נמלולים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: נמלולים
נראה לי שאני מרים ידיים בנסיון לעקוב אחרי מה שקורה כאן...
לגבי הסמיילי...ממ...אולי זה רק אני...
לגבי הסמיילי...ממ...אולי זה רק אני...
לא נראה לי, עידן. גם גרנדפה רמז על משהו, רק שאין לי מושג מה. כו-לה סמיילי רכון על ספר וצוחק מהבדיחות שכתובות בו. ככה אני פיענחתי את הציור.
מה שהוא אמר. ובכל זאת:עידן כתב:נראה לי שאני מרים ידיים בנסיון לעקוב אחרי מה שקורה כאן...
אממ... לא.Yoyole כתב:אחיי הגברים, תרסנו את עצמכם.(<--מצב הפורום כרגע - R.G מימין, אן במרכז ו-Octarine משמאל.)
קאאאאאאאאהן!Ann כתב:חוצמיזה, חשבתי על הצירוף "אן קאהן" וזה היה נראה לי לא רע.
ולמי ששאל מאיפה ה-ק' אפשר לשאול את משה צ'יקפוקה.
נראה לי שאין מילה אחת שלא תזכיר לך איזה סרטון מיוטיוב.
ובקשר לשם- זה עדיין לא מוחלט... אם תרצה אפשר לשנות לק' אחר. או אפילו לאות אחרת. פתוחה להצעות חדשות בנושא.
ובקשר לשם- זה עדיין לא מוחלט... אם תרצה אפשר לשנות לק' אחר. או אפילו לאות אחרת. פתוחה להצעות חדשות בנושא.
מה אני אגיד לך, אני פותח את הפה - יוצא לי שיר.Ann כתב:נראה לי שאין מילה אחת שלא תזכיר לך איזה סרטון מיוטיוב.
חחחח הקרח מזכיר לי את חכם סלבדור מהסנוקר... בלי קשר הוא נראה קצת מאפיונר, עם הקרחת הבוהקת והשפם המטופח... 
עריכה:
אה, ומה מסקנותיך לגבי השם החדש שלי? השלמת איתו או שיש לך שינויים?
הערות והארות יתקבלו בברכה לטלפון מספר וכו'... או לפרטי.
לילה דבש לכולם!
אן
עריכה:
אה, ומה מסקנותיך לגבי השם החדש שלי? השלמת איתו או שיש לך שינויים?
הערות והארות יתקבלו בברכה לטלפון מספר וכו'... או לפרטי.
לילה דבש לכולם!
אן
What is this I don't evenAnn כתב:חחחח הקרח מזכיר לי את חכם סלבדור מהסנוקר... בלי קשר הוא נראה קצת מאפיונר, עם הקרחת הבוהקת והשפם המטופח...![]()
אחח, גיל ססובר, לאיפה נעלמת?Octarine כתב:מה אני אגיד לך, אני פותח את הפה - יוצא לי שיר.Ann כתב:נראה לי שאין מילה אחת שלא תזכיר לך איזה סרטון מיוטיוב.
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ד' יולי 27, 2011 11:29 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
?Don't even what??Octarine כתב:What is this I don't evenAnn כתב:חחחח הקרח מזכיר לי את חכם סלבדור מהסנוקר... בלי קשר הוא נראה קצת מאפיונר, עם הקרחת הבוהקת והשפם המטופח...![]()
EDIT
(Hey, what about punctuation? (TNX to Google Translations
אני אשאיר לך את העונג להבין את זה בעצמך.
זה יכול להתאים לכל הנושא הזה כבר לדעתי...
די מגניב שיש נושא דיבורים, נכנסתי אחרי יומיים עסוקים ולא הבנתי מה כל כך מעניין בנמלולים...
הסתימות שלי שוב מפגינה את עצמה... אני לא מצליחה להבין בכלל. אולי בכל זאת תסביר, אוקטרין? בבקשה?Octarine כתב:אני אשאיר לך את העונג להבין את זה בעצמך.
כשהמצב קשה צריך להתפנות