מחפש נואשות משחק חלליות

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

מחפש נואשות משחק חלליות

שליחה על ידי אורח »

אני לא זוכר את המשחק על כל הפרטים שלו אז יכול להיות שאני טועה קצת...
יש שני חלקים למשחק:
1. קרבות בין 2 חלליות(או נגד חבר או נגד המחשב)... כל אחד בוחר חללית בעלת יכולות מסוימות כאשר יש נשק ראשי ונשק משני... ואז נלחמים.לכל חללית גם יש מספר אנשי צוות וכשכולם מתים אז הפסדת. הנה תיאור של כמה חלליות:
* החללית מקללת באנגלית כשהיא טוענת/מחיה(אני לא זוכר בדיוק) את עצמה.
* חללית ירוקה כזו שיכולה לשלוח את אנשי הצוות שלה והם רודפים אחרי החללית השניה ויורים עליה(נראה לי).
* חללית שמסתובבים סביבה 3 זבובים(זה לא באמת זבובים אבל ככה אני זוכר את זה) והםשומרים על החללית - יורים על חלליות או טילים שקרובים. היא יכולה לקרב אליה את החללית האויבת. והיא יורה ליזר כחול כזה.
* יוצאים מהחללית כמה מוטות שבקצה שלהם יש כדור בצבע... החללית יכולה לירות טילים מתבייתים אחורנית.
קיצר יש איזה 10+ חלליות ואני לא זוכר מה יש לכל אחת מהן אז אני לא יכתוב כי יכול להיות שאני יערבב בין החלליות והתכונות שלהן...
2. זה לטוס בין גלקסיות עם חללית גדולה כזו... את החלק הזה לא כל כך שיחקתי כי הייתי קטן ויש שם לקרוא אנגלית עם אני זוכר נכון....

מי שיעזור לי למצוא את המשחק אני יהיה מעריץ שלו.....
וואי אתם לא יודעים איך אהבתי את המשחק הזה...

תודה, תודה, תודה.....
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

star control 2, יש באתר. (זה לא הראשון כי אמרת כמה חלליות שאין שם)
יש לזה גם רימייק או משהו כזה : http://sc2.sourceforge.net/
אורח

שליחה על ידי אורח »

ווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאייייייייייי תודה תודה תודה..........
Og
מנהל
מנהל

Re: מחפש נואשות משחק חלליות

שליחה על ידי Og »

אנונימי כתב:את החלק הזה לא כל כך שיחקתי כי הייתי קטן ויש שם לקרוא אנגלית עם אני זוכר נכון...
אתה לא יודע מה אתה מפסיד, אם יש לך זמן וידע באנגלית אני ממש ממש ממליץ לך לנסות, זה אחד המשחקים הכי טובים שאני מכיר.

אגב, התיאורים שלך לחלליות מאוד מדוייקים, השמות של החלליות שתיארת לפי הסדר:
* Pkunk Fury
* Ur-Quan Kazer-Za Dreadnought
* Chmmr Avatar
* Spathi Eluder
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא