marvel Vs. Capcom - בעיה במציאת אמולטור.

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

marvel Vs. Capcom - בעיה במציאת אמולטור.

שליחה על ידי Eytan123 »

קודם כל...סוף סוף הצלחתי להוריד את המשחק לאחר פירמוט מוצלח 8)
ואני אחזור לכתוב פה אם למישהו זה משנה :wink: לאחר שהמחשב תוקן סופית

עכשיו..הורדתי את המשחק, אך אני לא יודע כיצד להפעיל את המשחק, ז"א באמצעות איזה אמולטור להפעילו.

ראיתי בנושאים קודמים שאחד שהייתה לו בעיה דומה לשלי, שהפנו אותו לשני אמולטורים(+לינק לנושא בו מובא אמולטור אחד מביניהם- KAWAKAS נדמה לי) בכל אופן, אין לי מושג כיצד להפעיל את המשחק באמצעותו, לכן ניסיתי להוריד את האמולטור MAME דרך האתר של הרומולטור, רק שההורדה לא תקינה.

HELP :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אתה יכול תמיד להוריד את MAME מאתר הבית שלו: http://www.mame.net אבל סביר להניח שיהיה לך קשה לתפעל אותו לכן מומלץ שתוריד את גרסת הGUI שנקראת MAME32, ניתן להוריד אותה ב:
http://www.classicgaming.com/mame32qa/
כל זה למקרה שאתה רוצה להוריד את MAME, אבל למשחק שלך הייתי ממליץ על KAWAKS יותר (אתה יודע איפה להוריד)
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

אוקיי, אז בוא נחזור לרגע לאופציית הקאווקס שמותקנת אצלי במחשב כבר(מכיוון שבשעה זו אני לא מעוניין להוריד כמה גירסאותBINARY\SOURCE עד שאדע איזו אני צריך, וגם תהליך רישום נראה לי מיותר אם באמת אפשר להפעיל באמצעות הקאוואקס), אך אני לא יודע כיצד לגשת דרכה למשחק...

ז"א, תחת תפריט הFILE, לאחר שאני ניגש לLOAD GAME, הוא פותח לי מסך מוזר שלא נתקלתי בדומה לו באמולטורים אחרים, כמו כן, אין לי אפשרות של חיפוש ידני של המשחק אלא פשוט הוא מראה לי רשימה של משחקים(כנראה שהאמולטור הספציפי הזה יכול להפעיל), אך כאשר אני מסמן את הAVAIABLE ONLY - כל הרשימה נמחקת ז"א שאין שום משחק שאני יכול להפעיל דרכו:-/

לאחר מעבר שני ושלישי על הרשימה מצאתי תחת CPS2(בטור של הSYSTEM), בTITLE שרשום את שם המשחק("marvel super heroes vs street fighter(us 970625)" ) ואף בטור של הPARENT את שם הקובץ שנוצר(במשקל של כ20 מגה) לאחר המיזוג-MSHVSF.

משם נתקעתי ואני לא יודע כיצד להתקדם...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בכותרת רשמת שאתה מנסה להפעיל את Marvel VS. Capcom אבל בהודעה האחרונה רשמת Marvel VS. Street Fighter :?:

לא משנה, את הקבצים המכווצים שהורדת (כלומר mvsc.zip ו/או mshvsf.zip) שמת בתיקייה:
kawaks\Roms
?
אם כן, תלחץ על Rescan all ואז על Available.
וזה אמור להראות לך אותם...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

ויש גרסאות שבתיקייה ROMS יש עוד 3 תיקיות : NEOGEO, CPS1, CPS2
אז שים ב-CPS2 כמובן.
סמל אישי של משתמש
טראנקס
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי טראנקס »

ברשימה הגדולה אתה ראוה את כל המשחקים ש- Kawaks יכולה להפעיל. ברגע שאתה לוחץ על Avaiable Only זה מראה לך את כל המשחקים שיש לך, כל המשחקים ששמת. אני אחזור על דבריי אחרים בכך שאסור לך לשנות את שם הקובץ המכווץ. וגם לשים את הקובץ בתיקיה Roms ואז בתיקיה CPS2.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

הנחתי שהוא הוריד מפה:
viewtopic.php?t=10631
ובגרסה הזאת אין תיקיות של CPS1 ו- CPS2 וכו'
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

Og כתב:הנחתי שהוא הוריד מפה:
viewtopic.php?t=10631
ובגרסה הזאת אין תיקיות של CPS1 ו- CPS2 וכו'
נכון.

הורדתי משם, המשחק עובד מעולה, עכשיו רק לנסות להבין את ההיגיון מאחוריי כל מכה כי כל רצף של לחיצות עם אותו שחקן מביא הרבה פעמים לתוצאות שונות...

בכל אופן, תודה רבה לכולם ! המשחק עובד מצויין !
נעול הנושא הקודםהנושא הבא