עדכון הפורום ל-PhpBB גירסה 3 (אולימפוס)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הודעת ספאם
זוהי הודעת ספאם.
יש לדווח על כך באופן מיידי לרשויות.
מסנן מאותגרים טכנולוגית
בדיחה פרטית
משפט אדיוטי
בין השורות
מעצבן
מעצבן מאד
ספאמר
אגב, אני רואה שהאופציה "רגיל" פשוט לא עושה כלום. לא מבטלת תגים באזור הבחירה, או יוצרת כל אחרים.
יש לדווח על כך באופן מיידי לרשויות.
מסנן מאותגרים טכנולוגית
בדיחה פרטית
משפט אדיוטי
בין השורות
מעצבן
מעצבן מאד
ספאמר
אגב, אני רואה שהאופציה "רגיל" פשוט לא עושה כלום. לא מבטלת תגים באזור הבחירה, או יוצרת כל אחרים.
Re: הודעת ספאם
הדיווח של Radioactive Grandpa כתב:ההודעה הזו משעממת בצורה מזעזעת. עלבון לאינטליגנציה האנושית.
רציתי לתת לך אזהרה, כבדיחה, אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה, אז לא רציתי לעשות משהו בלתי-הפיך...
Re: עדכון הפורום ל-PhpBB גירסה 3 (אולימפוס)
כבר מעכשיו אני מזהיר שמלבד הלוגו והכותרות הראשיות, אני לא מתכוון להתחיל להתעסק עם פלטות צבעים ולחצני בטל
אני אשאיר את הבחירה בין שני העיצובים לכם
אני אשאיר את הבחירה בין שני העיצובים לכם
Re: עדכון הפורום ל-PhpBB גירסה 3 (אולימפוס)
אהה.. בעצם יש את הצבעים בחדש, הם רק מוסתרים. (צריך ללחוץ על צבע גופן)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הנה, ניסיתי שוב ודווקא כרגיל: viewtopic.php?p=85207#p85207Gordi כתב:בינתיים לא נתקלתי בכותרת התחתית גם במקרים שהיא בוודאות אמורה להיות שם לא יודע למה, הגדרות המערכת נראות לי בסדר בעניין הזה...
[עריכה]
מגניב! הוא חותך אוטומטית את הקידומת!
Og כתב:(ואולי תשמח לדעת שאתה האדם היחיד בעולם שמשתמש בכפתור האמצעי(ואם לא, בטח הישראלי היחידי - לכל השאר יש בבילון:auphyr:))
(מה שכן, אני בטוח הישראלי היחיד שהשתמש בצירוף המיוחד "Shift+קליק אמצעי" להפעלת בבילון כשרשיונו של זה היה בתוקף, דווקא מהסיבות הנ"ל)
[שמאל]Oh, yeah![סשמאל]Gordi כתב:אוקיי, תגית BBCODE חדשה נולדה - Left.
האמת שכבר עכשיו השדרוג הזה היה שווה. (כאילו שהייתי צריך את זה יותר מבערך חמש פעמים מתוך כל השנים שבהן אני כאן...)
יאללה, ועכשיו תגית
! 
בעניין ההודעות, אני לא בדיוק מצליח לגבות את זה. כל ייצוא שאני עושה יוצא ג'יבריש, ובפורמט מאד לא נח.
אני מאד תומך בהצעה של C-man.
[בעניין אחר, קיוויתי חלושות שאולי ניתן יהיה הפעם לצרף אווטר אישי לשם שינוי עם השדרוג...]
Og, תשתף אותנו בתיאוריה שלך? (או אותי ב-PM?..)
אגב, מה קורה אם אני יוצר תיקייה חדשה? מאיפה הוא חותך לי?
אגב, בעניין הספאם, אני רואה שהפיצ'ר הזה של הדיווח פשוט שולח לכם הודעות בעניין. חבל שזה גם לא בולט לעיין שהודעה דוּוְּחה, היות וזה חד-פעמי.
אני מניח שגם מכוון שהפורומים לא שוצפים בהודעות, הבסיס שלנו די מצומצם ויש לנו הרבה מנהלים שכולם כנראה קוראים את כל ההודעות החדשות - כל הדיווח הזה סתם מיותר ואפילו עשוי סתם להעיק על המנהלים. לא?
ומה בדיוק ההקלות החדשות בענייני הספאם למנהלים אם אפשר לשאול? כפתור המחיקה נגיש הרבה יותר מקודם או שיש אופציה למחיקה מרובה או משהו? (או שמדובר כאן רק על המסננים האוטומטיים, שכידוע לכולם, זה רק עניין של זמן?)
יש לי כמה שאלות:
"מנהלים ראשיים יכולים לשלוח אלי מידע" - מה זה אומר? [לוח בקרה למשתמש, העדפות מערכת, הגדרות כלליות]
"הודע לי בעת תגובות כברירת מחדל" - הכוונה לכל תגובה להודעה שלי בפורום - שתישלח הודעת מייל בעקבותיה לדוא"ל?
[עריכה]
בעניין ההודעות, אני לא בדיוק מצליח לגבות את זה. כל ייצוא שאני עושה יוצא ג'יבריש, ובפורמט מאד לא נח.
[בעניין אחר, קיוויתי חלושות שאולי ניתן יהיה הפעם לצרף אווטר אישי לשם שינוי עם השדרוג...]
Og, תשתף אותנו בתיאוריה שלך? (או אותי ב-PM?..)
אגב, מה קורה אם אני יוצר תיקייה חדשה? מאיפה הוא חותך לי?
אגב, בעניין הספאם, אני רואה שהפיצ'ר הזה של הדיווח פשוט שולח לכם הודעות בעניין. חבל שזה גם לא בולט לעיין שהודעה דוּוְּחה, היות וזה חד-פעמי.
אני מניח שגם מכוון שהפורומים לא שוצפים בהודעות, הבסיס שלנו די מצומצם ויש לנו הרבה מנהלים שכולם כנראה קוראים את כל ההודעות החדשות - כל הדיווח הזה סתם מיותר ואפילו עשוי סתם להעיק על המנהלים. לא?
ומה בדיוק ההקלות החדשות בענייני הספאם למנהלים אם אפשר לשאול? כפתור המחיקה נגיש הרבה יותר מקודם או שיש אופציה למחיקה מרובה או משהו? (או שמדובר כאן רק על המסננים האוטומטיים, שכידוע לכולם, זה רק עניין של זמן?)
יש לי כמה שאלות:
"מנהלים ראשיים יכולים לשלוח אלי מידע" - מה זה אומר? [לוח בקרה למשתמש, העדפות מערכת, הגדרות כלליות]
"הודע לי בעת תגובות כברירת מחדל" - הכוונה לכל תגובה להודעה שלי בפורום - שתישלח הודעת מייל בעקבותיה לדוא"ל?
לא הבנתי.Gordi כתב:גדול!!
"לפחות הודעה אחת נשלחה בנושא זה. תוכל לסקור את ההודעה בתמציתיות."
גם לא הבנתי. אתה מדבר על יצירת לוגו?Gordi כתב:לגבי הלוגו (בשני העיצובים) - ברור שהוא יוחלף ללוגו של "מסע" בשלב מסוים, אבל בינתיים פשוט אין.
אתם מוזמנים להציע
[עריכה]
אגב, אני מציע לא למחוק אותו, אלא לנעול אותו. לשם הארכיון (הרי יש כאן הצעות וכאלו).Gordi כתב:השרשור יימחק מהפורום בשבוע הבא.
-
Radioactive Spamer
- משתמש רשום

Re: הודעת ספאם
Og כתב:הדיווח של Radioactive Grandpa כתב:ההודעה הזו משעממת בצורה מזעזעת. עלבון לאינטליגנציה האנושית.![]()
![]()
רציתי לתת לך אזהרה, כבדיחה, אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה, אז לא רציתי לעשות משהו בלתי-הפיך...
עכשיו אתה יכול...
Re: שרשור התאקלמות
R.G, תגיד לי שהיו"ד הזו לא באמת שם...תוכן האזהרה כתב:אזהרה ניתנה בעיקבות הודעה ששלחת
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
רחמנא ליצלן. אתה נתקל בזה אחרי שאתה שולח אזהרה?
(מבחינתי יש שם פעמיים י' מיותרת.)
[עריכה]
רגע, אני מנסה להבין מה שכתוב שם:
[עריכה]
רגע, אני מנסה להבין מה שכתוב שם:
מה אני אמור להבין מזה?מערכת אזהרות הפורום כתב:רשימת האזהרות הבאה ניתנה ע"י סמכות של מנהלי פורומים ומנהלים ראשים.אזהרה ניתנה בעיקבות הודעה ששלחת: viewtopic.php?f=2&p=85230#p85230.
Re:
טוב, נראה שהשדרוג סתם את הגולל על התיאורייה שלי... בעקרון, התיאוריה הייתה מבוססת על ההשערה הבלתי-בדוקה שתיבת הדואר היוצא, כלומר זה ששלחת ולא נקרא עדיין ע"י הנמען, היא בלתי מוגבלת בגודל (ויש לי סיבה טובה להאמין שאכן כך היה לפני השדרוג). לכן, אם אדם, נניח שזה אני, יפתח משתמש חדש, נניח ששמו בישראל יהיה מישו, וישלח אליו כל הודעה שהוא מקבל ע"י ציטוט ובהנחה שהמשתמש החדש לא יקרא את התיבה שלו לעולם, אזי כל הודעה שאשלח אליו תשמר אצלי.Radioactive Grandpa כתב:Og, תשתף אותנו בתיאוריה שלך? (או אותי ב-PM?..)
כאמור, עכשיו אני רואה שמספר ההודעות שנשלחו מוגבל ל9. הייתה תיאורייה נחמדה, חבל שלא ניצלתי אותה.
זו לא ה"פ, אלא מערכת מיוחדת לעניין, וזה אכן מראה ששרשור/הודעה דווחה, אך כנראה רק למנהלים...Radioactive Grandpa כתב:אגב, בעניין הספאם, אני רואה שהפיצ'ר הזה של הדיווח פשוט שולח לכם הודעות בעניין. חבל שזה גם לא בולט לעיין שהודעה דוּוְּחה, היות וזה חד-פעמי.
נדמה לי שרק עליהם, אבל אני לא בטוח.Radioactive Grandpa כתב:(או שמדובר כאן רק על המסננים האוטומטיים, שכידוע לכולם, זה רק עניין של זמן?)
אם בין הזמן שהתחלת לכתוב את הודעה ועד שלחצת על "שלח" מישהו הספיק לכתוב הודעה לאותו שרשור, אתה מקבל את האזהרה הנ"ל ויכול לקרוא את ההודעה החדשה לפני שאתה שולח את שלך.Radioactive Grandpa כתב:לא הבנתי.Gordi כתב:גדול!!
מחזק.Radioactive Grandpa כתב: [עריכה]אגב, אני מציע לא למחוק אותו, אלא לנעול אותו. לשם הארכיון (הרי יש כאן הצעות וכאלו).Gordi כתב:השרשור יימחק מהפורום בשבוע הבא.
אתה בטוח שלא צריך להיות יו"ד ב"ניתנה" ?Radioactive Grandpa כתב:רחמנא ליצלן. אתה נתקל בזה אחרי שאתה שולח אזהרה?
לא יודע... שאתה מוזהר?Radioactive Grandpa כתב:מה אני אמור להבין מזה?
Re:
מוזר, אצלי זה דווקא לא עובד: viewtopic.php?p=85184#p85184Radioactive Grandpa כתב: הנה, ניסיתי שוב ודווקא כרגיל: viewtopic.php?p=85207#p85207
ההודעות מיוצאות בפורמט UTF8, ולכן אתה צריך לפתוח את הקובץ בעורך שיודע להתמודד עם זה (לא ניסיתי יותר מדי לשחק עם אקסל, אבל NotePad++ מצליח להציג את העברית כראוי).Radioactive Grandpa כתב: בעניין ההודעות, אני לא בדיוק מצליח לגבות את זה. כל ייצוא שאני עושה יוצא ג'יבריש, ובפורמט מאד לא נח.
אגב, אני אפילו לא יודע אם ההצעה של C-man אפשרית מבחינת המערכת...
אין בעיה, שלח לי את התמונה ואני אוסיף אותה למאגר (זה היה אפשרי גם בפורום הקודם).Radioactive Grandpa כתב: [בעניין אחר, קיוויתי חלושות שאולי ניתן יהיה הפעם לצרף אווטר אישי לשם שינוי עם השדרוג...]
Radioactive Grandpa כתב: אגב, מה קורה אם אני יוצר תיקייה חדשה? מאיפה הוא חותך לי?
גם אני חוקר את כל הפיצ'רים החדשים האלה, My guess is as good as yours...Radioactive Grandpa כתב: יש לי כמה שאלות:
אם בשרשור מסוים מישהו הספיק לשלוח הודעה בין הרגע שאתה התחלת לכתוב הודעה משלך לבין הרגע בו ניסית לשלוח את ההודעה שלך, המערכת מודיעה לך על כך. (מקווה שהבנת, גם אם לא - אני בטוח שתתקל בהודעה בעצמך במוקדם או במאוחר ותבין לבד...)Radioactive Grandpa כתב:לא הבנתי.Gordi כתב:גדול!!
מבחינתי השיפור המשמעותי ביותר הוא המעבר ל-UTF8, מה שאמור לגרום לכך שיהיה אפשר לחסום הודעות של אורחים שלא כוללות תווים בעברית (והודעות ברוסית כבר לא יפורשו בתור עברית ג'יברישית).Radioactive Grandpa כתב: ומה בדיוק ההקלות החדשות בענייני הספאם למנהלים אם אפשר לשאול? כפתור המחיקה נגיש הרבה יותר מקודם או שיש אופציה למחיקה מרובה או משהו? (או שמדובר כאן רק על המסננים האוטומטיים, שכידוע לכולם, זה רק עניין של זמן?)
אני אנסה להטמיע את הלוגו הקיים בעיצוב ה-Subsilver, אבל לעיצוב ה-Prosilver אין בינתיים לוגו ואתה מוזמן לנסות ליצור אחד.Radioactive Grandpa כתב:גם לא הבנתי. אתה מדבר על יצירת לוגו?
בדיוק מזה רציתי להמנע על ידי פתיחת שני שרשורים - אחד לתגובות ואחד לניסויים, אבל כנראה שאני אמחק רק את התגובות הלא-ענייניות מהשרשור הזה (ואז אולי אמזג אותו עם השרשור השני!! יחי המיזוג!!).Radioactive Grandpa כתב: אגב, אני מציע לא למחוק אותו, אלא לנעול אותו. לשם הארכיון (הרי יש כאן הצעות וכאלו).
אולי בגלל שאתה מנהל?Gordi כתב:מוזר, אצלי זה דווקא לא עובד: viewtopic.php?p=85184#p85184Radioactive Grandpa כתב: הנה, ניסיתי שוב ודווקא כרגיל: viewtopic.php?p=85207#p85207
איזה באסה, הכתב הקטן לא מספיק קטן (מה גם שיש אפשרות להגדיל את הפונט לכל הדף)..Radioactive Grandpa כתב:מסנן מאותגרים טכנולוגית
נצטרך לכתוב בלבן?
אגב, אני מת על האפשרות לסמן טקסט של מישהו וללחוץ על "צטט", מקל הרבה.
[עריכה]
ארר, זה לא שומר על התגיות..
W3C [Validator]
עוד בוט עם שם מובנה?ולמה זה מציג שיש הודעות חדשות כשאין?
nvmC-man כתב:איזה באסה, הכתב הקטן לא מספיק קטן (מה גם שיש אפשרות להגדיל את הפונט לכל הדף)..Radioactive Grandpa כתב:מסנן מאותגרים טכנולוגית
נצטרך לכתוב בלבן?
רק באופרה זה גדול מידי..
לא משנה, גם ככה הסרתי אותו הרגע כי עדיין יש בו באגים מעצבנים. חבל, הוא הרבה יותר מהיר מ FF2.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
פייי, איזה יופי.Og כתב:אם בין הזמן שהתחלת לכתוב את הודעה ועד שלחצת על "שלח" מישהו הספיק לכתוב הודעה לאותו שרשור, אתה מקבל את האזהרה הנ"ל ויכול לקרוא את ההודעה החדשה לפני שאתה שולח את שלך.
אני גם רואה שיש כאן אפשרות שתמיד פנטזתי עליה - שכפתורי הציטוט זמינים בתצוגת ההודעות בנושא שאתה מגיב אליו, ולחיצה עליהם מוסיפה את התוכן האמור להודעה הנכתבת.
אוי, זה מעבר לזה! זה משהו יותר מתקדם מזה שגם חשבתי עליו והייתי בטוח שלא ייושם בכלל! - אם מסמנים חלק מסויים מההודעה ואז לוחצים על ציטוט - הוא מצטט רק את החלק הנבחר! (חבל רק שהוא לא שומר על קוד ה-BB במקרה הזה.)
ההימור שלי שזה מפני שאתה מנהל.Gordi כתב:מוזר, אצלי זה דווקא לא עובד: viewtopic.php?p=85184#p85184Radioactive Grandpa כתב: הנה, ניסיתי שוב ודווקא כרגיל: viewtopic.php?p=85207#p85207
כמו שהופתעתי מאד לראות במערכת הקודמת שאם אתה עורך את עצמך - יש את החותמת הזו, ואילו אם מנהל ערך לך את ההודעה - אין זכר לכך. (לא הוגן ולא הגיוני לדעתי.)
אני יודע... לכן לא לזה התכוונתי... (גם עוג דיבר על זה פעם.)Gordi כתב:אין בעיה, שלח לי את התמונה ואני אוסיף אותה למאגר (זה היה אפשרי גם בפורום הקודם).Radioactive Grandpa כתב: [בעניין אחר, קיוויתי חלושות שאולי ניתן יהיה הפעם לצרף אווטר אישי לשם שינוי עם השדרוג...]
המממ, אתה צודק לגמרי. חבל שזה לא היה ברור מספיק כשפתחת אותם.Gordi כתב:בדיוק מזה רציתי להמנע על ידי פתיחת שני שרשורים - אחד לתגובות ואחד לניסויים, אבל כנראה שאני אמחק רק את התגובות הלא-ענייניות מהשרשור הזה (ואז אולי אמזג אותו עם השרשור השני!! יחי המיזוג!!).