המממם, 3 הודעות ברצף, אני מרגיש כמו עידן
לפני הכל, אני לא יודע אם R.G קורא את ההודעות האלה, אבל למקרה שאתה כן קורא, R.G, לפני שתשתעמם מהפרטים הטכניים בהמשך, רק רציתי להעיר הערה קטנה (וכנראה גם מאד קטנונית): כשעברתי היום על ערכים שונים בשאילתא ראיתי ערך שהוספת לVOLFIED על הבונוסים במשחק, רשום שם Laser עם Z, אז בא לך לתקן סבבה ואם לא, לא נורא, זה באמת בקטנה.
לעניין, היום הוספתי את כל התיאורים שכתבתי למשחקים, נתקלתי בכמה בעיות ואני רוצה להציע כמה הצעות(שמנסוחת בגוף שני, עבור גורדי):
1. נראה שהערך החדש-דנדש שהוספת לבקשתי, לא עובד. אני מדבר על "הצג רק במשחקי האונליין", בפועל, הוא מציג גם וגם.
2. נראה שהמשקל של הערכים לא עובד עבור הטיפים באונליין וחבל, שכן שם הוא נחוץ אף יותר. אודה לך אם תוכל לתקן.
3. הייתי שמח אם היית יכול לעשות את האפשרות להוסיף כותרת ללא ערך (לדוגמה, ראה את הטיפים שהוספתי היום לגולדן אקס).
4. יש טיפים שלא הייתי רוצה להציג באונליין כדי לא להכביד, אבל הייתי רוצה לדעת שהמשתמשים ידעו שקיימים. יש אפשרות לשלב בכל דף טיפים של משחק אונליין (שקיימים לו טיפים שלא מוצגים) את הטקסט "למשחק זה יש טיפים נוספים, לחצו כאן כדי לעבור לדף השאילתא של המשחק ולצפות בכל הטיפים" (או משהו בסגנון) בדומה לטקסט שמשולב בעמודי המשחקים שבאתר?
ועוד הצעות, או יותר נכון לבטים בנוגע למשחקי האונליין:
הייתי רוצה לדעת מה דעתך, גורדי, וגם מה דעתם של... כל מי שיש לו דעה בעניין, בעצם, על צ'יטים במשחקי האונליין. כלומר, אולי כדאי להציג גם אותם? ואם כבר עושים זאת, אולי כדאי גם לטעון טריינרים והגדרות מיוחדות (במשחקים שמחייבים לטעון משהו לפני הפעלת המשחק כדי להשתמש ברימויים. משחקים כדוגמת הנסיך הפרסי) כיוון שבניגוד למשחקים להורדה, אין למשתמש אפשרות לעשות זאת בעצמו אם הוא חפץ בכך. אני מדבר רק על טריינרים שהפעלתם אופציונלית (כלומר, מקש או צירוף מקשים להפעלת רימוי) ולא על טריינרים שפועלים תמיד (למשל, טריינר שאוטומטית נותן בלתי-פגיעות, בלי אפשרות לכבותו).
מצד שני, בטריינרים מהסוג השני, אפשר ליצור מסך בחירה. לדוגמה, במשחק ריק המסוכן אפשר לעשות מסך בחירה ע"י קובץ אצווה עם שתי אפשרויות:
1. משחק רגיל
2. טען רימוי ההופך את השחקן לבלתי פגיע
הבחירה השנייה תטען את
המשחק עם הרימוי המובנה (ריק המסוכן הוא דוגמה מושלמת לעניין זה כיוון שהוא קשה ברמות מטורפות).