משחק גלדיאטורים ישן או לא נימצא בשום מקום בבקשה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
raz321123
Re: משחק גלדיאטורים ישן או לא נימצא בשום מקום בבקשה
זה לא עובד !
ישבתי שעה וחצי על המדריך הזה ראיתי סרטונים של זה זה לא עובד זה תוקע תמחשב
אין משהו אחר להפעיל משחק של 16ביט במערכת הפעלה של 64ביט ?
ישבתי שעה וחצי על המדריך הזה ראיתי סרטונים של זה זה לא עובד זה תוקע תמחשב
אין משהו אחר להפעיל משחק של 16ביט במערכת הפעלה של 64ביט ?
זה עובד, כי אני בעצמי הצלחתי להפעיל את זה בזמנו, והרבה אנשים פה ובכלל הצליחו להפעיל, רז המדריך בסדר פשוט תשב ותעשה צעד צעד מה שרשום, אם אתה רוצה עצה ממני, תעזוב את המשחק הזה, אתה בתכלס לא תשחק בו כמעט יש המון משחקי מכות מצוינים שתוכל לשחק בלי כל הכאב ראש הזה, להפעיל VIRUAL PC יותר מסובך מDAEMON TOOLS...החלטה שלך אם בכל זאת תתעקש אתה תצטרך להקדיש זמן ולהיות יסודי בהצלחה...
-
raz321123
זה משחק הראשון שלי זה אחלה משחק
א והוא כותב לי The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.
פרשתי את זה זה אומר המכונה הווירטואלית לא יכולה להיות התחילה בגלל שלא היה מספיק זיכרון פנוי במחשב המארח.
מה זה מחשב אורח ?
א והוא כותב לי The virtual machine could not be started because there was not enough memory available on the host.
פרשתי את זה זה אומר המכונה הווירטואלית לא יכולה להיות התחילה בגלל שלא היה מספיק זיכרון פנוי במחשב המארח.
מה זה מחשב אורח ?
חיפוש מהיר מצא לי את התשובה שפה:
http://support.microsoft.com/kb/835355
http://support.microsoft.com/kb/835355
-
raz321123
אחי אני תקוע פה http://imgur.com/Uq3qt" target="_blank
הצלחתי מה שאמרת לי
הצלחתי מה שאמרת לי
אין לי מושג, יש פה אנשים שמבינים טוב בVIRTUAL PC בוא נראה אם הם יגיבו, אני אנסה לבדוק
זה נראה שהמכונה לא מזהה את מערכת ההפעלה, בהנחה שהיא מותקנת.
או אם היא לא מותקנת, היא לא מזהה את הכונן כדי להתחיל את ההתקנה.
או אם היא לא מותקנת, היא לא מזהה את הכונן כדי להתחיל את ההתקנה.
א.. לפי התמונת ששלחת זה חלק מתהליך העלייה (דרך הרשת) אתה יכול ללחוץ ESC ולדלג על השלב הזה.
ב.. אם קיבלת הודעת הזהרה שאין מספיק זכרון כנראה שזה המצב (כמה זיכרון פיזי יש למחשב שלך?).
ב.. אם קיבלת הודעת הזהרה שאין מספיק זכרון כנראה שזה המצב (כמה זיכרון פיזי יש למחשב שלך?).
-
raz321123
ישבתי הרבה זמן על זה היום אבל הצלחתי להפעיל אותה בסוף
אבל שאלה
איך אני מעביר את cyber gladiator לתוך ה windows 95 ?
זה מראה הכל את המחשב שלי ל וח בקרה רק איך אני עושה את זה ?
גם על זה ישבתי איזה שעה הורדתי כל מיני תוכנות אבל זה לא עוזר לא מבין כלכך
אבל שאלה
איך אני מעביר את cyber gladiator לתוך ה windows 95 ?
זה מראה הכל את המחשב שלי ל וח בקרה רק איך אני עושה את זה ?
גם על זה ישבתי איזה שעה הורדתי כל מיני תוכנות אבל זה לא עוזר לא מבין כלכך
-
raz321123
זה מה שאמרתי בדקתי את זה ישבתי על זה הרבה זמן לא הצלחתי
אני חושב שאם תרשום מה בדיוק ניסית לעשות, ואיזה הודעות/תוצאות/חוסר תוצאות קיבלת זה יקל על אנשים פה לעזור לך רז...במקום להגיד ישבתי שעה וחצי ולא הצלחתי תהיה ספציפי, מה ניסית? איך ניסית?
טוב, ניסיתי את זה בעצמי. ההתקנה היא יישום של חלונות 16 ביט אבל המשחק עצמו הוא 32. המשחק לא עובד לי בחלונות 7.
תחת VPC או כל וירטואליזטור אחר המשחק ירוץ מהר מדי אז אין טעם לנסות. הסיכוי היחיד יהיה להפעיל אותו תחת אמולטור שתומך בחלונות 95, כמו BOCHS או QEMU.
אגב, המשחק מוגן בבדיקת CD וזו ההגנה הפשוטה ביותר שראיתי מעודי, הייתי ממליץ למי שמתחיל בפריצה לנסות אותה, זה אימון טוב.
תחת VPC או כל וירטואליזטור אחר המשחק ירוץ מהר מדי אז אין טעם לנסות. הסיכוי היחיד יהיה להפעיל אותו תחת אמולטור שתומך בחלונות 95, כמו BOCHS או QEMU.
אגב, המשחק מוגן בבדיקת CD וזו ההגנה הפשוטה ביותר שראיתי מעודי, הייתי ממליץ למי שמתחיל בפריצה לנסות אותה, זה אימון טוב.
סתם מסקרנות מה זה אומר שהוא מוגן? תכלס אפשר להתקין או לא? ואם לא רק בשביל הארכיון יש סיכוי לקבל גרסה פרוצה?
אפשר להתקין בלי בעיה, המשחק מותקן במלואו לכונן הקשיח (25M בערך) רק בלי סרטון הפתיחה. המוזיקה נמצאת על רצועות אז כמובן שגם היא לא מותקנת.
המשחק בודק אם הדיסק נמצא בכונן הראשון ואם לא הוא נותן הודעת שגיאה, זו הכוונה ב"בדיקת CD".
http://www.upf.co.il/file/71311933.html" target="_blank
זה מה שמותקן לכונן הקשיח, כלומר, ללא סרטון הפתיחה והמוזיקה. או במילים אחרות, ריפ.
המשחק עובד לא רע על דוסבוקס+חלונות 95, אגב. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמקשים של שחקן מס' 2 לא עובדים (מוזר...).
זו פעם ראשונה שניסיתי להתקין חלונות 95 על דוסבוקס ואני ממש מופתע מהתוצאה, אני ממשיך לדבר על זה בהודעה בשרשור הטכני.
המשחק בודק אם הדיסק נמצא בכונן הראשון ואם לא הוא נותן הודעת שגיאה, זו הכוונה ב"בדיקת CD".
אם אתה ממש מעוניין... קח:dj_anubis כתב:יש סיכוי לקבל גרסה פרוצה?
http://www.upf.co.il/file/71311933.html" target="_blank
זה מה שמותקן לכונן הקשיח, כלומר, ללא סרטון הפתיחה והמוזיקה. או במילים אחרות, ריפ.
המשחק עובד לא רע על דוסבוקס+חלונות 95, אגב. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמקשים של שחקן מס' 2 לא עובדים (מוזר...).
זו פעם ראשונה שניסיתי להתקין חלונות 95 על דוסבוקס ואני ממש מופתע מהתוצאה, אני ממשיך לדבר על זה בהודעה בשרשור הטכני.