היי שוב, הסתבכתי קצת..
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: היי שוב, הסתבכתי קצת..
עובדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
לא מאמינההההההההההה !!
:]]]]]
וואי.... איזה כיף, שנים שאני חולמת על המשחק הזה- מאז שאני קטנה...
ממש תודה לך, על הסבלנות והעקשנות , אתה תותח :]
עכשיו.. שאלה אחרונה חביבה - מה אני יכולה למחוק מהקבצים שהורדתי? אני רוצה לנקות קצת כי הורדתי המון קבצים
לא מאמינההההההההההה !!
:]]]]]
וואי.... איזה כיף, שנים שאני חולמת על המשחק הזה- מאז שאני קטנה...
ממש תודה לך, על הסבלנות והעקשנות , אתה תותח :]
עכשיו.. שאלה אחרונה חביבה - מה אני יכולה למחוק מהקבצים שהורדתי? אני רוצה לנקות קצת כי הורדתי המון קבצים
בכיף.
בואי נראה... את vred.7z.exe ואת התיקייה שחולצה ממנו. את wing32.7z.exe ואת התיקייה שחולצה ממנו.
תזכירי לי מה עוד היה לנו?
בואי נראה... את vred.7z.exe ואת התיקייה שחולצה ממנו. את wing32.7z.exe ואת התיקייה שחולצה ממנו.
תזכירי לי מה עוד היה לנו?
אממ אולי תגיד לי מה לא למחוק .. עדיף, לא ? :]
אני יכולה למחוק את כל הורד [ חוץ מזה שבכונן C? ]
אני יכולה למחוק את כל הורד [ חוץ מזה שבכונן C? ]
אופס... התכוונתי vered_r.7z.exe ...Og כתב:את vred.7z.exe ואת התיקייה שחולצה ממנו.
בעיקרון, הדבר היחיד שאת צריכה הוא RED.ISO (וכמובן קובץ הVHD של VPC), אבל עקרונית הייתי ממליץ לך להשאיר גם את vred.7z.exe.Bazuka3 כתב:אממ אולי תגיד לי מה לא למחוק .. עדיף, לא ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
וואו... כל הכבוד לשניכם... קשה להאמין שנמצאה ישועה לאחר התברברות על גבי ארבעה עמודים. מעורר התפעלות! 

כשראיתי שהגבת כאן כבר חשבתי שענית לי על השאלה...
כן, היום כבר קשה למצוא שרשורים כאלה אבל בעבר היו לא מעט באמתחתי. נדיר מאד שאני מתייאש מאנשים שמנסים (ועם שפה מינימלית), אלה תמיד הם שמתייאשים.Og כתב: יש לי עוד שאלה אחת אבל היא מיועדת לR.G ולא אליך בזוקה: אני תוהה איך החלטת שדווקא את התקליטור האדום היא מחפשת אם לפי התמונות אני רואה שכל המשחקים של ורדית בתקליטורים הם בדיוק אותו הדבר (רק הרקע שונה)? סתם מסקרנות...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, תפסת אותי, לא עקבתי באדיקות אחרי השרשור. ראיתי שאתה מסתדר. 
שאלה טובה. זכור היה לי שמדובר באותם משחקים, אבל פתחתי את שרשור ההורדה ובצורה בולטת ראיתי, "אליפות בכפר", "אליפות בחלל", ו-"אליפות במפעל השוקולד", אז אליפות במפעל השוקולד - זה המשחק
. בנמהרוּת הדעת חשבתי שהחלל והכפר הם משחקים שונים.
חוץ מזה, החלטות שרירותיות ובלתי מבוססות הן מיומנות חדשה שאני מפתח לאחרונה.
כן, אני יודע שיש לך רזומה מרשים בנושא. ומקרים כאלו עדיין מעוררים הערכה.
שאלה טובה. זכור היה לי שמדובר באותם משחקים, אבל פתחתי את שרשור ההורדה ובצורה בולטת ראיתי, "אליפות בכפר", "אליפות בחלל", ו-"אליפות במפעל השוקולד", אז אליפות במפעל השוקולד - זה המשחק
חוץ מזה, החלטות שרירותיות ובלתי מבוססות הן מיומנות חדשה שאני מפתח לאחרונה.
כן, אני יודע שיש לך רזומה מרשים בנושא. ומקרים כאלו עדיין מעוררים הערכה.