שלאט לאט צובר לו מקום של כבוד.
כן אני משתפך...
תודה עידן!!
נו, אחרי שמתחתי אותך כבר 4 שורות, אפשר לומר בהחלט שזה Hopkins : FBI. החבר'ה בפורום ההוא ממש טובים, כנראה.
טוב, קצת לא פגעתי עם הגרפיקה, אבל בגדול אפשר לומר שזכרתי משהו ( :
תודה שוב!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אהבתי את הציור - אבל WTF יש לו בין העין לפה? עוד פה?Radioactive Grandpa כתב:
אדיר!Radioactive Grandpa כתב:
רשמתי לו תודה רבה, לא ספציפית ממך, אבל זה נראה לי מספיקbrother34 כתב:בודאי שמגיעה לו גם התודה, ואשמח אם תמסור לו בשמי.
באמת ראית שהוא כתב שהמשחק נוראי, ואין לידעה אחרת בעניין למעשה, כי בקושי שיחקתי בו כשהוא היה תחת ידי.
עכשיו באמת אני לא כל כך ממהר לשחק בו, אבל לפחות אני ישן יותר טוב בלילה
דרך אגב,אהבתי את הציור - אבל WTF יש לו בין העין לפה? עוד פה?Radioactive Grandpa כתב:
ודאי שזה מספיק.עידן כתב: רשמתי לו תודה רבה, לא ספציפית ממך, אבל זה נראה לי מספיק![]()

הכוונה לאייקון?brother34 כתב:ואיזה כיף גם לראות איזו התברברות קלה שמגיעה בסוף לWTF
שלאט לאט צובר לו מקום של כבוד.
המממ... אפשר... אבל, בניגוד ל-"R.G, WTF", שהוא מושג אוניברסלי החל על כל פרט (חוץ ממך), האמוטיקון הזה הוא בעל אמירה אישית... מי שמשתמש בו מדבר בשמי. (הוא גם לא כזה משהו בעיני... יש גבול לתוצאות שאפשר להשיג ב"צייר" וזמן מוגבל).Gordi כתב:יש לי רשות להוסיף לגלריית האייקונים?
אני תמיד מתרגש כשמישהו מקדיש לי אצבע משולשת.Radioactive Grandpa כתב:זה גם לא נראה משהו עם הפה המקורי במקום, לא ממש אותה הבעה שהתכוונתי אליה, אבל הנה זה, מוקדש לך בהקדשה אישית (אפילו שלא התכוונת שיענו לך באמת):
![]()
כן.Radioactive Grandpa כתב: הכוונה לאייקון?

ואם אתה Outie ?Radioactive Grandpa כתב:טבור. אתה ודאי מתכוון לטבור. כן.
what is this i don't evenמישו כתב:גם אני שונא את הטמבלים האלה שמכניסים לגלרייה כל מיני סמלים אישיים שלא קשורים למשחקים ישנים.