אני מחפש 3 משחקים! אשמח לעזרה.

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

תומר ב

אני מחפש 3 משחקים! אשמח לעזרה.

שליחה על ידי תומר ב »

המשחק הראשון אני זוכר אותו הוא מהזמנים של הנורטון קומנדר אתה משחק בן אדם עם חרב שצרייך להגן על איזה כפר מכל מיני זאבים בצבע אדום עכשיו זה לא שהזאבים היו באים כל הזמן היו זמנים מיוחדים שבהם היו מגיעים הזאבים ובין לבין היה זמן להשקיע את הכסף בחומה ולבנות עצים. מקווה שמישהו יצליח להבין על איזה משחק דיברתי

המשחק השני הוא משחק של אדם קדמון אין לי מושג מאיזה תקופה הוא אני פשוט זוכר אותו היה מזמן. במשחק הזה היית יכול לקבל יצורים מתוך ביצים ואז להשתמש בהם בכל מיני שלבים היה ייצור אחד למים ו2 דרקונים אחד כחול ואחד אדום והיה כזה מן נשק כזה שהיית זורק על הרעים. ואני לא מדבר על פרהיסטוריק

משחק שלישי הוא משחק בסגנון די אקס בול עם מוזיקה מציקה אני אשמח אם תתנו לי לינקים לכל מיני משחקים דומים

בתודה מראש תומר!
nisan@INetvision.net

המשחקים שאתה רוצה

שליחה על ידי nisan@INetvision.net »

:lol: אשמח לעזור לך יש לי את המישחקים שאתה רוצה כולם צור איתי קשר הנה מספר האיסי שלי 343112664
אלון שער ירוק 2

מכיר את המשחקים

שליחה על ידי אלון שער ירוק 2 »

המשחק עם הדרקונים -דינוזאורים הוא לNES , שחכתי את השם ...
הראשון אני מכיר ,המטרה הייתה להגן על כפר ולקראת השקיעה הזאבים היו מגיעים ..בלעך היה לי את המשחק על דיסק עם פרצוף כחול של איש ...
אלון שער ירוק 2

Re: מכיר את המשחקים

שליחה על ידי אלון שער ירוק 2 »

אלון שער ירוק 2 כתב:המשחק עם הדרקונים -דינוזאורים הוא לNES , שחכתי את השם ...
הראשון אני מכיר ,המטרה הייתה להגן על כפר ולקראת השקיעה הזאבים היו מגיעים ..בלעך היה לי את המשחק על דיסק עם פרצוף כחול של איש ...
נזכרתי במשחק לNES שחיפשת על הילד והדינוזאורים .

WONDER BOY 2 זה המשחק ,כמו כן יש לפניו את תחילת הסירייה שלו (המשחק הראשוני) הנקרא WONDER BOY ויש לו גם המשך WONDER BOY 3 ,הבעיה היא שב-1 אין דינוזאורים ,ב2 יש ,ב3 יש עוד 2 דינוזאורים חדשים והכל הולך במפה .
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

המשחק הראשון נקרא The Horde.
אורח

שליחה על ידי אורח »

וואי תודה רבה לכםםםם!!
אורח

שליחה על ידי אורח »

מישהו יכול לעזור לי עם לינק לאותם משחקים :oops: