הפורום הידרדר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Commander Keen
- משתמש רשום

- איש קשר:
אני חייב לומר משהו, בתור חבר-עבר בקהילה.
אני חושב שהאתר היה עושה בשכל אם היה מפצל את הפורומים: שיהיה פורום טכני, בו יהיה אפשר לעזור למי שמתקשה להפעיל משחקים, וחוץ מזה שיהיה פורום שבו אפשר לדבר על המשחקים הישנים מהפן האישי יותר: זכרונות ילדות, סיקורים על משחקים פחות ידועים וכו'.
כמו כן, לדעתי, אם האתר רוצה לשמור על קהל היעד המקורי שלו (ילדי סוף שנות השבעים עד תחילת שנות התשעים) לאורך זמן, צריך לקבוע בצורה מאוד ברורה מה תחום השנים שבו עוסק הפורום (אני חושב שהתחום ההגיוני הוא משנת 95' ודרומה). זאת כדי ליצור קהילת גולשים שיש לה מכנה משותף כלשהוא (הרי מישהו שגדל על באמפי, דייב ו-Alley Cat לא ממש יכול להעלות זכרונות ביחד עם מישהו שהמשחק הכי ישן שהוא זוכר זה Sims הראשון).
חשוב לזכור שרוב האנשים שמורידים משחקים ישנים לא עושים את זה בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים אובייקטיבית מהחדשים, אלא בגלל שיש להם קשר סנטימנטלי למשחקים האלה, הם ליווי את הילדות וההתבגרות שלהם. קהילה של חובבי נוסטלגיה היא חלק חשוב מאוד מאתר כזה.
צריך להתמקד יותר בפן הנוסטלגי ופחות בפן המעשי, לעודד שרשורים על זכרונות ממשחקים ישנים, מחשבים ישנים וכו'.
אני חושב שהאתר היה עושה בשכל אם היה מפצל את הפורומים: שיהיה פורום טכני, בו יהיה אפשר לעזור למי שמתקשה להפעיל משחקים, וחוץ מזה שיהיה פורום שבו אפשר לדבר על המשחקים הישנים מהפן האישי יותר: זכרונות ילדות, סיקורים על משחקים פחות ידועים וכו'.
כמו כן, לדעתי, אם האתר רוצה לשמור על קהל היעד המקורי שלו (ילדי סוף שנות השבעים עד תחילת שנות התשעים) לאורך זמן, צריך לקבוע בצורה מאוד ברורה מה תחום השנים שבו עוסק הפורום (אני חושב שהתחום ההגיוני הוא משנת 95' ודרומה). זאת כדי ליצור קהילת גולשים שיש לה מכנה משותף כלשהוא (הרי מישהו שגדל על באמפי, דייב ו-Alley Cat לא ממש יכול להעלות זכרונות ביחד עם מישהו שהמשחק הכי ישן שהוא זוכר זה Sims הראשון).
חשוב לזכור שרוב האנשים שמורידים משחקים ישנים לא עושים את זה בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים אובייקטיבית מהחדשים, אלא בגלל שיש להם קשר סנטימנטלי למשחקים האלה, הם ליווי את הילדות וההתבגרות שלהם. קהילה של חובבי נוסטלגיה היא חלק חשוב מאוד מאתר כזה.
צריך להתמקד יותר בפן הנוסטלגי ופחות בפן המעשי, לעודד שרשורים על זכרונות ממשחקים ישנים, מחשבים ישנים וכו'.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
וזו הסיבה שלרב לאנשים שהזיכרון הכי ישן שלהם הוא Sims הראשון אין יותר מדי מה לחפש פה בין כה וכה.Commander Keen כתב:חשוב לזכור שרוב האנשים שמורידים משחקים ישנים לא עושים את זה בגלל שהם חושבים שהם יותר טובים אובייקטיבית מהחדשים, אלא בגלל שיש להם קשר סנטימנטלי למשחקים האלה, הם ליווי את הילדות וההתבגרות שלהם.
גם אני הייתי רוצה לראות מצב כזה - אבל לפי דעתי, כמות התנועה בפורום לא מצדיקה פיצול נוסף של הפורומים, מה גם שכבר עכשיו קשה לגולשים רבים לשייך את הנושא שלהם לפורום המתאים. לדעתי יש פה מקום גם לעזרה טכנית וגם לשרשורי חוויות ודיונים, והגולשים יותר ממוזמנים לפרסם כל הודעה, כל עוד היא קשורה לנושא.Commander Keen כתב: אני חושב שהאתר היה עושה בשכל אם היה מפצל את הפורומים: שיהיה פורום טכני, בו יהיה אפשר לעזור למי שמתקשה להפעיל משחקים, וחוץ מזה שיהיה פורום שבו אפשר לדבר על המשחקים הישנים מהפן האישי יותר: זכרונות ילדות, סיקורים על משחקים פחות ידועים וכו'.
...