+1.Radioactive Grandpa כתב:סיקור נחמד (ואורך סבבה. ... )
Ann, כשתרגישי שהוא גמור מבחינתך, נעלה את המשחק לאתר.
אשמח לקבל כמה תמונות (שלכדת בעצמך!) מתוך המשחק. הסברון קצר לגבי לכידת תמונות באמצעות DOSBox אפשר למצוא בשאילתא.
תודה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
+1.Radioactive Grandpa כתב:סיקור נחמד (ואורך סבבה. ... )
לכן אמרתי לעוג תודה....Radioactive Grandpa כתב:נו, כבר את רואה כמה חשוב שכתבת את הסיקור הזה.Ann כתב:וואלה!! לא עלה על דעתי לרגע! את נוגניר לא מצאתי, אבל נהניתי לראות שיש לדמויות סיפור שלם.
תודה, עוג!![]()
לא לדעת שתור הוא עצמו אל הרעם, תור והפטיש האגדי שלו, ולהכיר את שמות האלים אודין ולוקי, זה Common Knowledge שחבל לפספס...
RPG זה לא סוג של נשק או משהו?Radioactive Grandpa כתב:זה נראה קצת RPG (בגלל זוית הראיה והדיאלוגים) אבל התיאור שלך מספר אחרת.
ממה שסיפרת על התולעים, והעובדה שזה משחק מחשבה (למרות שמובי סיווג אותו פעולה), אני מבין שהאויבים לא זזים באופן חופשי, אלא או קפואים או מגיבים אחרי כל צעד שלך, משהו כזה. כן? נסי לתאר יותר את ההתמודדות עם האויבים למשל, למה צריך מחשבה לעניין הזה. תארת הרבה חפצים שמשתמשים בהם, אבל בהרבה משחקים יש הרבה חפצים ומשתמשים בהם, אז איך משתמשים בהם ובשביל מה? כמו במשחקי הרפתקה קלאסיים? (Monkey Island, Day of the Tentacle, Simon The Sorcerer, Gbolins, אם משהו מאלו מוכר לך.)
נו, מה חשבת, ניסיתי לתת חוות דעת נטולת נגיעות אישיות. (יש לזה איזה מילה יפה בלועזית, שכחתי כרגע.) לכן הסתפקתי בתיאור יבש של הנעשה. אבל מה דעתך על זה:Radioactive Grandpa כתב:חוץ מזה, אמרת שזה משחק מדהים, אבל אני לא ראיתי את ההתלהבות הזו בין השורות.
זה שלא הבעת דעה שטחית סתם זה אמנם מקצועי למדי, אבל אם לא בין השורות כדאי שתוסיפי איזו פסקה-קטנטנה ומנומקת למה אנחנו צריכים להוסיף את זה לרשימת ה-to-play שלנו. מה את אומרת?
זהו, ואני ניסיתי להוסיף OLD וכאלה, לא חשבתי על דוס... תודה תודה!!!עידן כתב:God Of Thunder? זה די משחק אקשן ממבט עילי, עם קצת אלמנטים של פאזל אולי...לא הייתי קורא לזה תפקידים.
ואפשר למצוא סרטונים לזה די בקלות ביוטיוב, אן. פשוט תוסיפי את צמד המילים dos game או משהו כזה:
http://www.youtube.com/watch?v=7jhfVi1g_4k" target="_blank
גם. אבל בהקשר שלנו זה Role Playing Game, או משחק תפקידים בעברית (כלומר משחק ששם דגש על פיתוח יכולות הדמות לפי בחירת השחקן ובעקבות השלמת משימות במשחק).Ann כתב:
RPG זה לא סוג של נשק או משהו?![]()
אני עדיין מתעקשת שעל פי רוב במשחק הזה אין חשיבות למהירות, (שוב, על פי רוב.) אלא למחשבה עמוקה, ולעיתים עמוקה מאד איך לפתור את המסך.Octarine כתב: מהוידאו נראה לי ש(חוץ מזה שהוא חיקוי זלדה) המשחק הזה יותר פעולה מפאזל ויותר חשוב כמה מהר אתה זורק את הפטיש מאשר הכישורים השכליים. אבל סה'כ ההודעה האחרונה שלך מוסיפה מספיק תיאורים, רק תערכי אותה קצת ותחברי לסקירה שכתבת.

את מתכוונת, יש לי עבר...Ann כתב:.... או הבובה מאפי שצריך לאסוף בדירה ולתת אותה לסבא שמחפש אותה .... (אתה רואה, גרנדפה, יש לך עתיד...)
גם אני לא, אין לי מושג מי זו זלדה המדוברת.Radioactive Grandpa כתב:כמו שאוקטרין אמר הוא כנראה דומה מאוד לכמה משחקי זלדה, אבל אני לא שחקתי באף אחד מהם.
לגמרי! הסברת את זה יותר טוב ממני!Radioactive Grandpa כתב:העניין של החשיבה הוא בעצם סוג של מבוכים כאלו שנוצרים על המסך, לא? צריך להזיז אובייקטים כדי לפנות את המסלול, לא שצריך להשתמש בחפצים על חפצים כדי לגרום להשפעות כאלו ואחרות. אני מבין נכון את העניין?
לא אתם הכרחתם, זה השיעמום שאוכל כל חלקה טובה הכריח.. וזה גם אתגר שלקחתי לעצמי, אז למה לא לעשות אותו?!Radioactive Grandpa כתב:אל תילחצי, זה בסדר כמו שעשית עד עכשיו, ואם לא יהיה לך רעיון איך לנסח מחדש או להוסיף את הפרטים, לא נורא (אם תרצי עוד זמן, גם בכיף. זה לא שאנחנו לחוצים על זה. לא היית צריכה לחרוש על זה כל-כך באינטנסיביות ולתת סיקור כבר למחרת).
טוב, על זה אומרים בלומדות של גורדי "בחר אחת מן האפשרויות"..... (תדמיין את זה עם הקול המתכתי והנוסטלגי שלהם, לצערי לא מצאתי שום סרטון של זה ביוטיוב, עמך הסליחה...Radioactive Grandpa כתב:את מתכוונת, יש לי עבר...Ann כתב:.... או הבובה מאפי שצריך לאסוף בדירה ולתת אותה לסבא שמחפש אותה .... (אתה רואה, גרנדפה, יש לך עתיד...)
Ann כתב:גם אני לא, אין לי מושג מי זו זלדה המדוברת.![]()
איזה זילזול מחפיר! אני עוד מהמאה הקודמת, וגם נקראת "הילדים של היום"?!Octarine כתב:Ann כתב:גם אני לא, אין לי מושג מי זו זלדה המדוברת.![]()
![]()
הילדים של היום...
הנה, תשכילי קצת:
בויקיפדיה העברית
ביוטיוב

"מהמאה הקודמת" זה לא אשראי נדיב במיוחד היום... יכול להיות שטרם מלאו לך בת-מצווה. (דווקא מה שאמרת לפני העריכה היה אשראי מכובד יותר. רווח לי. כבר חששתי שעם כל הרמיזות הסקסיסטיות שפיזרתי פה וחלפו לך מעל הראש, כבר היו מאשימים אותי בפדופיליה.)Ann כתב:איזה זילזול מחפיר! אני עוד מהמאה הקודמת, וגם נקראת "הילדים של היום"?!![]()
ואללה... אז למה לא שכתבת את זה והוספת? לדעתך זה לא ממחיש מושג טוב וחשוב על המשחק?Ann כתב:לגמרי! הסברת את זה יותר טוב ממני!Radioactive Grandpa כתב:העניין של החשיבה הוא בעצם סוג של מבוכים כאלו שנוצרים על המסך, לא? צריך להזיז אובייקטים כדי לפנות את המסלול, לא שצריך להשתמש בחפצים על חפצים כדי לגרום להשפעות כאלו ואחרות. אני מבין נכון את העניין?![]()
אין צורך להתנצל, כל פעם שאני קורא את המשפט "בחר אחת מן האפשרויות" אני בין כה וכה לא יכול שלא לשמוע אותו בקול המתכתי ההוא.Ann כתב:טוב, על זה אומרים בלומדות של גורדי "בחר אחת מן האפשרויות"..... (תדמיין את זה עם הקול המתכתי והנוסטלגי שלהם, לצערי לא מצאתי שום סרטון של זה ביוטיוב, עמך הסליחה...![]()
)
בואי נשאיר את זה "ממבט על"Ann כתב:ממבט צדדי-על
ההמשך חלף לי מעל הראש...Radioactive Grandpa כתב:"מהמאה הקודמת" זה לא אשראי נדיב במיוחד היום... יכול להיות שטרם מלאו לך בת-מצווה.
וגם-Radioactive Grandpa כתב:ואללה... אז למה לא שכתבת את זה והוספת? לדעתך זה לא ממחיש מושג טוב וחשוב על המשחק?
את שניהם שיניתי אצלי. לא חושבת שיש טעם להעלות את כל הטקסט שוב בשביל שני השינויים הקטנים הללו. אבל אם תרצה, או מישהו אחר- אין בעיה.Radioactive Grandpa כתב:בואי נשאיר את זה "ממבט על"![]()

לכי לישון, ילדים קטנים צריכים לפחות 8 שעות שינה.Ann כתב: אגב, אתם ישנים מה זה טוב בלילה... אם לא אוקטרין שרחם עלי והגיב מידי פעם, אני לא יודעת מה הייתי עושה....
לא הבנתיRadioactive Grandpa כתב:[עריכה]
הפעם העריכה שלך היתה יותר בסטייל.
אסורOctarine כתב:לכי לישון, ילדים קטנים צריכים לפחות 8 שעות שינה.
בת כמה את בכלל, אם מותר לשאול?