אני צריך עזרה במציאת שני משחקים אגדיים בבקשה

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

SniperoNi
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

אני צריך עזרה במציאת שני משחקים אגדיים בבקשה

שליחה על ידי SniperoNi »

לפני 7-8 שנים היה משחק של הסימפסונס שאתה עומד עם עוד מישהו על בניין ויורק על אנשים מלמטה ומקבל ניקוד גבוה בהתאם.. משחק מרגש!
עוד משחק שקשה לי להאמין אם מישהו ימצא אותו כי אני בעצמי שכחתי איך הוא נראה זה סוג של מירוץ מכוניות שאתה במכונית אדומה גרפיקה על הפנים ויש לך לופים וכאלה אם אני לא טועה היה אפשר לבנות שם מסלול.. זה המשחק שאני יתן הכל כדי למצוא אותו...
סחה על האתר אין כמו הקלאסיקות הטובות...עוד שלושה משחקים.. משחק אחד ישן של אופנועים בחלל אני לא כל כך זוכר איך הוא הלך פשוט היו לך אופנועים בחלל שעשות דברים משוגעים משחק אחד שקראו לו קרמאגדון Carmaggedon שהייתה המטרה בו להשמיד מכוניות אחרות עם המכונית שלך והמשחק האחרון לא כל כך ישן הוא משחק אדיר שיש לך מטוס קטן בחלל שטס רק ישר ולצדדים וצריך לעקוף מכשולים ולעבור דרך מנהרות.. אלף תודות למוצאים!! יום טוב :lol: (נ.ב .. מישהו זוכר את המשחק שהיה בתקופת פנטיום 900 שמבוסס על איזה קוף במרדף אחרי בננות? :) ) חחח
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

המשחק הראשון הוא לא של הסימפסונס(אלא אם יש כזה משחק של הסימפסונס שאני לא יודע עליו...) אלא הוא מיני-משחק(אם אני לא טועה) בתוך המשחק Beavis and Butthead in Virtual Stupidity שיש ב-HOTU:

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=1404

(קרא במדריכים אם יש לך בעייה עם להוריד משם).

בנוגע ל-Carmageddon: מסתבר שלפי HOTU הוא עדיין נמכר...

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=3716
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

המשחק האחרון sky roads כנראה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

המכונית האדומה - *אולי* Off Road (אין מספיק פרטים) למרות שלא זכור לי שאפשר לבנות שם מסלול.

את קארמאגדון אני יכול לעלות לחשבון דואר, למישהו יש התנגדות?

קשה להאמין, אבל אני יכול לחשוב על כמה משחקים עם קוף ובננות, שניים מהם: סופר-קוף(משחק ישראלי) ודונקי קונג קאונטרי ל SNES.

תמונה מתוך OFF ROAD:

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Og ב ד' יולי 27, 2005 6:05 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
SniperoNi
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי SniperoNi »

עידן כתב:המשחק הראשון הוא לא של הסימפסונס(אלא אם יש כזה משחק של הסימפסונס שאני לא יודע עליו...) אלא הוא מיני-משחק(אם אני לא טועה) בתוך המשחק Beavis and Butthead in Virtual Stupidity שיש ב-HOTU:

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=1404

(קרא במדריכים אם יש לך בעייה עם להוריד משם).

בנוגע ל-Carmageddon: מסתבר שלפי HOTU הוא עדיין נמכר...

http://www.the-underdogs.info/game.php?id=3716
נכון נכון נכון צודק ביוואס ובאטהד!! תודה רבה!! אוף רוד גם מה שחיפשתי המשחק בתמונה זה לא מה שחיפשתי זה משחק שאם אני זוכר נכון אתה נוסע על דשא כל הזמן עד שאתה מגיע ללופ או למכשול פשוט משחק מטומטם וממכר.. חבל שאני לא זוכר אותו... תודה רבה לכולם!
ET
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

עוד

שליחה על ידי ET »

משחק המכוניות שאתה מחפש הוא כנראה stunts
אופנועים בחלל זה space racer

בקשר למשחק עם הבננות,סופר קוף היה הרבה לפני פנטיום.

אולי אתה מתכוון לdonkey kong country,בערך בתקופה של הפנטיום 2 אמולטורים נעשו יותר נפוצים,אז זה דווקא מתאים.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:המכונית האדומה - *אולי* Off Road (אין מספיק פרטים) למרות שלא זכור לי שאפשר לבנות שם מסלול.

את קארמאגדון אני יכול לעלות לחשבון דואר, למישהו יש התנגדות?

קשה להאמין, אבל אני יכול לחשוב על כמה משחקים עם קוף ובננות, שניים מהם: סופר-קוף(משחק ישראלי) ודונקי קונג קאונטרי ל SNES.

תמונה מתוך OFF ROAD:

תמונה
המשחק שהוא מתכוון של המכונית האדומה זה לא המשחק בתמונה....
המשחק שהוא מתכוון הוא שאתה מתחיל עם מכונית אדומה, ותוך כדי המירוץ אתה עולה על רמפות ומסתובב וכל מיני חארטות כאלו וזה משחק ממש ממש ישן....

והמשחק שאתה הבאת אני זוכר אותו טוב מאוד! משחק יפה רצח!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא