מחפש להורדה את המשחק Cold Dreams (חלומות קרים)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מחפש להורדה את המשחק Cold Dreams (חלומות קרים)
מגניב, לא ידעתי (לא שמדובר בפרוייקט מרשים מדי. רק חמישה משחקים שהם גם סקירות קצרות מאוד).
ליאור, שמת לב למה שכתבתי בין שתי ההודעות שלך?
כן. שמתי לב לזה, אבל חיכיתי קודם שתגיב לי על ההודעה האחרונה שלי, עם התרגום המלא שלי ל-abandonia.Radioactive Grandpa כתב:מגניב, לא ידעתי (לא שמדובר בפרוייקט מרשים מדי. רק חמישה משחקים שהם גם סיקורים קצרים מאוד).
בכל מקרה, זה הכי טוב שאני יכול לעשות - ותאמין לי שהשקעתי לפחות שעה כדי לתרגם את כל החלק הזה ולסדר את המילים והמשפטים ברצף הגיוני (וגם הוספתי מעצמי כמה משפטים). עכשיו זאת החלטתך לבחור אם מה שתרגמתי זה מספיק טוב בשביל הסיקור למשחק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני יודע, ברור לי לגמרי שעבדת על זה קשה ואני מעריך מאוד את המאמץ הרב שנתת כאן. המון תודה לך.
גורדי, מנהל האתר, יכריע בעניין העקרוני של הוספת סיקור מסוג כזה לאתר, ואני אוכל לתת יד נוספת לארגון התוכן והניסוח של העבודה שלך במקרה הצורך.
אז נחכה להחלטתו, ושוב תודה.
גורדי, מנהל האתר, יכריע בעניין העקרוני של הוספת סיקור מסוג כזה לאתר, ואני אוכל לתת יד נוספת לארגון התוכן והניסוח של העבודה שלך במקרה הצורך.
אז נחכה להחלטתו, ושוב תודה.
ליאור, תודה רבה על הזמן ועל ההשקעה בסיקור. יצא אחלה 
עם זאת, למרבה הצער אני מעדיף שלא להוסיף סיקורים מתורגמים לאתר. עדיף בעיני שהחומר באתר יהיה מקורי.
שוב, תודה על זמנך ועל מאמציך, ואני שמח לשמוע שהסתדרת עם הצ'יט
עם זאת, למרבה הצער אני מעדיף שלא להוסיף סיקורים מתורגמים לאתר. עדיף בעיני שהחומר באתר יהיה מקורי.
טוב חבל שזה לא מספיק, לפחות ניסיתי. ד"א, עד שלא יהיה סיקור מקורי לא תוסיפו את המשחק לאתר?Gordi כתב:ליאור, תודה רבה על הזמן ועל ההשקעה בסיקור. יצא אחלה
לא, נכון להיום המדיניות היא להוסיף לאתר אך ורק משחקים שזכו לסיקור מקורי ולמספר תמונות מסך מקוריות.
שמתי לב שהוספתם את המשחק לאתר
- http://www.old-games.org/games/colddr" target="_blank
מי רשם את הסיקור ד"א?
מי רשם את הסיקור ד"א?
כן, משחק נחמד 
אחרת, שם המסקר מצויין בתחתית הסיקור.
Yours Truly.lior111 כתב:מי רשם את הסיקור ד"א?
אחרת, שם המסקר מצויין בתחתית הסיקור.