הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
עידן כתב:ולא Tron, שזה שם כוללני שמכיל גם דברים אחרים
אף פעם לא אמרתי טרון, אמרתי הלייטסייקל מהסרט טרון (ולפי Gordi הוא בכלל לא המקור).
וכן, לא אמרתי שהמשחק הוא תואם לייטסייקל מושלם, רק ששווה להזכיר את זה והסיבה העיקרית לכך היא שאני זוכר הרבה הודעות, גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שבהן ביקשו למצוא את המשחק ואו שהמבקש הזכיר את טרון או שהמגיבים הציעו את הז'אנר לפי התיאור.
העפתי את כת מלקקי הממרח החום לכל הרוחות, ושיניתי (שוב...) את התיאור של המחסום המשובל הזה.
בכל זאת השארתי את הביקורת כך, סבא, כי לענ"ד יש ביטוי לקשר בין הדברים בצורה שבה זה נכתב, ולא הייתי מרוצה מניסוחים אחרים שניסיתי.
מבחינתי, אדון גורדי, אם לאף אחד אין הערות נוספות (שלא ישמע שאני מתנגד להערות נוספות - אדרבה) זה גמור.
Og כתב:
אגב, עם התווספות המשחק הזה לאתר אולי שווה ליצור תת-קטגוריה חדשה למשחקי lightcycle ולהוציא אותם מקטגוריית משחקי הסנייק.
בתחילה חשבתי שאם האפקט כל כך זניח, אין טעם לתייג את המשחק הזה כבעל קשר ל-LightCycle. אבל האמת שאני רואה שאכן במקרים רבים מי שמחפש אותו מציין את הפרט הזה.
מה שכן, אני לא בטוח שאני רוצה להפריד בין משחקים סנייק למשחקי LightCycle כי הם מאוד דומים בעיני. מה לגבי שינוי שם תת-הקטגוריה ל-"משחקי סנייק ו-LightCycle"? זה הגיוני?