משחק ספורט קשה להשגה שאני רוצה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
עמוס כהן
Re: משחק ספורט קשה להשגה שאני רוצה
אני מעוניין במשחקי ספורט כמו פיפא וpes למחשב אם אתה יכול להשיג לי אני יודה לך מאאאאאדדדד
טוב בקיצור, הנה מדריך פשוט להפעיל את זה במחשב.
תוריד אימולטור לקונסולהNintendo 64 מכאן.
ותוריד את המשחק Fifa '98: Road to World Cup לNintendo 64 מכאן.
מכאן זה קל, תפעיל את האימולטור, תלחץ File או משהו, Load ROM, ותבחר במשחק שהורדת.
סוף הסיפור...אם יש בעיה תגיד.
המקשים יהיו קצת שונים, פשוט תחפש מה כל מקש עושה ותכוון אותם מחדש בתוכנה לפי מה שאתה מעדיף.
הנה אתר עם מידע בסיסי על התוכנה (אימולטור) ששמתי כאן קודם.
תוריד אימולטור לקונסולהNintendo 64 מכאן.
ותוריד את המשחק Fifa '98: Road to World Cup לNintendo 64 מכאן.
מכאן זה קל, תפעיל את האימולטור, תלחץ File או משהו, Load ROM, ותבחר במשחק שהורדת.
סוף הסיפור...אם יש בעיה תגיד.
המקשים יהיו קצת שונים, פשוט תחפש מה כל מקש עושה ותכוון אותם מחדש בתוכנה לפי מה שאתה מעדיף.
הנה אתר עם מידע בסיסי על התוכנה (אימולטור) ששמתי כאן קודם.
-
עמוס המלך 18
- משתמש רשום

זה פותח לי קובץ זיפ מה עכשיו?
גרור את כל הקבצים החוצה מהזיפ ותעבוד לפי ההוראות שנתתי קודם (Load ROM פקה פקה).עמוס המלך 18 כתב:זה פותח לי קובץ זיפ מה עכשיו?
יש אפשרות שנמשיך מכאן בפרטי? זה גורר ספאם מטורף.
-
עמוס המלך 18
- משתמש רשום

איך בפרטי יש לך איסי או פייסבוק? או סקייפ או איממייל?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Schwimmer, הסבלנות שלך ראויה להערכה (ותודה שגאלת אותנו מהסאגה הזו).
בפינת העזרים באתר יש שני גאדג'טים שיעודם להאט את המחשב. לא יודע אם יש להם יעילות כלשהי במשחקי חלונות ואני בכלל מפקפק ביעילות שלהם או בהיותם פתרון מומלץ או סביר למקרה כלשהו, אבל לשאלתך וידיעתך.
בפינת העזרים באתר יש שני גאדג'טים שיעודם להאט את המחשב. לא יודע אם יש להם יעילות כלשהי במשחקי חלונות ואני בכלל מפקפק ביעילות שלהם או בהיותם פתרון מומלץ או סביר למקרה כלשהו, אבל לשאלתך וידיעתך.
-
עמוס המלך 18
- משתמש רשום

אני גם מאד מעריך את הסבלנות ואת הרצינות והנימוס של האדם הנהדר הזה.
טיפ:תעלו אותו דרגה במנהלים
טיפ:תעלו אותו דרגה במנהלים
עמוס המלך 18 כתב:טיפ:תעלו אותו דרגה במנהלים
RG, כבר ראית מה אני חושב על זה...
יש דרגות בפורום? אני יכול גם?
בכיף. בכל מקרה, אני לא חושב שיש תוכנה ש"תדמה" או באמת תבצע הנמכת זכרון וירטואלי טוב יותר מWindows עצמו, חוץ מזה שלתוכנה השימושית היחידה שראיתי ברשימה הזו במבט ראשוני קוראים "הורג ה-CPU", והבעיה שלנו היא זכרון...ככה שלדעתי בוא נשאיר את כל הניסיונות האלה למקרה שלא תהיה בו ברירהRadioactive Grandpa כתב:Schwimmer, הסבלנות שלך ראויה להערכה (ותודה שגאלת אותנו מהסאגה הזו).
חח מה הולך כאן
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מצטער יויו, לא ירדתי לסוף דעתך.
בכל מקרה, לאור ביצועיו המאלפים החלטתי למנות את המלך עמוס ליועץ האסטרטגי של הפורום לענייני קידום אישי. ככזה עומדת לו הסמכות ללחוש באוזני עצה ואכן הוחלט להעלות את שווימר בדרגה. מהיום יקרא שמו "רב-סבל" על שם אריכות רוחו המופלגת.
בכל מקרה, לאור ביצועיו המאלפים החלטתי למנות את המלך עמוס ליועץ האסטרטגי של הפורום לענייני קידום אישי. ככזה עומדת לו הסמכות ללחוש באוזני עצה ואכן הוחלט להעלות את שווימר בדרגה. מהיום יקרא שמו "רב-סבל" על שם אריכות רוחו המופלגת.
אם זו הייתה שאלה רצינית(ואין לי כוח לכתב קטן, תסלחו לי)-היו פעם דרגות בפורום, הוחלט לבטלן-וטוב שכך(מצטער על כך שהוספתי לספאם).Octarine כתב:יש דרגות בפורום? אני יכול גם?
-
עמוס המלך 18
- משתמש רשום

מי משיג לי פיפא 2001?
בגישה הזאת - אף אחד.עמוס המלך 18 כתב:מי משיג לי פיפא 2001?