חשוב-נא להיכנס

[ארכיון] (לשעבר) הפורום הראשי של פינת האמולטורים. הערות, בקשות לרומים, תמיכה טכנית וכל מה ש(היה) שייך לאמולטורים - (היה) שייך גם לפה...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

המתכונת של רומולטור-להשאיר או לשנות?

להשאיר בלי כל שינוי
1
8%
לשנות-להעלות משחקים עם סיקורים קצרים או בלי סיקורים כלל
8
67%
לשנות- להעלות משחקים של מערכות חדשות יותר, כנראה דרך הפורום
3
25%

סך הכול הצבעות: 12

סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

נכון, אבל לא עד כדי כך!

טוב, בכל מקרה הצבעתי לשני..
~ddt~

:)

שליחה על ידי ~ddt~ »

עידן כתב:אני מעוניין באתר חי, לא מת.
ואם לא יבוא שינוי, אני חושש שהאתר ימות בלי עדכונים.
אז למה כשהציעו לך לנהל את הפינה והאתר (רומולטור) , ישר קפצת?
אם אתה לא מסוגל לנהל שיעברו את הניהול למישהו אחר (שאחראי מספיק לדאוג לעדכונים), ושיש לו מספיק זמן. היית צריך לראות מהתחלה שאתה לא תוכל לתת עדכונים או להוסיף משחקים.

אחרי חודש-חודשיים שהעלת משחקים וסיקורים שלך - הפסקת!! ואתה תולה את הסיקורים באנשים באים מסביב (לא שאני מזלזל בהם), לכן אתה לא ראוי לנהל את מה שגדול עליך.
או שיביאו עוד מנהל או שיוצאו אותך.

אני לא בא להעליב, זו רק דעתי. :!:
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: :)

שליחה על ידי goro »

~ddt~ כתב:אז למה כשהציעו לך לנהל את הפינה והאתר (רומולטור) , ישר קפצת?
אם אתה לא מסוגל לנהל שיעברו את הניהול למישהו אחר (שאחראי מספיק לדאוג לעדכונים), ושיש לו מספיק זמן. היית צריך לראות מהתחלה שאתה לא תוכל לתת עדכונים או להוסיף משחקים.

אחרי חודש-חודשיים שהעלת משחקים וסיקורים שלך - הפסקת!! ואתה תולה את הסיקורים באנשים באים מסביב (לא שאני מזלזל בהם), לכן אתה לא ראוי לנהל את מה שגדול עליך.

אני לא מסכים עמך. זה דווקא די טוב שאנשים יבואו ויתרמו משחקים לרומולטור!! זה לא כמו אתר "מסע אל העבר"-שבו קל יותר להשיג משחקים(בלי שום זלזול באתר!!) ואגב, גם לאתר מסע, אפשר לתרום משחקים!!("המבוקשים")

בקשר לעדכון משחקים, מנהל האתר לא חייב לסקר כל משחק!! עליו לעדכן את האתר!!
וגם ברומולטור-ראיתי שכמעט כל משחק:נתרם ע"י עידן!(בלי שום התחנפויות מיותרות)
אך יהיה נהדר-אם האתר(רומולטור)ינוהל במשותף:2-3 מנהלים(ועידן ביניהם כמובן), שיחליפו ביניהם את ה"משרה"! זמן קבוע מסוים-לכל מנהל!! זאת גם אפשרות...
סמל אישי של משתמש
Berlo
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: :)

שליחה על ידי Berlo »

goro כתב:
~ddt~ כתב:אז למה כשהציעו לך לנהל את הפינה והאתר (רומולטור) , ישר קפצת?

אני לא מסכים עמך. זה דווקא די טוב שאנשים יבואו ויתרמו משחקים לרומולטור!! זה לא כמו אתר "מסע אל העבר"-שבו קל יותר להשיג משחקים(בלי שום זלזול באתר!!) ואגב, גם לאתר מסע, אפשר לתרום משחקים!!("המבוקשים")

בקשר לעדכון משחקים, מנהל האתר לא חייב לסקר כל משחק!! עליו לעדכן את האתר!!
וגם ברומולטור-ראיתי שכמעט כל משחק:נתרם ע"י עידן!(בלי שום התחנפויות מיותרות)
אך יהיה נהדר-אם האתר(רומולטור)ינוהל במשותף:2-3 מנהלים(ועידן ביניהם כמובן), שיחליפו ביניהם את ה"משרה"! זמן קבוע מסוים-לכל מנהל!! זאת גם אפשרות...
אוףףף- אני שונא לכתוב הודעות ארוכות. טוב, אז ככה:
תפקידו של מנהל, גם של פורומים/אתרים באינטרנט, וגם בעולם האמיתי=שוק העבודה, הוא לא לעשות את כל העבודה. תפקידו הוא להאציל סמכויות, לחלק תפקידים, לדאוג שהכל יעשה, אבל לא לעשות הכל בעצמו.

לכן, אני גם לא ממליץ לנות עוד מנהלים, אלא עוזרי מנהלים, שיעזרו לאתר. בסופו של דבר, האתר רומולטור, כמו כל אתר אחר באינטרנט, או בעצם כמו האינטרנט עצמו, הוא עזרה ממשתמשים למשתמשים אחרים. אם המשתמשים לא עוזרים- אז אין קיום לאתר. לא יתכן, שידרשו מכמה פריארים לעדכן אתר, בזמן שהשאר נהנים. כל אחד צריך לעזור במשהו.

לכן, אני שוב מציע את עזרתי. חיפוש משחקים הוא לא התחום שלי, וסיקורים-ממש אין לי זמן לזה. אז מה כן? אחסון. ואחסון של גיגה יספיק בנתיים, לא? :wink:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

הציעו לי לנהל את רומולטור? מה? בלעדיי רומולטור לא היה קם בכלל.
המנהלים לא חייבים להיות אלו שכותבים סיקורים, כמו שגורדי לא מסקר את המשחקים ל"מסע".
ובהתחלה היו עדכונים לעיתים קרובות כיוון שהיה מי שיכתוב סיקורים.
וחוץ מזה-אתה מוזמן לכתוב סיקורים אם אתה רוצה.
סמל אישי של משתמש
goro
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי goro »

Berlo, גם אני שונא לכתוב הרבה! תאמין לי...:wink:

אז כפי שעידן ו-Berlo אמרו, המנהל הוא לא איזה "חמור" שאמור לעשות את כל העבודה!(וציינתי על כך בהודעתי הקודמת..) כבר ציינתי את זה, ואציין שוב:שהרבה מסיקורי המשחקים-הם עבודה של עידן.. ואפילו אני-שאם הייתי מנהל, לא הייתי אפילו נוקף אצבע אחת, כדי לסקר את כל המשחקים שבאתר.. הפינה(סיקורי משחקים)עדיין פתוחה לכל הגולשים כדי שיתרמו!!
ואם תיכנס למבוקשים שבאתר(אגב,הודעה זו מופנת אליך, ~ddt~), תראה שכמעט חצי מהמשחקים נתרמו ע"י גולשים אחרים(וגם גורדי תרם המון:lol:)!

המשימה הבסיסית של מנהל האתר-היא לעדכנו פעם ב... כמובן! וגם להוסיף קצת משחקים וסיקורים במידת האפשר..

נ.ב עידן, הייתי מאוד רוצה לעזור לאתרך(בסיקורים), אך אני אחכה קצת עד שאגדל-כי אני עוד לא בן 15!!!!
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אגב, לדעתי, זה יכול להיות רעיון טוב גם למלא את האתר במשחקים קטנים וכיפיים, ולא חסרים כאלה, במיוחד רומים.
זה גם לא קשה לאחסן וגם כיף.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אין חשיבות רבה אם המשחק הוא בגודל 3 מגה או חצי מגה, כל עוד הוא נכנס לחשבון.
הבעייה המרכזית הייתה הסיקורים.
בכל אופן, אני מתכוון להתחיל להעלות משחקים בשבוע הבא.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא