אני מחפש את המשחק שאנחנו לוחם ג'ינג'י כזה גדול בלי חולצא
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני מחפש את המשחק שאנחנו לוחם ג'ינג'י כזה גדול בלי חולצא
והוא מתחיל לריב מכות עם כול מה שזז וכול שלב שוברים במשחק הזה הלוחם מתחיל עם תררגילים חדשים מה עוד אני יכול לתאר בסוף שלב יש מסטר חזק משחק נחמד אני לא הכי זוכר אותו אני הייתי בן 6 ככה שאחי היה משחק בו....
תשמע יוחנן, אני לא מנסה להעליב אבל אני רוצה להגיד לך משהו: אני מכיר את כל המשחקים שביקשת עד עד עכשיו, ואם שמת לב לא הגבתי באף אחד מן הנושאים הללו, חלקם כי לא הבנתי מילה ממה שכתבת(הזהב וחסידה במקום הזאב ואצן הדרכים), והשאר, שאחרי הרבה מאמץ פיענחתי, פשוט התיאשתי מהתיאור שלך.
בסך הכל, אנשים פה יוצאים מגדרם לעזור לך, בוא נניח שאתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לשגיאות הכתיב(ואתה כן), המינימום שאתה יכול לעשות זה להסתכל על ההודעה הכתובה לפני שאתה שולח אותה(או לערוך אותה אם כבר שלחת.) ולתקן את טעויות הדפוס הרבות שלך(וגם לא יזיק אם תזרוק איזה פסיק או שתיים באמצע המשפט).
שוב, הנ"ל נאמר רק בכדי לעזור לך למצוא את מה שאתה מחפש - לא בכדי לגעור.
אה כן, והמשחק יכול להיות Bad Street Brawler שיש באתר.
בסך הכל, אנשים פה יוצאים מגדרם לעזור לך, בוא נניח שאתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לשגיאות הכתיב(ואתה כן), המינימום שאתה יכול לעשות זה להסתכל על ההודעה הכתובה לפני שאתה שולח אותה(או לערוך אותה אם כבר שלחת.) ולתקן את טעויות הדפוס הרבות שלך(וגם לא יזיק אם תזרוק איזה פסיק או שתיים באמצע המשפט).
שוב, הנ"ל נאמר רק בכדי לעזור לך למצוא את מה שאתה מחפש - לא בכדי לגעור.
אה כן, והמשחק יכול להיות Bad Street Brawler שיש באתר.
יאוווווווו איזה תותך אתה אין אין עד לפני שהכרתי את הפורום הייתי נזכר במשחקים ומתגרה שוב לשחק בהם עכשיו הגעתי לפורום של גאונים ככה לפני תאור פשוט אתה ישר מגלה את המשחק לא צפיתי בחיים שתגלה את המשחק תודה תודה תודהההההההה אני כבר מתחיל לחאוש עלו
בקשר לכתב אני ישתדל מעכשיו ואני יתקן את זה על תדאג
באסה יש חלקמהמשחקים פועלים לי מה מהר + התוכנה של הדוס שיש באתר
בקשר לכתב אני ישתדל מעכשיו ואני יתקן את זה על תדאג
באסה יש חלקמהמשחקים פועלים לי מה מהר + התוכנה של הדוס שיש באתר