פרץ של סקרנות

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

Re: פרץ של סקרנות

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב: רבנו Olaf איש עב כרס מפרש: המדובר במשחקים. R.G אומר, משחק באתר ושלא הופיע מעולם בחדשות, משמע שנוסף ביום הקמתו של האתר. האמנם?
אה, עכשיו אני מבין. (ולמרות שהניסוח באמת לא היה כ"כ ברור, בדיעבד אני חושב שבכל זאת הייתי צריך להבין מההקשר)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:את סקיינט, מה זאת אומרת.
LOL :lol:
Radioactive Grandpa כתב:אבל ברצינות, אני מדמיין את מי שבנה את הרשימה הזאת, אולי גם את זאת, יכול לעשות בקלות את זה, ואני בטוח שתהינה לי דוגמות הרבה יותר רציניות אם אפשפש בנחישות רבה יותר בזכרוני.
אוווו, אני מסמיק :colors: ...
בשביל הפרוטוקול, דע לך שמלבד פרוייקט החברות (שהצריך מעט שכל והמון עבודה ידנית ושחורה), הרשימות הנ"ל הן קלי קלות בהשוואה למשימה הנוכחית (ואני לא כולל, כמובן, את הקסמים של עוג שהצליח למיין אלפי תמונות ולהבדיל בין אלו שזקוקות ללכידה מחדש לבין אלו שלא).
אבל, בגלל האתגר הטכני, ובגלל שהאלטרנטיבה הייתה לעבור על הניטפוקייה (או יותר גרוע, להוסיף ערכים לשאילתא :wink: ), הלכתי על זה. והנה, אחרי שעתיים-שלוש של עבודה, נראה שזה אפילו הצליח :-)

אז בהתאם לעצתך, אני מעניק לעצמי כרטיס VIP לכל החיים, כולל פופקורן, שתיה וחטיף.
כל השאר יכולים להסתפק בהצצה חד-פעמית לעשרת המשחקים הבלתי-פופולריים של האתר, לפי דירוג ה"ממוצע הורדות ליום" (כאשר המשחק האחרון הוא בעל הממוצע הנמוך ביותר):
Star Glider
Zork 2: The Wizard of Frobozz
Shootout
Novatron
Silly Master Blaster
Triskelion
Star Chamber
StarShip: Invasion
Star Lord
Lotuson
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

האח הידד הצלחתי!
וואו, אני ממש מקוה שלא רק בשבילי השקעת את השעתיים-שלוש האלה, אלא שהיה לך גם איזהשהוא אינטרס ברשימה,
חוץ מהפופקורן והשתיה...
תודה רבה רבה!
(דרך אגב, אם למישהו מזיז, הכרתי רק משחק אחד - Novatron, ועל ZORK רק שמעתי).
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

לא צריך להסמיק, ציינתי עובדות יבשות. :)
מלכתחילה הזכרתי את פרוייקט החברות מכוון שהנחתי שבניגוד להזדמנות הנוכחית, הוא היה עבודה שחורה משחור. למרות שכאשר הסתכלתי יותר ברצינות על האפשרות לנסח לענייננו אלגוריתם, ראיתי שזה באמת דורש לא מעט תנאים שכבר עשויים להעמיד את כל יעילות העניין בספק לעומת לעשות את זה ידנית.

Gordi כתב:כל השאר יכולים להסתפק .....
באמת לא תציג את המידע הזה באתר? תמונה

ואולי תתן לנו הצצה חד-פעמית בהחלט לנתון מספר ההורדות ליום/בסך-הכל של המשחק Lotuson?
פריטי פריטי פליז וויד' צ'רי און טופ?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

רציתי לכתוב את זה בהמשך למה שRG כתב בקשר לפתרונות המשחקים שעלו בדיון עם אוקטרין וIngsoc, אבל כל כך הסתבכתי
עם הדיון שלו עם עוג על השרשור הטכני, והפיצול, והסידור מחדש,
ובקיצור - זה נראה לי מתאים פה בכל מקרה.
מה זכו שלושת המשחקים האלה :

viewtopic.php?p=112706#p112706" target="_blank

שדוקא הם ברשימת הפתרונות המבוקשים? מישהו (או מישהם) ביקש פעם? כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

שאלה טובה...גם לי לא זכור.

מצד שני, גם מבחינת המשחקים המבוקשים, לא זכור לי שמישהו אי פעם שאל על מחלק העיתונים של "ידיעות אחרונות"(מה זה המשחק הזה בכלל?) וגם על חנות האופנועים שלי עבר זמן רב מאז שזכור לי שמישהו ביקש(גם במקרה הזה, אני לא מכיר את המשחק). עם זאת, אני מניח שהם מבוקשים בגלל שהם ישראליים ובעברית.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

brother34 כתב:וואו, אני ממש מקוה שלא רק בשבילי השקעת את השעתיים-שלוש האלה, אלא שהיה לך גם איזהשהוא אינטרס ברשימה,
חוץ מהפופקורן והשתיה...
כן, אם לא אמרתי את זה עד עכשיו, זה משהו שרציתי שיהיה מזמן, אבל רק ההערה של RG גרמה לי לחשוב שאולי יהיה אתגר מעניין לנסות לכרות את המידע אוטומטית.
Radioactive Grandpa כתב:באמת לא תציג את המידע הזה באתר?
אין לי תוכניות לעשות את זה כרגע.
קח בחשבון שהמדד הזה מאוד לא יציב, לפחות בחלקים התחתונים שלו. כל הורדה של משחק בחלקים התחתונים גורמת לזינוק של המשחק מעלה במדד.
Radioactive Grandpa כתב:ואולי תתן לנו הצצה חד-פעמית בהחלט לנתון מספר ההורדות ליום/בסך-הכל של המשחק Lotuson?
אני מוכן לגלות ש-Lotuson המסכן מורד בערך פעם בחודש, שזה הרבה יותר ממה שהייתי מצפה.
brother34 כתב:מה זכו שלושת המשחקים האלה [...] שדוקא הם ברשימת הפתרונות המבוקשים? מישהו (או מישהם) ביקש פעם? כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר.
אם אני זוכר נכון, אלה שלושת משחקי ההרפתקה המבוקשים ביותר שאין להם פתרון באתר, לפחות נכון ליום פרסום הבקשה. כמובן שפתרונות נוספים יתקבלו בברכה.
עידן כתב:לא זכור לי שמישהו אי פעם שאל על מחלק העיתונים של "ידיעות אחרונות"(מה זה המשחק הזה בכלל?) וגם על חנות האופנועים שלי עבר זמן רב מאז שזכור לי שמישהו ביקש(גם במקרה הזה, אני לא מכיר את המשחק). עם זאת, אני מניח שהם מבוקשים בגלל שהם ישראליים ובעברית.
תכל'ס, עכשיו כשאני מחפש בקשות ל"מחלק העיתונים", כל מה שאני מוצא זה את ההודעה הזו. לפי ההודעה, כבר באותו זמן המשחק היה מבוקש באתר, מה שאומר שכנראה ביקשו אותו קודם, אבל עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שמדובר בסך הכל בזיכרון מעומעם של "סופרטריקס", שבו צריך לאסוף עיתונים?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

לגבי מחלק העיתונים של "ידיעות"-אני מכיר את "סופרטריקס", ואולי באמת הכוונה אליו? האם יש מישהו שיודע בוודאות שקיים בכלל משחק אחר?

ולמשהו קשור למחצה-חשבתי שאולי גם ב"נוסטלגיה ולתמיד" הוא קיים ברשימת המבוקשים, אבל...אני לא מצליח להיכנס כרגע לאתר שלהם. זה רק אצלי/עניין זמני או שהאתר לא קיים יותר? :shock:
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

עידן כתב: ולמשהו קשור למחצה-חשבתי שאולי גם ב"נוסטלגיה ולתמיד" הוא קיים ברשימת המבוקשים, אבל...אני לא מצליח להיכנס כרגע לאתר שלהם. זה רק אצלי/עניין זמני או שהאתר לא קיים יותר? :shock:
לא קיים.

http://web.archive.org/web/201007250914 ... helpus.asp" target="_blank

וגם אני לא מצליח להיכנס לאתר, נראה שהוא נעלם מהאינטרנט - כבר זמן רב שהוא לא עודכן והפורומים שלו ירדו לתהומות הנשייה לפני כמה חודשים.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

כבר כמה ימים שהוא לא עובד אצלי. כבר כמה חודשים שהוא לא מתעדכן.
בכל מקרה, את רשימת המבוקשים שלהם אפשר למצוא במטמון של גוגל.

[חצי עריכה]
התחלתי לפני ההודעה של Ingsoc :-P
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Ingsoc »

Gordi כתב:אם אני זוכר נכון, אלה שלושת משחקי ההרפתקה המבוקשים ביותר שאין להם פתרון באתר, לפחות נכון ליום פרסום הבקשה. כמובן שפתרונות נוספים יתקבלו בברכה.
ואם כבר בנושא פתרונות (וזה עלה בשרשור אחר) האם אתה מעוניין גם בפתרונות למשחקים ישנים שלא באתר (וגם לא יהיו מכיוון שהם עדיין נמכרים)?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אולי אהיה לא "פופולארי" כאן, אבל...אם "נוסטלגיה ולתמיד" באמת מת(ומדבריכם, נראה שאכן כך הדבר) אז...אני עצוב. לא בגלל שהייתי מבקר קבוע שם(רחוק מכך), ולא בגלל שהייתי חובב נלהב שלהם(גם זה רחוק מהאמת), אבל בכל זאת, כמה אתרי משחקים נוסטלגיים כבר ישנם בעברית? בטח כאלו שהם גדולים ומסודרים. חבל לי שהם אינם עוד :Sad:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

סביר להניח שהאתר יחזור (יחזור לחיים, לא יחזור להתעדכן), אל תמהר להספיד.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Ingsoc כתב:
Gordi כתב:אם אני זוכר נכון, אלה שלושת משחקי ההרפתקה המבוקשים ביותר שאין להם פתרון באתר, לפחות נכון ליום פרסום הבקשה. כמובן שפתרונות נוספים יתקבלו בברכה.
ואם כבר בנושא פתרונות (וזה עלה בשרשור אחר) האם אתה מעוניין גם בפתרונות למשחקים ישנים שלא באתר (וגם לא יהיו מכיוון שהם עדיין נמכרים)?
בהחלט כן, בראייתי, עצם העובדה שהמשחקים לא מוצעים להורדה באתר לא פוסלת את האתר מלהציע תוכן ייחודי ורלוונטי לגביהם.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Gordi כתב:אין לי תוכניות לעשות את זה כרגע.
קח בחשבון שהמדד הזה מאוד לא יציב .....
התכוונתי למה שכן יציב - לימי ההולדת שלהם באתר (לא שתהיה לי התנגדות אם תציג גם מס' הורדות, אבל זה יחסר לי פחות וגם לא תארתי לעצמי שתרצה בכך). לגבי תאריך כתיבת הסיקור שיש לו ערך היסטורי חשוב - אני מניח שזה לא אפשרי כי פשוט אין לזה תיעוד, נכון?
Gordi כתב:אני מוכן לגלות ש-Lotuson המסכן מורד בערך פעם בחודש, שזה הרבה יותר ממה שהייתי מצפה.
וואו. הרבה יותר ממה שהעליתי בדעתי.
(תודה. מסע אל העבר אימפריה!!)
Gordi כתב:תכל'ס, עכשיו כשאני מחפש בקשות ל"מחלק העיתונים" .....
יא אללה. אם המיתוס הזה נשבר זה חתיכת שוס.

לגבי נוסטלגיה ולתמיד, שמתי לב לפני כמה ימים שהאתר נפל (אחרי שהפורומים, הישן והחדש, נפלו מזה כמה חודשים, והאתר עצמו שבק מפעילות כלשהי גם הרבה למעלה מזה).
החלטתי לרחרח קצת לפני שאפתח כאן שרשור הספד ממלכתי.
ישנה תכנית, מסתבר, לאחד אותו עם n00b. מתי זה יתבצע ובאיזה אופן זה יתממש, עוד לא ברור. מכיוון שנוסטלגיה גם ככה היה במוות קליני כמה חודשים לפני שדמותו התפוגגה מעל פני הרשת, אני מנחש שזה יהיה בעיקר ארכיון בצל קורת n00b.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא