אני מצטרף לתודה,
כפי ש-C-Man אמר, האתר אליו העלת את הקבצים הוא קצת לא ידידותי למשתמש המתחיל, אז העלתי מחדש את המשחק הקודם ואת לומקס ל-mediafire: http://www.mediafire.com/download.php?odqpkft5hrf" target="_blank
בנוסף, כיווצתי את המשחקים בפורמט SFX על מנת שגולשים שאין ברשותם כלי לפריסת קבצי rar יוכלו לפרוס את אותם.
שוב, ח"ח על היוזמה ותודה על העזרה
אני מעלה כרגע את המשחק Poypoy 2, זה משחק מולטיפלייר נחמד עד 4 שחקנים אם אני זוכר נכון XD
המשחק כווץ לפורמט ZIP ומפוצל ל-2 חלקים (יש להוריד את שניהם כדי להפעיל את המשחק).
שוקל כ-186 מגה (לאחר חילוץ: כ-280 מגה), הועלה לשרת Mediafire.
אי אפשר לשים משחקים גדולים? אממ טוב לא משנה.. אז אם יש אצלי משחקים של 300-500 מגה ובמדיה-פייר יש הגבלה של עד 100 מגה אז עדיף לא להעלות? תודה מראש ומצטער פשוט לא ידעתי ולא הייתי בטוח..
זה לא בגלל הגודל, זה בגלל שהוא מחולק לשניים, מה שלא מאפשר לי להעלות אותו לאתר בפורמט הרגיל.
ההתלבטות היא בין להעלות אותו לאתר כמו FF7, או להעלות מחדש לשירות אחר שמאפשר קבצים גדולים יותר.
נחכה לסופ"ש לשמוע מה יש לגורדי לומר..
ההורדה מ-mediafire נראית לי יחסית אינטואיטיבית, גם במקרה של הפיצול.
אם נגלה שהגולשים מסתבכים עם ההורדה/פריסה יותר מדי, יהיה אפשר להעביר את ההורדה לאתר אחר שמאפשר להעלות קבצים גדולים יותר.
הבעיה היא עם זה שהחלונות להודעות הפורום נפתחים קטן מדי (תראה למשל את FF7), והופכים את ההורדה לפחות אינטואיטיבית.
אם אתה יכול למצוא לזה פתרון (לפתוח חלון גדול יותר, או להעביר לדף עם שני הקישורים, שלא נמצא בפורום (כמו הקטע עם geocities)), אין לי התנגדות..
נראה לי שהחלק החשוב (הקישורים להורדת המשחק) נמצאים בחלק הגלוי בחלון ההורדה, ובכל מקרה אפשר לגלול או להגדיל אותו, לא?
פשוט באתרי הורדה אחרים הרבה יותר קשה למצוא את קישור ההורדה, הוא הרבה פחות בולט.
טוב, רציתי להעלות את שני המשחקים לאתר, וכבר מזמן הורדתי אותם כדי לבדוק שהם פועלים ולקחת תמונות, אבל אני פשוט לא מצאתי (ועכשיו בכלל לא אמצא) זמן לעשות את זה.
אם מישהו יתנדב לעשות את העבודה השחורה (לעשות את הנ"ל, לפתוח הודעה בסגנון שיתוף קבצים עבור POYPOY) לא תהיה לי בעיה לעשות את החלק הקל של הוספת המשחק לאתר..