אוקיי למזלי אני זוכר די הרבה מהמשחק הזה... אבל הבעיה שהיה לי רק את הדמו!
אם אני לא טועה הוא יצא ב-98... לא בטוח.. אם לא אז לפני.
יש שם כזה רובוט עם סירנה של משטרה. בדמו ששיחקתי היה אפשר לבחור רק 2 שלבים והיה אפשר לבחור נגד המחשב או נגד שחקן אחר ששיחק בצד אחר של המקלדת. היה אפשר ללחוץ על איזה כפתור ואז הרובוט היה הופך למכונית שעפה קצת מעל האדמה (אי אפשר לעוף לגובה, היא נוסעת רגיל, פשוט באוויר) היה נקודות ולפי הנקודות היה אפשר לקרוא למכונייות כאלה שיעזרו לי וגם מטוס או משהו כזה... (באמצע המשחק). ואם היו משחקים נגד המחשב אז הוא תמיד היה אומר דברים כמו "See you in hell hahaha" בקול מפחיד כזה. והיה אפשר להשתלט על חלקים מיוחדים כאלה במפה שמהם אפשר להוציא מכוניות ביותר זול אם אני לא טועה... ולפני שמתחילים לשחק בוחרים 3 סוגי נשקים: נשק חזק ואיטי יחסית, נשק בינוני כזה נחמד, ונשק שיורה הרבה יריות מהר. בכל סוג בוחרים איזה נשק שרוצים ואז אני זוכר ב- C היו משתמשים בנשק החזק, ב- Space היו משתמשים בבינוני ונראה לי שב-Z משתמשים במהיר. זה בעיקרון מה שאני זוכר... וזה ממש לא המשחק הזה:
למקרה שתחשבו שזה זה לפי השם... אז זה לא.
תודה לעוזרים.
נערך לאחרונה על ידי אנונימי ב ב' נובמבר 07, 2005 5:36 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יו זה המשחק הזה! אבל אי אפשר להוריד משם... צריך להירשם וזה עולה כסף. וחוץ מזה זה הדמו. ואם תעלה את המשחק לתוכנה ההיא איך אני מוריד? רק הורדתי את התוכנה הזאת אין לי מושג איך משתמשים בה (P2M).
עריכה: אה טוב קראתי מדריך איך להוריד... אשמח אם תעלה את המשחק.