[הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
Re: [הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
זה ריימן אחד? אם לא, איפה אני יכולה להשיג אותו? בבקשה בבקשה תענו לי, אני מחפשת את המשחק הזה כבר מלאמלאמלאמלא זמן [:
-
אורח
יצא קטן מדי ><
מה ששאלתי זה האם זה ריימן אחד, ואם לא איפה אני יכולה להשיג אותו [:
זה ממש ממש חשוב, אני מחפשת את המשחק הזה כבר מלאמלאמלאמלא זמן ולא מוצאת אותו ]:
תודה רבה מראש 3>
מה ששאלתי זה האם זה ריימן אחד, ואם לא איפה אני יכולה להשיג אותו [:
זה ממש ממש חשוב, אני מחפשת את המשחק הזה כבר מלאמלאמלאמלא זמן ולא מוצאת אותו ]:
תודה רבה מראש 3>
כן, זה אחד.
-
אורח
מישהו יכול לעזור לי?
אני לא מצליחה לעשות את המכת בוקס שהוא עושה..
אני לא מבינה למה, לחצתי על כ-ל הכפתורים במקלדת וזה לא עושה
וגם הלכתי ל-OPTIONS וזה לא עשה כלום.
תעזרו לי!
אני לא מצליחה לעשות את המכת בוקס שהוא עושה..
אני לא מבינה למה, לחצתי על כ-ל הכפתורים במקלדת וזה לא עושה
וגם הלכתי ל-OPTIONS וזה לא עשה כלום.
תעזרו לי!
קיבלת אותה בכלל?
-
אורח
הפעלתי את הקובץ עם הדי בי.למה זה לא מפעיל לי את המשחק? מה אני עוד צריכה להקיש שם?
יותר פרטים בבקשה, מה ז"א "לא מפעיל לי" - מה קורה?אורח כתב:הפעלתי את הקובץ עם הדי בי.למה זה לא מפעיל לי את המשחק? מה אני עוד צריכה להקיש שם?
-
אורח
נפתחים שני חלונות של הדוס בוקס באחד מהם כתוב z:
מה לעשות? מה להקיש?
מה לעשות? מה להקיש?
תעלי בבקשה תמונה שמראה את הקבצים שבתיקייה שבה נמצא הקובץ RaymanDB.exe
-
אורח
אני מצטערת אני לא כל כך יודעת איך עושים את זה....(טכנולוגיה ואני-לא עובד כל כך טוב)Og כתב:תעלי בבקשה תמונה שמראה את הקבצים שבתיקייה שבה נמצא הקובץ RaymanDB.exe
אני פשוט ארשום לך את השמות שלהם:
dosbox.conf
surface
ddraw
dosbox(קובץ מידע)
מידע
raymandb(לידו מופיע הסימן של הדוסבוקס)
SDL_net.dll
SDL.dll
rayman.cue
אלו הקבצים בסדר הזה
את הראשון והאחרון המחשב שלי לא יודע איך לפתוח.אני לחצתי על ה-raymandb ונפתחו לי שני חלונות שחורים...
תודה על הסבלנות
מוזר מאוד... אם dosbox.conf נמצא בתיקייה לא אמור להופיע לך z: בכלל... מערכת ההפעלה שלך היא ויסטה או XP ?
-
אורח
ויסטה.מופיע לי z:> כלומר שאני צריכה לכתוב משהוOg כתב:מוזר מאוד... אם dosbox.conf נמצא בתיקייה לא אמור להופיע לך z: בכלל... מערכת ההפעלה שלך היא ויסטה או XP ?
כן, אני מבין בדיוק מה קורה ומה גורם לזה לקרות, אבל אני לא מבין למה...אורח כתב:מופיע לי z:> כלומר שאני צריכה לכתוב משהו
אני קראתי שבויסטה יש בעיה כאשר משתמש מוגבל מנסה לכתוב לקובץ אבל במקרה הזה לא אמורה להיות בעיה כי דוסבוקס אמור רק לקרוא מdosbox.conf ולא לכתוב אליו.
עכשיו כשאני חושב על זה קצת יותר, אני נזכר במעורפל במשהו שיכול להיות שפעם קראתי על זה שאם אין למשתמש הרשאות מנהל בויסטה היא מעתיקה את קובץ הEXE לאיפשהו ב"מסמכים שלי" ומפעילה אותו משם...
האם את מוגדרת כמנהל המחשב? נסי ללחוץ עם כפתור העכבר הימני על הקובץ RaymanDB.exe ולבחור "Run as" (אני לא יודע איך זה בעברית... אולי "הפעל כמשתמש" או "הפעל בתור") או שאולי זה בכלל "run as administrator" ?
[עריכה]
בעצם, משהו הרבה יותר יהיה פשוט להעביר את כל התיקייה ל"מסמכים שלי" ולהפעיל משם.
-
אורח
אוקיי ניסיתי לפתוח כמנהל(אני מניחה שאני מוגדרת כמנהל כי זה המחשב האישי שלי) וזה נתן לי את אותה תוצאה כמו מקודם. ניסיתי להעביר את כל התיקייה לתיקייה מסמכים שנמצאת על הדסקטופ. כשניסיתי להפעיל את זה משם זה זרק אותי מהתוכנה בטענה שיש בעיה.אולי זה קשור לכך שזה לפטופ? או להגנות של אנטיוירוס אוואסט?Og כתב:כן, אני מבין בדיוק מה קורה ומה גורם לזה לקרות, אבל אני לא מבין למה...אורח כתב:מופיע לי z:> כלומר שאני צריכה לכתוב משהו
אני קראתי שבויסטה יש בעיה כאשר משתמש מוגבל מנסה לכתוב לקובץ אבל במקרה הזה לא אמורה להיות בעיה כי דוסבוקס אמור רק לקרוא מdosbox.conf ולא לכתוב אליו.
עכשיו כשאני חושב על זה קצת יותר, אני נזכר במעורפל במשהו שיכול להיות שפעם קראתי על זה שאם אין למשתמש הרשאות מנהל בויסטה היא מעתיקה את קובץ הEXE לאיפשהו ב"מסמכים שלי" ומפעילה אותו משם...
האם את מוגדרת כמנהל המחשב? נסי ללחוץ עם כפתור העכבר הימני על הקובץ RaymanDB.exe ולבחור "Run as" (אני לא יודע איך זה בעברית... אולי "הפעל כמשתמש" או "הפעל בתור") או שאולי זה בכלל "run as administrator" ?
[עריכה]
בעצם, משהו הרבה יותר יהיה פשוט להעביר את כל התיקייה ל"מסמכים שלי" ולהפעיל משם.
ראשית, את יכולה בבקשה לכתוב את השגיאה שאת מקבלת כשאת מפעילה מתוך המסמכים?
שנית, כבדיקה אחרונה (כי כבר יש לי ספקות בקביעה שלי) את יכולה בבקשה ללחוץ לחיצה כפולה על הקובץ dosbox.conf ולבחור לפתוח אותו עם NOTEPAD (בחלונות XP זה נקרא פנקס רשימות) - אני לא בטוח איך עושים את זה בויסטה אבל בXP צריך לבחור למצוא את התכנה מתוך רשימה ולא לחפש באינטרנט ואז לחפש את שם התכנה.
אם לא הצלחת אפשר גם לפתוח אותו בוורד.
עכשיו תגללי לסוף המסך ותעתיקי להודעה שלך את כל מה שמופיע אחרי הכיתוב:
שנית, כבדיקה אחרונה (כי כבר יש לי ספקות בקביעה שלי) את יכולה בבקשה ללחוץ לחיצה כפולה על הקובץ dosbox.conf ולבחור לפתוח אותו עם NOTEPAD (בחלונות XP זה נקרא פנקס רשימות) - אני לא בטוח איך עושים את זה בויסטה אבל בXP צריך לבחור למצוא את התכנה מתוך רשימה ולא לחפש באינטרנט ואז לחפש את שם התכנה.
אם לא הצלחת אפשר גם לפתוח אותו בוורד.
עכשיו תגללי לסוף המסך ותעתיקי להודעה שלך את כל מה שמופיע אחרי הכיתוב:
קוד: בחירת הכל
[autoexec]
# Lines in this section will be run at startup.