באמת? דווקא זה מה שחסר לך? זה נראה לי דווקא פרט יחסית שולי, נתון טכני שהיה יכול להיות למעשה כל תאריך אחר.Radioactive Grandpa כתב:התכוונתי למה שכן יציב - לימי ההולדת שלהם באתר
תוכל לפרט מדוע דווקא הוא חסר בעיניך?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
באמת? דווקא זה מה שחסר לך? זה נראה לי דווקא פרט יחסית שולי, נתון טכני שהיה יכול להיות למעשה כל תאריך אחר.Radioactive Grandpa כתב:התכוונתי למה שכן יציב - לימי ההולדת שלהם באתר

אם אתה מיישם את זה בסופו של דבר, אני אשמח לשמוע (כי גם אני מצאתי את עצמי במצב של R.G כמה פעמים)Gordi כתב:אבל אני אבדוק האם/כיצד ניתן להוסיף את הפרט הזה בצורה נסתרת יותר לעין, כך שרק מי שמסתקרן (ומכיר את הסוד) יוכל לראות אותו.

התחלתי לשחק קצת בחולית, ונראה שכח זכרונו של עידן עדיין במתניו.Gordi כתב:אם אני זוכר נכון, אלה שלושת משחקי ההרפתקה המבוקשים ביותר שאין להם פתרון באתר, לפחות נכון ליום פרסום הבקשה. כמובן שפתרונות נוספים יתקבלו בברכה.brother34 כתב:מה זכו שלושת המשחקים האלה [...] שדוקא הם ברשימת הפתרונות המבוקשים? מישהו (או מישהם) ביקש פעם? כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר.

אם כבר מדברים על חולית ועל מישהו ששכחbrother34 כתב:התחלתי לשחק קצת בחולית, ונראה שכח זכרונו של עידן עדיין במתניו.
כן, חשבתי שצייצתי פה כשהכתובת כבר קשרה לשם.brother34 כתב:ובעוד נושא : נראה שהפורום של "נוסטלגיה ולתמיד" חזר באיזשהיא צורה יחד עם nOOb. אני לא ממש מכיר את אף אחד מהם,
כנראה מי שירצה הסברים יוכל לקבל מRG.

אם ממש להודות על האמת, דווקא הנחתי שלא שכחת. אבל הייתי חייב לנצל את ההזדמנות לבדיחה הטיפשית.Og כתב:אם להודות על האמת, לא שכחתי.