העלאה של משחקים לחשבונות דואר.

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

העלאה של משחקים לחשבונות דואר.

שליחה על ידי Eytan123 »

שלום, יש לי חשבון בGMAIL ונשארו לי קצת יותר משני ג'יגה פנויים אפשר להעלות לשם משחקים ושתוכלו להוריד אותם דרך P2M ?
השאלה שלי היא האם יש לי אישור לכך?(מטעמי חוקיות) ואיך עושים זאת? כמובן שאין לי בעיה להעלות לשרתי דואר של אחרים שכבר פתחו...

המשחקים שאני מתכוון אליהם זה
1.star wars pod racer
שכמו שניתן לראות(http://www.lucasarts.com/products/starwarsracer/) הוא עדיין נמכר, אז אני רוצה לדעת קודם אם מותר לי להעלות.

המשחק השני לא נראה לי שדורש העלאה משום שהוא כמעט ולא שוקל:
2. super mario bros 3
זה לרומולטור.
+תמונות שצילמתי:
תמונה
http://www.geocities.com/eytanivri/mario2.JPG
http://www.geocities.com/eytanivri/mario3.JPG
השתיים האחרונות מובאות כלינק כדי לא להעמיס על הדף.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לפי דעתי זה חוקי. אחרי הכל, הם נותנים לך מקום אכסון לא? מצד שני, אם אתה באמת רוצה לדעת אם זה חוקי או לא, את חייב לקרוא את הסכם השימוש של כל אתר בנפרד (כן כן, זה זה עם הכתב הקטן ובאורך של מגילת רות)

בקשר לחוקיות של משחקים שכביכול "עדיין נמכרים" אני נמנע מלהגיב, לכל אחד יש את הדעות שלו בנושא, ונשגב מבינתי להבין חלק מהן...

אגב, אם אתה מעלה דברים, אל תשכח להצפין את הסיסמה שלך (הכפתור Encrypt ב P2M ) לפני שאתה נותן אותה לנו בכדי שלא יוכלו לשנות לך את החשבון.
אני היתי ממליץ לך לנסות קודם כמה קבצים בינוניים ולראות אם אתה יכול להוריד אותם עם הסיסמה המוצפנת. אני ניסיתי את כל החשבונות האפשריים(חוץ מאלה שדורשים הזמנה) וחוץ מוואללה וספיימק, שום דבר לא עבד(יאהו עובד עם מעט קבצים. אם יש יש הרבה הם לא נשלחים פשוט)
סמל אישי של משתמש
הטופיק
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי הטופיק »

אני לא מבין בזה כל כך אבל נראה לי שתצטרך לפתוח חשבון חדש, כי אז כולם יוכלו לראות מה יש לך באיי-מייל ולפרוץ אליו
אבל אני לא בטוח, צריך לשאול את C-MEN או את עידן
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

יש לי אפשרות להזמין עד 50 אנשים לג'ימייל ואז גם הם יקבלו ג'ימייל עם תיבה של 2 ג'יגה שעולה באופן תמידי...

אולי אפשרי שאני יזמין מישהו והוא "יתרום" את התיבה הזו לאתר?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

כמו ש-Og רשם-אפשר להצפין את הססמא, וייצא לך ה"קשקוש" שאתה יכול לראות בחשבונות דואר שפורסמו כאן באתר.
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

במחשבה שנייה, אני באמת "מסתכן" שמישהו יפרוץ לי למייל וזה לא ממש התוכנית שלי למען האמת.

בכל אופן, לא עדיף שקודם נסיים את המקום של שאר החשבונות כדי שלא ייצא מצב של כמה חשבונות פתוחים להעלאות ובכל אחד מהם 300 מגה?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

יש אתר שיש בו אין ספור הזמנות שאנשים תרמו לו וכל אחד יכול לקחת משם אם בא לו...
בכל מקרה בפורום של P2M ראיתי הרבה תלונות על גימייל בעיות וקריסות שלו (ואנשים שלא יכלו לפתוח יותר מחשבון אחד).
בכל מקרה בוואלה אפשר לפתוח כמה חשבות שרוצים (בנתיים) ואני מוריד משם על המקסימום שלי.
אם אתה רוצה עזרה אתה יכול לפנות אלי באיסיקיו כבר לימדתי מישהו שפנה אלי...
או שתלמד דרך האתר
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Eytan123 כתב:במחשבה שנייה, אני באמת "מסתכן" שמישהו יפרוץ לי למייל וזה לא ממש התוכנית שלי למען האמת.

בכל אופן, לא עדיף שקודם נסיים את המקום של שאר החשבונות כדי שלא ייצא מצב של כמה חשבונות פתוחים להעלאות ובכל אחד מהם 300 מגה?
דווקא לפי דעתי, צריך לעשות כמה שיותר חשבונות עם כמה שפחות משחקים בהם. אני לא יודע בקשר לואללה, אבל ספיימק מוחקים חשבונות שעוברים את כמות התעבורה המותרת(שאותה הם קובעים איך שמתחשק להם באותו היום) אז הרבה חשבונות עם מעט קבצים יותר טוב כי גם יש פחות תעבורה, וגם תמיד מומלץ לא לשים את כל הביצים בסל אחד.

ושוב, אין סיכוי שמישהו יפרוץ לך לדואר אם תתן סיסמה מוצפנת, כמו שכולנו נותנים.
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

ואיך זה הולך? יהיו לי 2 סיסמאות אחת להורדה(לכל מי שרוצה) ואחת אישית שהייתה לי עד עכשיו לראות דואר נכנס?

CMAN מה האייסי שלך?
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אפשר להכנס לחשבון דואר עם סיסמה מוצפנת רק דרך התוכנה...
התוכנה מפרשת את הסיסמה ונכנסת איתה (נגיד הסיסמה (|sadhn!if8ADSH|) היא הצפנה של הסיסמה romulator אז התוכנה תפרש את הסיסמא ותכנס עם romulator)
דרך התוכנה אנשים לא יכולים למחוק או לעשות משהו עם הקבצים ואם הם נכנסים דרך וואלה הם לא יוכלו להכנס פשוט....

ומספר שלי כתוב בכל הודעה למטה: [מספר ה-ICQ שלי - צונזר]
נערך לאחרונה על ידי C-man ב ג' אפריל 10, 2007 6:15 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

כדי לשנות קבצים אתה תהיה חייב להיכנס עם הססמא המקורית
סמל אישי של משתמש
Eytan123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Eytan123 »

אוקיי תודה לשניכם ! CMAN אני אצור איתך קשר...
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הערה:
אל תשתמשו בחשבון הפרטי שלכם, כי יש סיכוי טוב שהוא ימחק אחרי כמה זמן...

אבל בסך הכל זאת יוזמה מבורכת :-)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא