עדכון הפורום ל-PhpBB גירסה 3 (אולימפוס)

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: עדכון הפורום ל-PhpBB גירסה 3 (אולימפוס)

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Gordi כתב:לגבי הלוגו (בשני העיצובים) - ברור שהוא יוחלף ללוגו של "מסע" בשלב מסוים, אבל בינתיים פשוט אין.
אתם מוזמנים להציע :-)
איך אלו?

ProSilver
תמונה

SubSilver2
תמונה

הם בגודל 200X90 (ראיתי שזה הסדר גודל של הישן...)

מה שמזכיר לי, שלגבי כל הנושא הזה של החילוף, חסר משהו...
*רמז*
תמונה

[עריכה]
באותה הזדמנות אני רוצה להביע את געגועיי העזים ללינקים למעלה ב-ProSilver. (אתר, שאילתא, רומלטור וכו')
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:דווקא הקישור הראשון ששמת נפתח לי באותו חלון...
:scratch:
אתה על SS2? מסתבר ששם עדיין יש בעיה, אני אשתדל לסדר אותה בהקדם.
Berlo כתב:תתחדשו!
Gordi, כל הכבוד! אני מקווה שהמעבר היה שווה לטעמך. אני בטוח שכלי הניהול שיעמדו לרשותך משוכללים יותר כעת.
אם אתה זקוק לעזרה, שלח מסר!
תודה רבה :-) אני אזכור זאת!
Radioactive Grandpa כתב:איך אלו?
...
ממש חמודים :-) אני אנסה לשלב את הלוגו של ה-PS2, לגבי ה-SS2 אני מעדיף להשאר עם הקיים, לזכר הימים הטובים ההם :-)
Radioactive Grandpa כתב:מה שמזכיר לי, שלגבי כל הנושא הזה של החילוף, חסר משהו...
צודק, אני כבר משחיל פנימה איזה דיווחון...
Radioactive Grandpa כתב:באותה הזדמנות אני רוצה להביע את געגועיי העזים ללינקים למעלה ב-ProSilver. (אתר, שאילתא, רומלטור וכו')
גם בדרך (איכשהו PS2 הפך להיות העיצוב המוזנח :P )...

[עריכה1]
בינתיים הסרתי את הקללות המצונזרות ואפשר לשוב ולכתוב "אחראי" בלי חשש. במקביל דיווחתי על הבאג בפורום של PhpBB, נראה מה תהיה תגובתם שם.

[עריכה2]
ניסיתי את הלוגו, הוא טיפה לא מתאים:
תמונה
אגב, המימדים של הלוגו המקורי היו 139x52, נראה לי ששווה להשאר עם המימדים האלה ל-SS2.

[עריכה3]
עכשיו קישורים אמורים להפתח בחלון חדש גם ב-SS2.

[עריכה4]
הוספתי כמה קישורי BBCODE במקום קיצורי הדרך הישנים (FAQ+2 וכו'). לא בטוח שזה יותר נוח, אם יהיה ביקוש לתגים נוספים אני אוסיף גם אותם.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

יה, איזה בלאגן עם המיזוג!

Gordi כתב:אתה על SS2? מסתבר ששם עדיין יש בעיה, אני אשתדל לסדר אותה בהקדם.
אני דווקא דיברתי על ה-ProSilver. אבל עכשיו דווקא שניהם נפתחים בחלון חדש.

Gordi כתב:ניסיתי את הלוגו, הוא טיפה לא מתאים:
תמונה
אגב, המימדים של הלוגו המקורי היו 139x52, נראה לי ששווה להשאר עם המימדים האלה ל-SS2.
כן, אני רואה. בכל מקרה זו היתה מעין סקיצה ברמת גימור, זה לא הסופי. אם אתה רוצה מסגרת מסויימת (כמו הישן), לשנות מימדים, פונט (רציתי את המקורי מהלוגו של האתר, אבל לא מצאתי אצלי) או כל דבר אחר. שוט - אם זה לטעמך בכיוון הכללי. באילו ממידים אתה רוצה את זה?
אגב, אם במקום רקע כחול הדרגתי אני עושה שקוף, הוא ישתלב עם הכחול המקורי של פס הכותרת, אם ידוע לך?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אז ככה, בגדול הייתי שמח אם הלוגו היה בגודל של הלוגו המקורי של PS2. רקע שקוף אמור לעבוד (גם במקורי הרקע שקוף). הפונט לא קריטי, אבל הייתי מעדיף לא לכלול את המילה "פורומים". אהה, ואין צורך במסגרת.
חוץ מזה אחלה :-)
תודה :-)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

גורדי, אתה יכול לעשות שהקישורים למעלה (רומים, שאילתא...) יפתחו בדף חדש?

[עריכה]
אגב, התגיות לא עובדות..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

הפעם אני מעדיף שלא, מכיוון שהקישורים הם לתוך האתר עצמו אני מעדיף להשאיר את הבחירה לגולש עצמו.

[עריכה]
אסור לכתוב משהו בתוך התגיות, הן צריכות להשאר ריקות:
[tag][/tag] ולא [tag]bla[/tag]
(הכוונה כמובן רק לתגיות של קיצורי הדרך).
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:אבל הייתי מעדיף לא לכלול את המילה "פורומים".
למה? אם אני מבין את הראש של R.G, זה מיועד למנוע בלבול, ואם כן, אז גם אניבדעה הזו. הרי אם בנאדם לוחץ על הלוגו של מסע אל העבר, הוא ירצה להגיע למסע אל העבר, ולא לפורום של הנ"ל. אני זוכר בוודאות שפעם הראשונה שראיתי פורום בPHPBB, אותי זה בלבל - ניסיתי להגיע לאתר דרך הלוגו (לא חושב שזה היה האתר הזה, לעומת זאת).
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Gordi כתב:בגדול הייתי שמח אם הלוגו היה בגודל של הלוגו המקורי של PS2.
בדקתי עכשיו והוא 200X91... זה הגודל של זה:
תמונה
וכמובן, שזה לא שקוף (חוץ מעיקולי הפינות)... אלא אם אתה מדבר על הלוגו של האתר? (שהוא אגב רחב יותר. אבל נמוך יותר - 81 פיקסל. מאיפה הבאת את המידות המיניאטוריות האלו שציינת קודם? :scratch: )
אז... מה בדיוק?

ואני מסכים עם C-man. אני מעדיף שזה יפתח אוטומטית בחלון חדש כמו פעם. (כנ"ל לגבי הכותרת ששמשה כלינק לאתר. לדעתי דווקא הלינק "משחקים ישנים" הוא המיותר.)

[איזה מגניב זה המלשן הזה של "זה השחיל לך משהו..."]
כן, זה אכן כדי למנוע בלבול, ויותר מזה - ייחודיות לפורום (במיוחד עכשיו כשהלוגו מזכיר יותר את המקורי של האתר).

אני פשוט זוכר את הגישה שלך עוד בחגים, שאתה מעדיף את "הסגנון המרמז"... :)
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ש' מרץ 01, 2008 6:22 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

Gordi כתב:אסור לכתוב משהו בתוך התגיות, הן צריכות להשאר ריקות:
[tag][/tag] ולא [tag]bla[/tag]
(הכוונה כמובן רק לתגיות של קיצורי הדרך).
אהה חשבתי שתנצל את היתרון של התגיות בכך שיהיה אפשר לכתוב מה שרוצים בפנים..
(כלומר לכתוב [tag]bla[/tag] ו bla יקשר למשהו)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

C-man כתב:אהה חשבתי שתנצל את היתרון של התגיות בכך שיהיה אפשר לכתוב מה שרוצים בפנים..
(כלומר לכתוב [tag]bla[/tag] ו bla יקשר למשהו)
תאכלס זה רעיון נחמד. כשהן ריקות זה יצור טקסט ברירת מחדל, וכשהן מלאות זה יקשר לאותו מקום אך יופיע עם הטקסט הפנימי. אפשר לעשות את זה?
באותה נשימה, אם יש לך שליטה על הסדר, ה"שמאל" מה עם המרכז? צריך להיות צמוד לשאר תגיות עיצוב הטקסט, ותגי הקישורים בנפרד. אם יש אפשרות לשורה חדשה לתגיות הקישור - עדיף.

אגב, הקיצורים הישנים עוד נתמכים? כי (כידוע, אני מניח) חסרים עוד רבים. HOTU, D-Fend, ScummVm, אתר הבית DOSBox, תמונות ממשחקים נפוצים, תקנון (לא יודע אם היה, אבל טוב שיהיה).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Og כתב:
Gordi כתב:אבל הייתי מעדיף לא לכלול את המילה "פורומים".
למה? אם אני מבין את הראש של R.G, זה מיועד למנוע בלבול, ואם כן, אז גם אניבדעה הזו. הרי אם בנאדם לוחץ על הלוגו של מסע אל העבר, הוא ירצה להגיע למסע אל העבר, ולא לפורום של הנ"ל. אני זוכר בוודאות שפעם הראשונה שראיתי פורום בPHPBB, אותי זה בלבל - ניסיתי להגיע לאתר דרך הלוגו (לא חושב שזה היה האתר הזה, לעומת זאת).
אוקיי, אם כך, אני חושב שהסדר של הכיתובים צריך להיות הפוך, לא? כלומר, "מסע אל העבר" צריך להיות למעלה, וה"פורומים" צריך להיות מתחת (ואולי קצת יותר קטן?).
Radioactive Grandpa כתב:מאיפה הבאת את המידות המיניאטוריות האלו שציינת קודם?
מדובר במידות של הלוגו המקורי של PS2, זה שמגיע עם הפורום כברירת מחדל (הוא גם שקוף).
לפי דעתי התפריט העליון של PS2 נראה הרבה יותר טוב כשהוא נמוך יחסית.
Radioactive Grandpa כתב:ואני מסכים עם C-man. אני מעדיף שזה יפתח אוטומטית בחלון חדש כמו פעם. (כנ"ל לגבי הכותרת ששמשה כלינק לאתר. לדעתי דווקא הלינק "משחקים ישנים" הוא המיותר.)
העניין הוא שהרבה יותר קל לגולש לפתוח בחלון חדש קישור שאמור להפתח בחלון הנוכחי מאשר להפך.
אני צריך לחשוב על זה עוד קצת, אבל אני בטוח שבכל מקרה כולם יתרגלו להתנהגות החדשה של הקישורים במהירות :-)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אה, גודל הלוגו של PHPBB הוא פיצי. הוא בקושי גראפי. כדי שגם הדמויות וגם הטקסט יכנסו הרחבתי אותו פי שניים (זו דווקא לא אמורה להיות בעיה. להפך, לא? זה ימרכז את הלינקים)

לגבי "פורומים מסע" / "מסע פורומים", אפשר לראות לכאן ולכאן, יען זה סמיכות: "פורומים מסע אל העבר", או הרחבה "מסע אל העבר - פורומים". (וזה מאד צפוף גם ככה... כשם האתר הוא העליון זה מצופף את זה אף יותר...)
בכל מקרה שמתי לב לזה, ולהערה שלך על הגודל של המלה "פורומים", אחרי שכבר ערכתי והעליתי.
אז הנה שתי הדוגמאות (הרקע הוא לצורך ההמחשה. השקוף יראה רע על הבהירות של רקע ההודעות בפורום):
תמונה תמונה

והנה הגרסה השקופה (PNG):
תמונה תמונה
Gordi כתב:העניין הוא שהרבה יותר קל לגולש לפתוח בחלון חדש קישור שאמור להפתח בחלון הנוכחי מאשר להפך.
אני צריך לחשוב על זה עוד קצת, אבל אני בטוח שבכל מקרה כולם יתרגלו להתנהגות החדשה של הקישורים במהירות
הממ, אולי אתה צודק (ואני אייחס את ההתחשבות רק לאנשים שקשר בינם לאינטרנט הוא לא הרבה מאשר מקרי והם גולשים ב-IE6 ומטה).
Any comments about the rest?
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

נראה טוב (אני מעדיף את "מסע אל העבר - פורומים", את ה"צלצול" של האופציה השנייה אני פחות מעדיף).
אני אנסה את הלוגו על הפורום מאוחר יותר...

שוב תודה :-)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

טוב, עדכנתי את הלוגו של PS2, נראה טוב חוץ מבעיה אחת - ל-IE6 יש בעיה בהתמודדות עם קבצי PNG שקופים, ובמקום הרקע השקוף הוא מציג רקע כסוף:
תמונה

(העליון הוא FF, התחתון הוא IE6).
קיימים ברשת פתרונות Javascript בשביל העניין הזה, אבל האמת שהייתי מעדיף לשחק כמה שפחות עם קבצי המקור של האתר ופשוט לקבל את הלוגו בפורמט gif (שהשקיפות שלו כן נתמכת ב-IE6). האם זה יהיה אפשרי להמיר את הלוגו ל-gif בלי לאבד מאיכותו בצורה משמעותית?
(אני עשיתי ניסוי בהמרה של ה-png אבל האיכות יצאה על הפנים, אולי זה יהיה שונה אם הpsd יישמר כ-gif מלכתחילה?).
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

לדעתי צריך לנסות להחזיר את הרגליים שלהם. כמה פיקסלים זה כבר יכול לקחת?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא