הבקשה הזו נשארת בעינה גם אחרי מה שהציע RG?Og כתב: אבל אם אתה נתקל במשחק שאני סיקרתי ושצריך להחליף לו את התמונות, give me a holler (בשרשור הזה) ואני אטפל בו.
או שאתה סומך עליו גם במקרה שהתמונות\סיקור הן שלך?Radioactive Grandpa כתב:אגב, כאשר אתה כן מצליח לצלם ממשחקי חלונות מודרניים-יחסית, אין לי בעיה שתשלח אלי גרסת lossless (כלומר PNG) ואני כבר אראה אם יש צורך להמיר אותה ל-JPG ואם כן אעשה זאת בכלים המתאימים (סביר להניח שלרוב יקח לי לפחות שבוע-שבועיים עד שאתפנה לכך, אבל זה ודאי יהיה מהיר יותר מלהשאיר את זה באויר הפתוח ליוזם הבא).
ב.
אני לא בטוח שאתה מתכוון לזה, אבל במשחק עצמו לחיצה על F5 או F6 יתנו לך להחליף ל320X240, ויש גם HI וLOW, משהו כזה (לא זוכר בדיוק).Radioactive Grandpa כתב:אם כי עניין הרזולוציה באמת מעורר קושי מסוים, אם לגורדי עדיין חשוב לשמור על הסטנדרט של 320X200. בחנתי בקצרה את התמונות והמשחק, והרזולוציה היא אכן 640x480, אבל אני חושד שאפשר לשנות אותה לרזולוציה בסיסית יותר. נסיתי בחטף לעשות זאת אבל תכניות ה-setup מסרבות לשתף איתי פעולה. אם זה אפשרי, לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר (כלומר, ללכוד את התמונות ברזולוציה הנמוכה ביותר שהמשחק מציע).