלה שובץץ כרגיך. אבל לא עולה ואומר שחסר קובץ כלשהו. הבנתי שיש איזה מצב שצריך לשים את המחשב בשביל שהמשחק יעלה אבל אני לא יודעת מזה ואיך עושים את זה.. אשמח אם תעזור לי.. חח ובאמת חבל על העצבים. :wink:
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

הורדת מפה או מHOTU2? בגרסה שפה אין לי שום בעיות ומה שיש בHOTU פעם הייתה לי בעיה מסויימת אבל כשניסיתי שוב לא מזמן הכל היה בסדר...
אתה יכול לנסות לשנות את מצב התאימות ל וינדוס 98 ע"י לחיצה ימנית על הקובץ הפעלה ובחירה ב properties ושם ב compatibility (תאימות בעברית) ו run this programin compatibility mode for: ונסה שם וינדוס 95/98 ולא יזיק לנסות גם את השאר אני משאר...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא