אתה יכול לנסות להשתמש בתוכנה ייעודית כמו Fraps.brother34 כתב:אני מנסה ללכוד תמונות בVFPC, ע"י פרינטסקרין, וכשאני מדביק את הלכידה בצייר, התמונה שחורה כמעט לגמרי, אפשר לראות בקושי צללית של מה שאמור להיות.
אז מה אני צריך לעשות?
דרך אגב, למי שמתבלבל, VFPC זה משחק, לא איזו תוכנת PC
לכידת תמונות במשחקי Win
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: TLAPD
Og כתב:Avast ye, me kin!
Me pictures be scurvy t'ye?
Well, laddie, blow me down! I ain't who made .that gangrenous list
בובין : תודה, אבדוק את זה בהזדמנות.Re: לכידת תמונות במשחקי Win
המממ... באמת התמונות שבאתר לא טובות (למרות שאני חושב שהרשימה שקישרת אליה בעייתית-משהו).
זה לא יכול להיות שאני לכדתי את התמונות לא טוב. אאל"ט בזמנו התמונות באתר היו חייבות להיות 320X200 (הוראות של גורדי) ולכן או שאני המרתי אותן או שהוא המיר אותן.
בכל מקרה, בחזרה לעניין, כפי שכבר אמרתי:
זה יהיה בסדר מצידך אם אני אקח את זה על עצמי לטפל בתמונות של המשחק הספציפי הזה?
זה לא יכול להיות שאני לכדתי את התמונות לא טוב. אאל"ט בזמנו התמונות באתר היו חייבות להיות 320X200 (הוראות של גורדי) ולכן או שאני המרתי אותן או שהוא המיר אותן.
בכל מקרה, בחזרה לעניין, כפי שכבר אמרתי:
Og כתב:במקרים מיוחדים של הגדרות תצוגה, כמו ביישומים מסויימים של DIRECTX, OPENGL וכו' התמונה לא תגיע ללוח או שתגיע עם צבעים תקולים
במקרה הספציפי הזה, יש עוד אפשרות: אתה יכול להפעיל את VFPC בVPC (פארדון דה פאן) ולצלם את החלון של VPC ואז לחתוך עם הצייר. כן, הרבה סרבול.Og כתב:לפתור את שתי הבעיות הנ"ל ישנן תכנות רבות שלוכדות תמונה בכפתור (כמו דוסבוקס) מיישומי חלונות וגם בעלות אפשרויות מתקדמות (למצבי תצוגה בעייתיים).
יש גם חינמיות אך לצערי אני לא מכיר אף אחת מהן. אני מכיר רק תכנה אחת: SNAGIT ואיתה אני עובד כבר שנים, היא מסחרית ומאוד מקצועית.
זה יהיה בסדר מצידך אם אני אקח את זה על עצמי לטפל בתמונות של המשחק הספציפי הזה?
Re: לכידת תמונות במשחקי Win
אני הבנתי שהיתה בעיה בדרך שבה לכדו את התמונות ולכן קמה הרשימה האמורה בכלל. מה זאת אומרת שהיא בעייתית, אם תואיל לפרט?Og כתב:המממ... באמת התמונות שבאתר לא טובות (למרות שאני חושב שהרשימה שקישרת אליה בעייתית-משהו).
בהתחשב בזה שכבר לכדתי תמונות לאיזה 30 משחקים, אני מקוה שאני לא עובד לחינם (בחינם, זה כן)
שלא תעז!Og כתב: זה יהיה בסדר מצידך אם אני אקח את זה על עצמי לטפל בתמונות של המשחק הספציפי הזה?
מה, אתה צוחק עלי? מצידי תטפל בכל הרשימה, אני רק מנסה לעזור בצמצום אורכה האימתני.
אם אתה רוצה אולי שנהיה יותר ברורים, אין לי בעיה לא לנסות ללכוד יותר באף תמונה ממשחקי Windows, ולהפסיק לבלבל פה במוח.
ובכן, אני לא בטוח. זכור לי במעומם שע"י שימוש בכל מני שיטות הצלחתי להפריד את כל התמונות של כל המשחקים באתר לשלוש קטגוריות: "תקינות", "לא תקינות" ו"לא ידוע".brother34 כתב:מה זאת אומרת שהיא בעייתית, אם תואיל לפרט?
המטרה הייתה למיין את כל התמונות בקטגוריית ה"לא ידוע" לתוך שתי הקטגוריות האחרות (כלומר, תקין או לא). בשלב מסויים נמאס לי ונטשתי את כל העסק (כולנו "עובדים" כאן בחינם ואני באופן אישי מאמין שברגע שמשהו שאני עושה כתחביב הופך מדכא עבורי אני צריך להפסיק) ואז שלחתי לגורדי רשימה של שמות הקבצים של כל הקבצים מלבד אלה התקינים. כלומר גם הלא תקינים וגם הלא ידועים. אני לא זוכר מה בדיוק אמרתי לו (ואין לי כח לחפש את ההודעה. סביר להניח שמשהו בסגנון של "אין לי כח, תטפל בזה אתה"), אבל דבר אחד בטוח, לא כל התמונות שברשימה לא תקינות.
חלילה, תרגיש חופשי לבלבל את מי שאתה רוצה.brother34 כתב:אין לי בעיה לא לנסות ללכוד יותר באף תמונה ממשחקי Windows, ולהפסיק לבלבל פה במוח.
אבל אם אתה נתקל במשחק שאני סיקרתי ושצריך להחליף לו את התמונות, give me a holler (בשרשור הזה) ואני אטפל בו.
טוב, אני אמשיך בזה על בסיס "מקסימום...". קשה לי לקרוא לזה "תחביב", אבל אל תדאג, אני לא מדוכא מזה, זו דרך נהדרת בשבילי להכיר משחקים מוצלחים,
ואפילו למצוא משחקים שהכרתי ולא זכרתי את שמם (למשל ההוא עם תום סוייר). זו הסיבה העיקרית שבחרתי לעזור ברשימה זו.
ואפילו למצוא משחקים שהכרתי ולא זכרתי את שמם (למשל ההוא עם תום סוייר). זו הסיבה העיקרית שבחרתי לעזור ברשימה זו.
לא פלא שאתה לא מקבל משכורתOg כתב: סביר להניח שמשהו בסגנון של "אין לי כח, תטפל בזה אתה"),
לא תמיד בדקתי עד היום מי סיקר את המשחק, אבל מעכשיו אשתדל לשים לב, ואם צריך, אודיע לך.Og כתב: אבל אם אתה נתקל במשחק שאני סיקרתי ושצריך להחליף לו את התמונות, give me a holler (בשרשור הזה) ואני אטפל בו.
תמונות לVFPC:
http://depositfiles.com/files/8dh9de6kq" target="_blank
http://depositfiles.com/files/8dh9de6kq" target="_blank
הוספתי, תודה רבה!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אגב, כאשר אתה כן מצליח לצלם ממשחקי חלונות מודרניים-יחסית, אין לי בעיה שתשלח אלי גרסת lossless (כלומר PNG) ואני כבר אראה אם יש צורך להמיר אותה ל-JPG ואם כן אעשה זאת בכלים המתאימים (סביר להניח שלרוב יקח לי לפחות שבוע-שבועיים עד שאתפנה לכך, אבל זה ודאי יהיה מהיר יותר מלהשאיר את זה באויר הפתוח ליוזם הבא).brother34 כתב:אם אתה רוצה אולי שנהיה יותר ברורים, אין לי בעיה לא לנסות ללכוד יותר באף תמונה ממשחקי Windows, ולהפסיק לבלבל פה במוח.
דוקא יש לי, מחברו הדי דומה Virtua Cop, ובאמת נראה לי שהן צריכות טיפול כלשהוא.
כשאתה אומר "תשלח אלי", אתה בעצם מתכוון ל...?
כשאתה אומר "תשלח אלי", אתה בעצם מתכוון ל...?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Virtua Cop? That's PNG, mate.
טוב, קיבלתי.
אני תופס בPrntScrn ושומר בPNG, אם זה מה שהתכוונת.
אבל זה יוצא 640x480 ובמשקל של בין 60 ל100, אז תחליט בעצמך.
עניין הזמן לא משנה לי, ברגע שאני מעביר לך אתה מטפל ומעביר לגורדי (או שם בעצמך, לא יודע) אז ככה שזה ביניכם
אני תופס בPrntScrn ושומר בPNG, אם זה מה שהתכוונת.
עניין הזמן לא משנה לי, ברגע שאני מעביר לך אתה מטפל ומעביר לגורדי (או שם בעצמך, לא יודע) אז ככה שזה ביניכם
הא?Radioactive Grandpa כתב:אגב, כאשר אתה כן מצליח לצלם ממשחקי חלונות מודרניים-יחסית, אין לי בעיה שתשלח אלי גרסת lossless (כלומר PNG) ואני כבר אראה אם יש צורך להמיר אותה ל-JPG ואם כן אעשה זאת בכלים המתאימים (סביר להניח שלרוב יקח לי לפחות שבוע-שבועיים עד שאתפנה לכך, אבל זה ודאי יהיה מהיר יותר מלהשאיר את זה באויר הפתוח ליוזם הבא).
כל המטרה בפרוייקט לכידת התמונות היא להעביר את כל התמונות לפורמט LOSSLESS...
מלבד זאת, אני לא יכול לחשוב אפילו על משחק אחד באתר או בשת"ק שהגודל של התמונות שלו יהיה גדול מדי עבור PNG, קשה לי מאד להאמין שיש משחק שתמונה שלו תעבור את ה200 קילו וגם 100-200 זה נדיר מאד.
הגודל בסדר גם ככה אבל קח בחשבון שגורדי מעביר את התמונה דרך PNGOUT מה שמקטין את הגודל שלה בקצת (ובמקרים מסוימים אפילו בהרבה. הוא יכול להגיע גם לפחות מחצי מהגודל המקורי).brother34 כתב:אני תופס בPrntScrn ושומר בPNG, אם זה מה שהתכוונת.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
התכוונתי שזה משחק שמתאים באופן מובהק לתיאורים המקוצרים ומוזרים שאני ועוג נתנו למשחקים שצריכים להישמר ב-png (ולהישאר כך...). אם כי עניין הרזולוציה באמת מעורר קושי מסוים, אם לגורדי עדיין חשוב לשמור על הסטנדרט של 320X200. בחנתי בקצרה את התמונות והמשחק, והרזולוציה היא אכן 640x480, אבל אני חושד שאפשר לשנות אותה לרזולוציה בסיסית יותר. נסיתי בחטף לעשות זאת אבל תכניות ה-setup מסרבות לשתף איתי פעולה. אם זה אפשרי, לדעתי זו האפשרות הטובה ביותר (כלומר, ללכוד את התמונות ברזולוציה הנמוכה ביותר שהמשחק מציע).brother34 כתב:אני תופס בPrntScrn ושומר בPNG, אם זה מה שהתכוונת.
כן, נכון. הדברים נאמרו כשמה שהיה לי בראש הוא לא הרשימה של התמונות הזקוקות לשיפור, אלא יותר המשפט הזה:Og כתב:כל המטרה בפרוייקט לכידת התמונות היא להעביר את כל התמונות לפורמט LOSSLESS...
אני מסכים שזה קלוש, אבל מכיוון שלא היה לי מושג מה ואיך נראה "פצפוצי מילים", רק שהוא מ-1998/1999, אמרתי זאת.brother34 כתב:מכיון שזה הולך לשת"ק אני מניח שלאף אחד לא ישנה איזה איכות ואיזה סוג קובץ.
התמונות שנלכדות עבור האתר לא חייבות להיות ברזולוציה של 320X200 כבר. למזלי עברנו את המשוכה הזו (KUDOS לגורדי על כך).
Case in point:
http://www.old-games.org/games/z" target="_blank
הרזולוציה שצריכה להילכד היא זו הטבעית של המשחק, ואם יש יותר מאפשרות אחת, אז כל משחק לגופו לפי קווים מנחים שאני לא בטוח שדיברנו עליהם מעולם.
Case in point:
http://www.old-games.org/games/z" target="_blank
הרזולוציה שצריכה להילכד היא זו הטבעית של המשחק, ואם יש יותר מאפשרות אחת, אז כל משחק לגופו לפי קווים מנחים שאני לא בטוח שדיברנו עליהם מעולם.