לא יעזור לך. כל שם שיקושר אלי אוטומטית ישדר סקסיות.אורח כתב:סקסי?! טוב,אז אני חוזרת בי, קוראים לך ר.ג. וזהו....![]()
הרגשנות היתה קריצה למישהו אחר, לא אליך. אם תאמצי את חושייך-הלא-בלונדיניים תעלי על זה. הוא גם מגיב פה באשכול ואפילו הסוגייה הזו עלתה בהקשר איתך.אורח כתב:גב, למה זה נקרא רגשנות? הכינוי נשמע לי ארוך ומסורבל, ולקרא לבנאדם בראשי תיבות, ועוד רק של הכינוי שלו, זה נשמע מזעזע (אולי תתחילו לקרא לי א.ק.?)אבל ממש לא הבנתי את הקשר לרגשנות. אשמח אם תסביר. (אתה יודע, אני יכולה לקרא מה שאתה כותב, לא מה שאתה מתכוון)
כאמור, את לא צריכה לנמק למה את רוצה לקצר. למרות שממש לא ברור לי מה הקושי בראשי תיבות של כינוי (זה די מתבקש בסוג שם כמו שלי). ומה זה ה-ק'?
ומה שאני מתכוון לו ולא כותב באותיות הגדולות, צריך לקרוא היטב בין השורות. וכדאי, כי אני כותב שם מגילות. ולא, אני לא מדבר על כאלה.
אמרת שאת מחזיקה את הסיקור המעודכן בקובץ טקסט נפרד. אם לא בא לך לעדכן את הסיקור האחרון שלך בשרשור בהתאם (משום מה), שלחי את הסיקור בהודעה פרטית לגורדי. נדמה לי שאין לו גישה חופשית למחשב שלך, לא? ומעבר לזה - התשובה הרגילה המוכרת לך היטב.Ann כתב:עוד אגב אחד, אחרון לבנתיים, מה עם המשחק ההוא שכתבתי לו סיקור? לא עניתם לי שם, ואין לי חשק להקפיץ את השרשור כולו.
וואי וואי... מה יקרה עוד כמה ימים כשאהיה עסוק באמת? הרגלנו אותך לטוב מדי בימים האחרונים...Ann כתב:את זה אני צריכה לומר לכם. הנשמה יוצאת לפעמים עד שאתם נכנסים ועונים תשובה.
את מי אתה שואל?קישקוש בלבוש כתב:שתי שאלות חשובות ביותר על חוקי הפורום הבלתי פורמליים...