"שיחרור הילדים החטופים" זה העניין הלא סגור!!! (שאני לא יודע איך לשחרר אותם)BluePrint כתב:מה לא הבנת במשפט "אילו עוד "עניינים לא סגורים" יש לך לטפל בהם"?
נו אז איך אני משחרר אותם?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
"שיחרור הילדים החטופים" זה העניין הלא סגור!!! (שאני לא יודע איך לשחרר אותם)BluePrint כתב:מה לא הבנת במשפט "אילו עוד "עניינים לא סגורים" יש לך לטפל בהם"?

הדגשתי את המילה עוד, כדי להדגיש שאני שואל על דברים אחרים בנוסף לשחרור הילדים:oriel38 כתב:שיחרור הילדים החטופים זה העניין הלא סגור
משחקי הרפתקה לא מתנהלים ב"טור משימות". אין משימה 1, משימה 2, משימה 3... יש מטרה להשיג חפץ, מטרה לבצע פעולה עבור דמות, מטרה להעביר מסר... ואין סדר בהן המטרות צריכות להיות מושגות אחרת לא ניתן לסיים את המשחק.BluePrint כתב:יש מטרות להשיג אבל כל אחת מהן נשענת על מטרות קודמות ואין סדר נוקשה לפיו הן צריכות להיות מושגות
למדתי לראשונה שהמשחק תורגם לעברית מ-oriel38, בפתיל זה.Radioactive Grandpa כתב:מרפרוף באתר תרגום המשחק הצוות נראה כמו אנשים יודעי שפה. אבל זה ודאי ידוע לך
איך אני שולח אליך ודרך איפה?BluePrint כתב:לא אמרתי להעלות לכאן, אמרתי לשלוח אלי.
את סידור הקבצים אני לא מכיר ולא אכיר עד שאחזור הביתה ואתקין את העותק שלי, תאלץ למצוא לבד את המשחק השמור.
בעניינים עם אחיך אני מעדיף שלא לגעת.
BluePrint כתב:מה שאתה עושה עכשיו זה חוקר את האיזור בשיטתיות.