הורדתי את המשחק אלאדין ומלך האריות
נסתי להפעיל אותם והם פשוט לא עובדים
אני לוחצת על הקובץ שאמור להפעיל את המשחק
וזה עושה לי חלון שחור ואז החלון ניהיה על כל המסך ואז זה יוצא לגמרייי מהחלון..=\
אפשר עזרה בבקשה? איך אני יכולה להפעיל אותו?
תודה מראש, קרן.
יש לי בעיהה, אפשר עזרה בבקשה?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
קודם כל נסי את דוסבוקס יעיל מאוד, אם עדיין לא עוזר אני בטוח שישמחו לעזור לך:)
-
קרנושששש
תודהה! אבל עדיין יש לי בעיה
עשיתי לפי המדריך ונתקעתי בבעיה
לא הצלחתי לעשות את החלק הזה וחיפשתיי מלא מדריכים או כל מיני כדי להבין איך אני עושה את זה:
החל מעכשיו התוכנה פועלת בדיוק כמו DOS הרגיל, ולכן נשתמש בפקודות DOS כדי להכנס לתיקיית המשחק ולשחק. תקציר פקודות דוס למתחילים שביננו ניתן למצוא בעמוד העזרה שבאתר. קודם נעבור לכונן אותו טענו (במקרה שלנו C) על ידי פקודת C: ולאחר מכן נכנס לתיקייה של המשחק. לאחר מכן נפעיל את קובץ ההרצה של המשחק (בדרך כלל קובץ עם סיומת BAT).
ולא הצלחתי..אני ישמח אם תעזרו לי בבקשה ותכתבו לי מה אני אמורה לכתוב בתוכנה כדי שזה יעבור לי למשחק
=]
עשיתי לפי המדריך ונתקעתי בבעיה
לא הצלחתי לעשות את החלק הזה וחיפשתיי מלא מדריכים או כל מיני כדי להבין איך אני עושה את זה:
החל מעכשיו התוכנה פועלת בדיוק כמו DOS הרגיל, ולכן נשתמש בפקודות DOS כדי להכנס לתיקיית המשחק ולשחק. תקציר פקודות דוס למתחילים שביננו ניתן למצוא בעמוד העזרה שבאתר. קודם נעבור לכונן אותו טענו (במקרה שלנו C) על ידי פקודת C: ולאחר מכן נכנס לתיקייה של המשחק. לאחר מכן נפעיל את קובץ ההרצה של המשחק (בדרך כלל קובץ עם סיומת BAT).
ולא הצלחתי..אני ישמח אם תעזרו לי בבקשה ותכתבו לי מה אני אמורה לכתוב בתוכנה כדי שזה יעבור לי למשחק
=]