משחק מסדרת הגובלינים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

שליחה על ידי אורח »

אחי צרבתי את המשחק, השתמשתי בתוכנה Reservatory כדאי לטעון את הCD והעכבר בדוס ואז שאני מנסה להפעיל הוא אומר לי שאין לי מספיק זיכרון ושואל אותי אם להמשיך בכל זאת,אני אומר לו כן ואז זה נכנס למשחק ואז ישר יוצא, איך אני יכול לפנות זיכרון בדוס אם בכלל?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בתפריטים בהתחלה(נדמה לי שזה התפריט הראשון) יש לך בחירה בין מנהלי זכרון(EMM386, QEMM, ורק HiMem.sys) תנסה כל אחד מן השלושה.

בכדי לבדוק כמה זכרון פנוי יש לך תשתמש בתכנית MEM שנמצאת, (אם זכרוני אינו מטעני)ב:
C:\Windows\Command (יהיה לך יותר נוח אם פשוט תעתיק אותה לדיסקט של Reservatory) תחפש מתחת לעמודה "FREE" ובשורה "CONVENTIONAL".
אורח

שליחה על ידי אורח »

שוב תודה אחי, הצחתי להפעילאת המשחק דרך הדוס, אין לי מילים לתאר את השמחה שלי,תודה רבה אחי אתה מלך!!!
בקשר לסיקורים אני אנסה לכתוב סיקורים לסדרה כי באמת עושים להם עוול בסיקורים במיוחד למשחק השלישי בסדרה שהוא משחק ענק ולפי בסיקור זה משחק דפוק, אני אנסה לעכתוב משהו למרות שאני לא הכי טוב בכתיבה, שיהיו לך חיים טובים אחי ושוב תודה :wink:
gandalf
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי gandalf »

לא הבנתי, מה ההבדל בין הגירסא הישנה לחדשה, ומי חידש אותה, החברה COCKTEL VISION
לא פשטו את הרגל?
וגובלינים 3 יצא גם בעברית, אתה יודע איפה אפשר להשיג אותו גם בעברית?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא