מורטל קומבט 3 -צריך עזרה בדחיפות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
nirgg
מורטל קומבט 3 -צריך עזרה בדחיפות
לאחרונה התעורר בי חשק לשוב ולשחק במורטל קומבט 3.
יש לי את הדיסק של המשחק והכל .
הורדתי את תוכנת דוסבוקס שתעזור לי להפעיל את המשחק.
התקנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו , הוא כתב לי שאין דיסק בכונן למרות ששמתי את הדיסק.
לאחר מכן ניסיתי להוריד את תוכנת cd fake שלפי מה ששמעתי אמורה לעזור לי במצב זה. הבעיה היא שלא הצלחתי להפעיל אותה.
אם מישהו נתקל בבעיה דומה כשניסה להפעיל משחק זה או אחר , נא לעזור לי.
יש לי את הדיסק של המשחק והכל .
הורדתי את תוכנת דוסבוקס שתעזור לי להפעיל את המשחק.
התקנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו , הוא כתב לי שאין דיסק בכונן למרות ששמתי את הדיסק.
לאחר מכן ניסיתי להוריד את תוכנת cd fake שלפי מה ששמעתי אמורה לעזור לי במצב זה. הבעיה היא שלא הצלחתי להפעיל אותה.
אם מישהו נתקל בבעיה דומה כשניסה להפעיל משחק זה או אחר , נא לעזור לי.
-
nirgg
כן , אכן עשיתי mount לכונן הראשי ולכונן התקליטורים.
לאחר התקנת מורטל קומבט 3 :
mount d d:\
d:\
cd mk3
mk3
לאחר מכן התוכנה מתחילה לעלות ואז נכתב שאין דיסק בכונן .
כפי שכבר ציינתי זו בעיה ידועה שלא ניתן להשתמש בסידרומים בתוכנה של דוסבוקס ולכן קיימת התוכנה cd fake , הבעיה היא שאין לי מושג איך להשתמש והמדריכים שיש באינטרנט לגבי התוכנה אינם מפורטים דיים .
לאחר התקנת מורטל קומבט 3 :
mount d d:\
d:\
cd mk3
mk3
לאחר מכן התוכנה מתחילה לעלות ואז נכתב שאין דיסק בכונן .
כפי שכבר ציינתי זו בעיה ידועה שלא ניתן להשתמש בסידרומים בתוכנה של דוסבוקס ולכן קיימת התוכנה cd fake , הבעיה היא שאין לי מושג איך להשתמש והמדריכים שיש באינטרנט לגבי התוכנה אינם מפורטים דיים .
בעיה ידועה למי? לי בהחלט לא, שיחקתי בעשרות משחקים על דיסקים בדוסבוקס, חלקם אפילו מוגנים, ואפילו שיחקתי בדיסק של MK3(יש לי אותו).
אתה לא צריך את Fake CD, נקודה.
תעיף מבט בהודעה הדביקה: "-=שיתוף קבצים=-", תמצא שם את הקישור למשחק ריימן, בקישור הזה ישנו גם מדריך להעלאה(Mount) *נכונה* של CD. תעזר בו, ואם אתה עדיין צריך עזרה תגיד לי כאן.
סתם לדוגמא: אם כונן התקליטורים שלך הוא E וה ID שלו הוא 1 ומערכת ההפעלה שלך היא WInXP ואתה רוצה להתקין את MK3 לכונן D שלך בתיקיה oldgames אז להן הפקודות:

ובכל פעם שתפעיל את דוסבוקס אתה חייב לעשות MOUNT לCD מחדש כמובן(משום מה לא כתבת את פקודת העלאת הCD שלך בהודעה...).
[עריכה]
אתה לא צריך את Fake CD, נקודה.
תעיף מבט בהודעה הדביקה: "-=שיתוף קבצים=-", תמצא שם את הקישור למשחק ריימן, בקישור הזה ישנו גם מדריך להעלאה(Mount) *נכונה* של CD. תעזר בו, ואם אתה עדיין צריך עזרה תגיד לי כאן.
סתם לדוגמא: אם כונן התקליטורים שלך הוא E וה ID שלו הוא 1 ומערכת ההפעלה שלך היא WInXP ואתה רוצה להתקין את MK3 לכונן D שלך בתיקיה oldgames אז להן הפקודות:

ובכל פעם שתפעיל את דוסבוקס אתה חייב לעשות MOUNT לCD מחדש כמובן(משום מה לא כתבת את פקודת העלאת הCD שלך בהודעה...).
[עריכה]
לא ניסחתי את זה נכון, הפקודה להעלאה נכונה נמצאת במדריך להפעלת Rayman עם דוסבוקס שנמצא במקום שצויין לעיל.Og כתב:בקישור הזה ישנו גם מדריך להעלאה(Mount) *נכונה* של CD.
-
nirgg
אני לא הייתי ממליץ, אבל עקרונית (ושוב, זה רק עקרונית) אם תתקין רגיל ואז תעשה מאונט לCD עם אותה אות כונן בדוסבוקס כמו בחלונות זה צריך לעבוד, כלומר אם כונן התקליטורים הוא G אז(למשל) במקום לכתוב mount d g:\1 (במקום ה 1 בא כל מה שאתה צריך לכתוב) אתה תצטרך לכתוב mount g g:\1nirgg כתב:אני לא יכול פשוט להתקין רגיל (לא דרך הדוסבוקס) ואז להפעיל את המשחק כמו שאמרת ? כלומר רק להגדיר את כונן ה- cd rom ?[/img]
ממ
יש גירסה יותר חדשה לWindows.תמיד אפשר לשחק גם בROM של MAME.
-
nirgg
-
nirgg
-
nirgg
קודם כל אני רוצה להודות לך . קראתי את המדריך והבנתי את הבעייתיות .
הצלחתי להפעיל בסופו של דבר את המשחק .
הבעיה היחידה שנותרה היא שהוא פועל באופן איטי מדי .
כשאני מעלה לו את המהירות ב:ctrl f12 זה לא משפיע ובמהירויות גבוהות מאט אותו אף יותר וכשאני מוריד לו את המהירות ב:ctrl f11 , זה משפיע רק במעט והוא עדיין פועל יחסית לאט .
מה אני עושה במקרה זה ? האם נתקלת בבעיה זו ?
הצלחתי להפעיל בסופו של דבר את המשחק .
הבעיה היחידה שנותרה היא שהוא פועל באופן איטי מדי .
כשאני מעלה לו את המהירות ב:ctrl f12 זה לא משפיע ובמהירויות גבוהות מאט אותו אף יותר וכשאני מוריד לו את המהירות ב:ctrl f11 , זה משפיע רק במעט והוא עדיין פועל יחסית לאט .
מה אני עושה במקרה זה ? האם נתקלת בבעיה זו ?
תוריד את הגרסה הזו של דוסבוקס:
http://og.somee.com/files/dosbox_kronuz-20051205b.zip
ופרוס אותה לאנשהו, תעלה שם את הסייקלס אם אתה מרגיש שאתה צריך, אבל תדאג שהשימוש במעבד (ניתן לראות אותו עם Ctrl+alt+del בחלונות XP) לא עובר את ה80%.
אגב, זו גירסה שלמה בפני עצמה, לא צריך להוסיף לה קבצים מגרסאות ישנות של דוסבוקס, למרות שהיא מכילה רק קובץ אחד, יש בו הכל.
ואם אתה רואה שיפור במהירות, תאמר לי בבקשה.
http://og.somee.com/files/dosbox_kronuz-20051205b.zip
ופרוס אותה לאנשהו, תעלה שם את הסייקלס אם אתה מרגיש שאתה צריך, אבל תדאג שהשימוש במעבד (ניתן לראות אותו עם Ctrl+alt+del בחלונות XP) לא עובר את ה80%.
אגב, זו גירסה שלמה בפני עצמה, לא צריך להוסיף לה קבצים מגרסאות ישנות של דוסבוקס, למרות שהיא מכילה רק קובץ אחד, יש בו הכל.
ואם אתה רואה שיפור במהירות, תאמר לי בבקשה.