שלום לכולם.
אני די מתעצלת לכתוב מחדש את הכל, אז פשוט אתן לינק לפוסט שהדבקתי במקום אחר, בתקווה שתוכלו לעזור לי.
תודה מראש!
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/repli ... cID=627743
זקוקה לעזרה במשחק סימטאון
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אל תדאגי, לא הקלדתי הכל מחדש. יש לי שיטות (מסווגות) להעביר טקסטים ממקום למקום.אהלן חבר'ס. אני אעבור ישר לעיניין, ברשותכם
אז ככה, יש לי את המשחק סימטאון. כן כן, ההוא מ96'.
בקיצור ולעניין, לאחר שעשיתי למשחק התקנה על ההארד דיסק, הם אומרים לי שההתקנה התבצעה בהצלחה וכו' וכו'. לאחר מכן אני לוחצת על האייקון של המשחק דאבל קליק, ומופיעה לי השגיאה הבאה:
SIMTOWN.EXE - שגיאת מערכת
{שגיאת יישום} אתחול תקין של היישום נכשל (0xc0000005). לחץ על אישור כדי לסגור את היישום.
מה זאת השגיאה הזו ואיך אפשר לגרום למשחק כן לעבוד?
יש לציין שיש לי ווינדוס XP, המשחק עצמו צריך לעבוד על ווינדוס XP כי יש מישהו שזה כן עובד לו באופן תקין בווינדוס XP.
בנוסף, המשחק עצמו לא אמור לעבוד על אמאס דוס, אבל גם אם כן, יש לי דוס במחשב ככה שעדין זה לא מספיק את הבעיה.
עזרה פליז.
ראיתי שם שהציעו לך להשתמש בDOSBox, אבל לפי מה שאני רואה זה משחק לחלונות(ותקני אותי אם אני טועה, כי אני לא בטוח בקטע הזה) ואם כן, אז דוסבוקס לא יעזור לך.
המשחקים האלה הכי בעייתיים, אלה שמיועדים לרוץ על גרסאות ישנות של חלונות. יש מעט דברים שאת יכולה לעשות:
הדבר הראשון שעושים הוא לחפש פאטצ' לXP, אבל אני בטוח שאת זה כבר ניסית(וגם אם לא סביר להניח שאין).
הדבר השני הוא לנסות מצב תאימות (כפתור ימני על קובץ ההפעלה>מאפיינים>תאימות>הפעל במצב תאימות עבור...).
הדבר האחרון הוא להשתמש בתוכנת אמולציה של PC, אבל כמו שמצויין בשרשור הזה הם די מסובכות להפעלה.
ישנן עוד אפשרויות, אבל הן כבר ממש קשות.
המשחקים האלה הכי בעייתיים, אלה שמיועדים לרוץ על גרסאות ישנות של חלונות. יש מעט דברים שאת יכולה לעשות:
הדבר הראשון שעושים הוא לחפש פאטצ' לXP, אבל אני בטוח שאת זה כבר ניסית(וגם אם לא סביר להניח שאין).
הדבר השני הוא לנסות מצב תאימות (כפתור ימני על קובץ ההפעלה>מאפיינים>תאימות>הפעל במצב תאימות עבור...).
הדבר האחרון הוא להשתמש בתוכנת אמולציה של PC, אבל כמו שמצויין בשרשור הזה הם די מסובכות להפעלה.
ישנן עוד אפשרויות, אבל הן כבר ממש קשות.