משחק גלדיאטורים ישן או לא נימצא בשום מקום בבקשה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
raz321123
Re: משחק גלדיאטורים ישן או לא נימצא בשום מקום בבקשה
זה לא עובד אחי הורדתי את זה זה לא מצליח לי אחרי שאני מחלץ את הספרים האלה מה אני עושה?
אחרי שמורידים יש לך שני קבצים BIN ו-CUE (אני לא מבין מה הקשר לקונוסים) ובטח שלא מבין מה הקשר לספרים
את הקבצים האלה אתה צריך או לצרוב לדיסק עם תוכנת צריבה (NERO לדוגמא), או שתוכל להתשתמש בכונן וירטואלי עם תוכנה כמו DAEMON TOOLS
אחרי שצרבת תנסה להתקין אותו זה אמור לעבוד
רז מאוד קשה לעזור לך בצורה כזאת, אתה כותב לנו פה על קונוסים וספרים, זה לא ברור!, תכתוב מה בדיוק הצעדים שעשית באיזה הודעות שגיאה אתה נתקל, אם אנחנו לא מתעצלים לכתוב לך את ההתייחסות אז גם אתה אל תחסוך במילים
ועוד משהו, בהתחשב בעובדה שאתה היית זה שביקש את המשחק מותר לך להגיד תודה לOG שטרח הוריד את המשחק והעלה אותו כדי שכולנו נוכל להוריד, אני הורדתי ועדיין לא ניסיתי להתקין
את הקבצים האלה אתה צריך או לצרוב לדיסק עם תוכנת צריבה (NERO לדוגמא), או שתוכל להתשתמש בכונן וירטואלי עם תוכנה כמו DAEMON TOOLS
אחרי שצרבת תנסה להתקין אותו זה אמור לעבוד
רז מאוד קשה לעזור לך בצורה כזאת, אתה כותב לנו פה על קונוסים וספרים, זה לא ברור!, תכתוב מה בדיוק הצעדים שעשית באיזה הודעות שגיאה אתה נתקל, אם אנחנו לא מתעצלים לכתוב לך את ההתייחסות אז גם אתה אל תחסוך במילים
ועוד משהו, בהתחשב בעובדה שאתה היית זה שביקש את המשחק מותר לך להגיד תודה לOG שטרח הוריד את המשחק והעלה אותו כדי שכולנו נוכל להוריד, אני הורדתי ועדיין לא ניסיתי להתקין
-
raz321123
טוב אז תודה ל OG
עכשיו תראה מה הבעיה שהורדתי את מה שהבאת לי אז זה הוריד לי את הקובץ של הספרים winrar אם אתה מכיר אחרי שהפעלתי אותו [חילצתי] הוא נתן לי 2 אפשרויות שהם התוכנה של הקונוסים קוראים לה VLC media player
ושאתה לוחץ על זה אז הוא בוטח לך טבלת מוזיקה קזאת אני לא מבין איך מפעילים את זה
טוב טודה מקווה שפירטתי יותר
עכשיו תראה מה הבעיה שהורדתי את מה שהבאת לי אז זה הוריד לי את הקובץ של הספרים winrar אם אתה מכיר אחרי שהפעלתי אותו [חילצתי] הוא נתן לי 2 אפשרויות שהם התוכנה של הקונוסים קוראים לה VLC media player
ושאתה לוחץ על זה אז הוא בוטח לך טבלת מוזיקה קזאת אני לא מבין איך מפעילים את זה
טוב טודה מקווה שפירטתי יותר
-
raz321123
ו מצטער על השגיאות כתיב שאני כותב מהר אני לא שם לב לזה
לי היה בתוך הWINRAR 2 קבצים קובץ BIN וקובץ CUE, אם לא היה לך שני קבצים כאלה תוריד שוב ממקור אחר, או שאולי לOG תהיה הצעה אחרת, כשתצרוב את הדיסק או תטעין אותו עם כונן וירטואלי יפתח לך חלון להתקנה, אני הגעתי למצב של INSTALL כדי לראות שזה עובד, ועוד לא התקנתי, תוריד ממקור אחד זה מה שאני יכול להציע
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
תוכל להיעזר במדריך לטיפול בקבצי תמונה של דיסקים (וכמובן תצטרך לקרוא אותו בתשומת לב).
כתוב לאט. בטח כשמבקשים ממך עשר פעמים לכתוב ברור יותר.raz321123 כתב:ו מצטער על השגיאות כתיב שאני כותב מהר אני לא שם לב לזה
-
raz321123
אחי זה רז עד עכשיו לא הצלחתי להפעיל את המשחק זה מסבח אותי כל זה אתה לא יכול להביא לי אותו כמו כל המשחקים
ושאני יפעיל אותו ב DOSBOX ?
ושאני יפעיל אותו ב DOSBOX ?
-
raz321123
משחק גלאדיאטורים ישן
שלום זה שוב אני רז
עד ש סוף סוף מצאתם לי את המשחק ואפילו את כל האוסף של המשחקים נתתם לי קישור להורדה הנה הוא http://www.mirrorcreator.com/files/XJ9R ... R.7z_links" target="_blank
עכשיו שאני הורדתי לא הבנתם על מה אני מדבר כנראה שלא הורדתי נכון הורדתי מין תוכנות כאלה ולא הבנתם אותי יש שם הרבה אפשרויות אתם יכולים להדריך אותי איך להוריד את זה כמו שצריך
אשמח אם תסבירו לי את זה אחת ולתמיד
עד ש סוף סוף מצאתם לי את המשחק ואפילו את כל האוסף של המשחקים נתתם לי קישור להורדה הנה הוא http://www.mirrorcreator.com/files/XJ9R ... R.7z_links" target="_blank
עכשיו שאני הורדתי לא הבנתם על מה אני מדבר כנראה שלא הורדתי נכון הורדתי מין תוכנות כאלה ולא הבנתם אותי יש שם הרבה אפשרויות אתם יכולים להדריך אותי איך להוריד את זה כמו שצריך
אשמח אם תסבירו לי את זה אחת ולתמיד
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שלום רז,
אל תפתח הודעות חדשות, אלא המשך בנושא שפתחת, ותגיב למה שאומרים לך.
1. ההורדה היא של הקובץ CYBER.7z. כשאתה מחלץ מתוכו את הקבצים, הם השניים הבאים: CYBER.bin, CYBER.cue.
הגעת לזה או לא?
2. בהנחה שכן, נסיתי לכתוב לך תכנית שתריץ את זה מיידית בדוסבוקס, אבל נראה שצריך להתקין את זה קודם על המחשב ולעשות את זה דרך חלונות. כך שלא תהיה לך ברירה אלא להשתמש במדריך שהפניתי אותך אליו.
אם אתה מסתבך, תגיד בדיוק איפה אתה מסתבך ביחס להוראות במדריך. אין טעם להגיד סתם "אני לא מסתדר עם זה", כי אין איך לעזור לך כשזה מה שאתה אומר.
עוג, אם רצית לשמר את ההורדה (אפילו שמת כאן לינקים בודדים), נראה שההורדה נפלה בכל השרתים למעט FileFlyer.
אל תפתח הודעות חדשות, אלא המשך בנושא שפתחת, ותגיב למה שאומרים לך.
1. ההורדה היא של הקובץ CYBER.7z. כשאתה מחלץ מתוכו את הקבצים, הם השניים הבאים: CYBER.bin, CYBER.cue.
הגעת לזה או לא?
2. בהנחה שכן, נסיתי לכתוב לך תכנית שתריץ את זה מיידית בדוסבוקס, אבל נראה שצריך להתקין את זה קודם על המחשב ולעשות את זה דרך חלונות. כך שלא תהיה לך ברירה אלא להשתמש במדריך שהפניתי אותך אליו.
אם אתה מסתבך, תגיד בדיוק איפה אתה מסתבך ביחס להוראות במדריך. אין טעם להגיד סתם "אני לא מסתדר עם זה", כי אין איך לעזור לך כשזה מה שאתה אומר.
עוג, אם רצית לשמר את ההורדה (אפילו שמת כאן לינקים בודדים), נראה שההורדה נפלה בכל השרתים למעט FileFlyer.
-
raz321123
אז ככה
לא הגעתי לשלב הראשון של ההורדה של 2 הקבצים האלה זה הבעיה שלי זה מוריד לי תוכנות כאלה אחרות
רציתי לדעת על מה לוחצים בדיוק קדי להוריד את ההורדה האמיתית של המשחק ולא של תוכנות אחרות
לא הגעתי לשלב הראשון של ההורדה של 2 הקבצים האלה זה הבעיה שלי זה מוריד לי תוכנות כאלה אחרות
רציתי לדעת על מה לוחצים בדיוק קדי להוריד את ההורדה האמיתית של המשחק ולא של תוכנות אחרות
-
raz321123
OG ניסיתי להוריד את זה גם מ fileflyer אבל הוא כותב לי נעול
כן, היום האתרים מוחקים את הקובץ כהרף עין. אין הרבה מה לעשות...Radioactive Grandpa כתב: עוג, אם רצית לשמר את ההורדה (אפילו שמת כאן לינקים בודדים), נראה שההורדה נפלה בכל השרתים למעט FileFlyer.
נסה להוריד מוקדם בבוקר (03:00 עד 06:00) ואם לא הצלחת תכתוב פה הודעה (בבוקר, שנדע שהתעוררת).raz321123 כתב:OG ניסיתי להוריד את זה גם מ fileflyer אבל הוא כותב לי נעול
-
raz321123
תגיד אבל אין דרך אחרת להוריד איך אתה הורדתה אין את האמיתי?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הוא לא הוריד את זה מאתר הורדות אלא מטראקר פרטי. שזה אומר שצריך בשביל זה תכנה מסוימת, ולהירשם במקום שלא תמיד פתוח למשתמשים חדשים.
בשורה התחתונה, הוא עשה לך טובה גדולה מאוד שהוא הוריד משם והעלה לך למקום שבו תוכל להוריד את זה בלי הרבה בעיות.
בשורה התחתונה, הוא עשה לך טובה גדולה מאוד שהוא הוריד משם והעלה לך למקום שבו תוכל להוריד את זה בלי הרבה בעיות.
נרשמתי בזמנו ל-RapidShare, והוא גם מהשרתים שמאוד השתפרו בנגישות והמהירות שלהם, ואפילו לא צריך לחכות לפני ההורדה. אם אני מעלה מהמשתמש הרשום שלי, הוא מתזכר אותי במייל כשישה ימים לפני שתוקף ההורדה עומד לפוג כי איש לא הוריד.Og כתב:כן, היום האתרים מוחקים את הקובץ כהרף עין. אין הרבה מה לעשות...