משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחק יריות בתלת מימד ועוד משחק אחד
אז תכה ברעמים.
http://www.youtube.com/watch?v=VzE-dzncTc0" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=VzE-dzncTc0" target="_blank
אשמח אם תוכלי לומר לי מה עשית בסוף.Ann כתב:!!!congratulations!!!
![]()
עוג, למה לא הגעת קודם, תגיד לי?? זה עובד, ממש ממש באמת, וואי, איזה כיף!
אגב, עוג, בקשר למה שירדת עלי על ההתקנה של הוירטואל פי.סי. (אני מתעצלת לשנות את המקלדת לאנגלית) מגיע לי צל"ש שבכלל הצלחתי להתקין.. איכשהו הסתדר לי שהתקנתי חלונות 98 ולא 95, לכן לא חשבתי שאני צריכה לעבור לנספח ההוא. אבל כנראה טעיתי.
טוב, למי אכפת, העיקר המשחק עובד והכל בא על מקומו בשלום
תודה חבריםזה בזכותכם!
תודה סבא'לה סבבה'לה, תודה אוקטא (לא יודעת, ככה RG קרא לך...) תודה עידן, וכמובן, תודה גדולה לעוג על הרעיוןועל המדריכים המדהימים
![]()
לילה מקסים![]()
אן
אני מניח שהיא השתמשה בחלונות 3.11, לא?
אם הכוונה לדוס בוקס הזה שמעלה אוטומטית חלון כמו של ווינדווס רק בישן טיכו- התשובה היא כן. ו-עוג, אתה נתת לי אותו, ת'דוסבוקס הזה, ועל זה תודתי הרבה, שוב.עידן כתב:אני מניח שהיא השתמשה בחלונות 3.11, לא?
ואגב, התוכנה הזו עזרה לי גם במשחק אחר שהעליתי תיאור שלו כאן והורדתי מאתר מובי, או מיבו, לא זוכרת- המשחק Got of Tounder.(שאגב, אתם צריכים להעלות אותו לכאן כי הוא משחק מדהים לגמרי!! המון מחשבה, טיפה'לה זריזות, ובין לבין קצת עם יריות... סבא, איזה ז'אנר היית אומר שזה?
אתה יודע, עכשיו כשאני חושבת על זה, לחסידים אמרת, אבל לא לחסידותOctarine כתב:מה שמותר לרבי אסור לחסידים.
מותק, את משחקת באש.Ann כתב:אז עד שלא תתקן, אוקטא- זה השם....
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא יכול להיות ממובי כי אין בו הורדות... (כן, לא קשה לדעת מאיפה כן הורדת, שמת פה קישור).Ann כתב:התוכנה הזו עזרה לי גם במשחק אחר שהעליתי תיאור שלו כאן והורדתי מאתר מובי, או מיבו, לא זוכרת
לא יודע, לא ראיתי אותו וגם לא יהיה לי זמן בקרוב...Ann כתב:סבא, איזה ז'אנר היית אומר שזה?
מעולה. רוצה לסקר אותו?Ann כתב:המשחק Got of Tounder.(שאגב, אתם צריכים להעלות אותו לכאן כי הוא משחק מדהים לגמרי!! ....
חחOctarine כתב:מותק, את משחקת באש.Ann כתב:אז עד שלא תתקן, אוקטא- זה השם....
Octarine כתב:מותק, את משחקת באש.Ann כתב:אז עד שלא תתקן, אוקטא- זה השם....
תבחר אחד, אוקטא(ן)
לא יודעת, בחיים לא סיקרתי משחקים, לא הייתי סומכת על עצמיRadioactive Grandpa כתב:מעולה. רוצה לסקר אותו?Ann כתב:המשחק Got of Tounder.(שאגב, אתם צריכים להעלות אותו לכאן כי הוא משחק מדהים לגמרי!! ....
אגב, אין לי מושג מאיזה אתר הורדתי את המשחק. באתר מובי (או מיבו..) ראיתי קישור לעמוד הזה, וממנו הורדתי, כך שלא טעיתי...
I choose the banjo!Ann כתב:תבחר אחד, אוקטא(ן)
אדיר, אפילו אשכרא שיחקתי במשחק הזה של אי הקופים וגם עברתי את הקטע הזה(ואני חלש ביותר במשחקי קווסט קלאסיים בד"כ).Octarine כתב:I choose the banjo!Ann כתב:תבחר אחד, אוקטא(ן)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, אני רואה שבאמת היה שם קישור (די נדיר במובי). סוג-של-טעית, בכל זאת לא הורדת את המשחק משם.
אגב, ראיתי עכשיו את ההודעה שלך בשרשור ההוא ששאלת על מובי. זהו אתר מידע בלבד, ללא הורדות. דרכו אפשר לאתר משחקים, לסנן לפי קטגוריות, לראות תמונות, לקרוא תיאורים. ובעיקר... לגלות את שמם ולחפש אותם במקום אחר.
בקיצור, את נחמדה בעיני ומביעה את עצמך בכתב לא רע. נראה לי שתוכלי לכתוב אחלה סיקור, לא מאוחר אף פעם לנסות.
ספרי לנו עליו, טיפה על העלילה אם רלוונטי, יותר על מה עושים בו ואיך זה נראה, ומה עושה אותו "מדהים לגמרי!", במה מתבטאים ה"המון מחשבה", הזריזות, וכו'.
לכל היותר, ייצא מעאפן, אנחנו לא נרוויח מזה ואת תרוויחי התנסות... (אני מדבר כאילו האתר של סבש'לי, אבל הוא של גורדי, ומה שיתקבל/ידחה/ישתנה יהיה אך ורק על ידו בסופו של דבר.)
אגב, ראיתי עכשיו את ההודעה שלך בשרשור ההוא ששאלת על מובי. זהו אתר מידע בלבד, ללא הורדות. דרכו אפשר לאתר משחקים, לסנן לפי קטגוריות, לראות תמונות, לקרוא תיאורים. ובעיקר... לגלות את שמם ולחפש אותם במקום אחר.
ברור שנעבור על זה, מה נראה לך, שסתם ככה נכניס תכנים לאתר בלי לבדוק ולשפץ ולרמוס את החירות האומנותית שלך?Ann כתב:לא יודעת, בחיים לא סיקרתי משחקים, לא הייתי סומכת על עצמי, אבל אם תעבור על זה....
בקיצור, את נחמדה בעיני ומביעה את עצמך בכתב לא רע. נראה לי שתוכלי לכתוב אחלה סיקור, לא מאוחר אף פעם לנסות.
ספרי לנו עליו, טיפה על העלילה אם רלוונטי, יותר על מה עושים בו ואיך זה נראה, ומה עושה אותו "מדהים לגמרי!", במה מתבטאים ה"המון מחשבה", הזריזות, וכו'.
לכל היותר, ייצא מעאפן, אנחנו לא נרוויח מזה ואת תרוויחי התנסות... (אני מדבר כאילו האתר של סבש'לי, אבל הוא של גורדי, ומה שיתקבל/ידחה/ישתנה יהיה אך ורק על ידו בסופו של דבר.)
חחחחח! בחרתי את הימני, נראה לי הכי שווה לתקוף אותך בו....Octarine כתב:I choose the banjo!Ann כתב:תבחר אחד, אוקטא(ן)
מה אתה בוחר?(אני לא מפרגנת לך יותר מזה.... אבל שים לב איזה מבחר אני נותנת לך, לא שלושה עלובים....
נערך לאחרונה על ידי Ann ב ו' יולי 22, 2011 3:22 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
עוד לא גמרתי את המשחק, רק את השלב הראשון שלו- מתוך שלושה. יש בו עלילה מסוימת, והיא כתובה בתחילת המשחק באנגלית. לעת עתה לכל היותר אוכל לתרגם....Radioactive Grandpa כתב:ברור שנעבור על זה, מה נראה לך, שסתם ככה נכניס תכנים לאתר בלי לבדוק ולשפץ ולרמוס את החירות האומנותית שלך?Ann כתב:לא יודעת, בחיים לא סיקרתי משחקים, לא הייתי סומכת על עצמי, אבל אם תעבור על זה....
![]()
אתה בטוח בקשר ל"אחלה סיקור"? בנתיים ראיתי שאולי אני "מביעה את עצמי בכתב לא רע" (
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ארוך זו תכונה מבוקשת למדי כאן עבור סיקורים.
ותאמיני לי מותק, את עוד לא מכירה אותי, עוד לא ראית מה זה אורך....
אה, רגע.
ותאמיני לי מותק, את עוד לא מכירה אותי, עוד לא ראית מה זה אורך....
אה, רגע.