[הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ray

שאלה

שליחה על ידי ray »

מישהו אי פעם גמר את המשחק? :? (כולל הכלובים, הבסת מיסטר דארק וכל שאר הבוסים) ואני לא מתכוון ליוצר של המשחק.
הצלחתי לפרוץ את כל הכלובים רק במקום אחד, וכל בועה יכולה לגלות כלוב במקום שאתה לא רואה.
אם מישהו הצליח שיגיב.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: [הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אני הצלחתי, אבל לא הבנתי מה אתה רוצה.
איזו בועה? מה זאת אומרת "רק במקום אחד"? מכל שלבי המשחק היה רק אחד שמצאת בו את כל ששת הכלובים?
the last level

שליחה על ידי the last level »

אני בשלב האחרון (אני מקווה מאוד שאני לא טועה... :o )! אני יודע איך מביסים את המלך הראשון (הסרטן אבן הזה) אני מידי פעם עובר את השני (שני אלה עם הרובי לייזר) אבל בשלישי אני נפסל (השמן עם הראש של מוסקיטו).
מישהו יכול להגיד לי:
א. איך עוברים אותו ורצוי מאוד גם את המלכים לאחריו ואת האחד שלפניו.
ב. כמה מלכים יש? איך עוברים אותם לעזאזל עם שלוש נקודות חיים?
רצוי להעלות סירטון אבל לא יהיה איכפת לי אם תסבירו במילים.
תודה לעוזר!
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אתה אכן בשלב האחרון.

מצטער, עבר כל-כך הרבה זמן מאז שעשיתי את זה שאני בקושי זוכר.
א. נדמה לי שההכלאה של מוסקיטו וסאקס יוצרת יצור ענק ומגושם כזה שפגיע רק בראשו, ומדי פעם הוא מנסה לקפוץ עליך ולרמוס אותך. אם אתה מתחמק ברגע האחרון מהקפיצה, ההדף יוצר תנופה כזו שמקפיצה אותך גבוה. כשאתה מגיע לשלב הזה אתה אמור לקפוץ מספיק גבוה כדי לפגוע בראשו.
כל זה מזיכרון קלוש. אני מאד מקווה שיש קשר בין כל מה שאמרתי למשחק...
ב. בעצם היו לך כבר הכלאות של כל הבוסים, לא? עד כמה שזכור לי, היצור הזה הוא התת-בוס האחרון. אחריו אתה נלחם מול Mr. Dark בכבודו ובעצמו.
מכוון שזה כמעט בלתי אפשרי לעבור את הכל בפעם אחת, רצוי להגיע ל-Candy Chateau עם פסילות בשאיפה למקסימום (לחזור על שלבים קודמים פעמים רבות תוך כדי לקיחת כמה שיותר Tings כדי להשלים לפסילות. זאת במקרה שלא מצאת את רב הפסילות החבויות במשחק).
ג. אני מקווה שאני באמת צודק. אמנם בניגוד לכל שאר הבוסים, את הקרב עם Mr. Dark לא העליתי, אבל אתה עשוי למצוא ב-YouTube אם תחפש חזק בעצמך (בחיפוש חפיף לא מצאתי).

נ.ב,
אתה אותו אחד שהשאיר את שתי התגובות האחרונות בשרשור הזה? אם כן, אנא רכז את שאלותיך באשכול אחד, ובתגובה אחת.
the last level

שליחה על ידי the last level »

גמרתי את המשחק! אמנם לא ממש עזרת לי אבל בכל זאת הצלחתי!

ואני כתבתי רק אחת משתי התגובות (זאת על מיסטר דארק)
ירדני(:

שליחה על ידי ירדני(: »

היי(:
יש לי כמה שאלות בקשר למשחק עצמו..
נכון יש את העולם שכולו חושך?
כמה כלובים יש בעולם הזה? :oops:
ועוד שאלה,בשלב "the hard rock" היכן נמצאים הכלובים?מצאתי חמש ועברתי על השלב 2000 פעם אם כל העצות שלכם(אל הטינגים והרעש הזה כמו קסילופון) ואני עדיין לא מוצאת כלוב אחד =\ :x
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

סליחה על האיחור בתגובה, יש לי כמה דברים על הראש...

שיחקתי בשלב הזה עכשיו ומצאתי את כולם. חבל שלא ציינת אילו כלובים כן מצאת, זה היה עשוי לחסוך לי חלק מהחיפושים...

בשלב הראשון יש כלוב אחד, בשני שניים, ובשלישי שלושה. איזה מהם חסר לך?

ואם הבנתי את השאלה הראשונה שלך, בשלב הראשון של Eat at Joe's, שלב החושך, יש כלוב אחד.
ירדניי(:

שליחה על ידי ירדניי(: »

וואיי תודה ממש עזרת לי!!!
והייתי אומרת לך איזה חסרים לי אם הייתי יודעת:|אני כבר לא זוכרת..אבל לא נראלי שמצאתי 3 בשלב האחרון אז אני יחש עכשיו...
ירדניי(:

אויי איזה טיפשה אני!!!חחח
הגבתי הרגע להודעה ונכנסתי למשחק וכר מצאתי את כל הכלובים בthe hard rock עד שענית לי..חחח
עכשיו חסרים לי שני כלובים..מצאתי הכל חוץ משני כלובים מסכנים!!!=\\
אז יש לי שאלה אחרת...
באוכלים אצל גו..בשלב של המים..כמה כלובים יש?מצאתי חמש כלובים..
אחד בשלב של המים..ועוד 2 בשלב השלישי(נדמלי)ועוד אחד בשלב הרביעי..(שיש כזאת פירמידה של 3 טינגים ואז לוקחים אותה ויש כלוב על 2 עננים כאלה)זה בשךב הרביעי נכון?ואני לא זוכרת אם מצאתי אחד בשלב של החושך...
אז את יכולה להסביר לי איפה יש עוד כלובים חוץ מהאחד בשלב של המים על הכריסטלים האדומים האלה..והאחד על העננים האלה..ויש עוד 2..בשלב הזה שליד הסימן קריאה בסוף?.יש כמה עננים כאלה שכל הזמן באים ונעלמים ומעליהם יש כנפיים ואז את צריכה לעלות על העננים כדי לנסות לתפוס את הכנפיים...בבקשה תגידי לי שאת יודעת למה אני מתכוונת((:

למרות שנראלי שעשיתי לך מזה סלט:|
חפרתי.
ברק המלך...

שליחה על ידי ברק המלך... »

ראיתי את התגובה שלך.
שיש רק קלוב אחד בשלב החושך.
איפו הוא נמצא בשלב הזה.?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

רב ה-Grandpas שאני מכיר הם זכרים... אני לא יוצא מן הכלל במקרה הזה.
טוב, כנראה שזה מגיע לי... :)

בואי נעשה קצת סדר בסלט.
באותו מקבץ של Eat at Joe's, השלבים הולכים ככה:
-ראשון: שלב חושך
-שני: מערה
-שלישי: מערה (מפעילים את הצלחות)
-רביעי: מערה (שלב הצלחות)
-חמישי: בחצר של ג'ו

מבדיקה שעשיתי עכשיו, יש אחד בשלב הראשון, שלושה בשלב השני, אחד ברביעי, ועוד אחרון אחרון בחמישי.
ירדניי(: כתב:אז את יכולה להסביר לי איפה יש עוד כלובים חוץ מהאחד בשלב של המים על הכריסטלים האדומים האלה..והאחד על העננים האלה..ויש עוד 2..בשלב הזה שליד הסימן קריאה בסוף?.יש כמה עננים כאלה שכל הזמן באים ונעלמים ומעליהם יש כנפיים ואז את צריכה לעלות על העננים כדי לנסות לתפוס את הכנפיים...בבקשה תגידי לי שאת יודעת למה אני מתכוונת((:
וואו. אני ממש לא מבין למה את מתכוונת, ועל אחת כמה וכמה לא הייתי מבינה.
אבל הכי הגיוני על פי התסריט המסורבל ההוא שכתבת קודם, שפיספסת את אחד הכלובים בשלב השני, כי לא זכור לך שלקחת שלושה באותו השלב.

הכלוב הראשון נמצא אחרי שעולים על כמה סלעים אדומים כלפי מעלה בצורה אכנית, ואז יש ירידה שמאלה, עם שני קוצים כחולים שנעים מעלה ומטה, וקוץ כחול שלישי שנע מימין לשמאל, וביניהם יש Ting. לוקחים אותו ומופיע סלע אדום בפינה הימנית עליונה של האזור, שממנו קופצים לשתי טבעות ומגיעים לכלוב.
הכלוב השני נמצא מעל הצלם (אפשר לפספס את הצלם בטעות. הוא נמצא מעל המסלול הישיר לסוף השלב). אם ממשיכים למעלה במסלול מעל הצלם, ממשיכים מעל הטבעות והכל, בסוף מגיעים לפלטפורמה שיש עליה פסילה, ובמישור מתחתיה נמצא כלוב.
הכלוב השלישי נמצא בסוף השלב, היכן שה-Tings יוצרים שני מסלולים, אחד ממשיך עם העננים ושני מוביל אל הטבעת. כשתתפסי בטבעת יופיע הכלוב בפלטפורמה ממנה קפצת אליה.

מלך, הקולב שלך נמצא קרוב לסוף השלב, היכן שמסודרים העננים ויוצרים עליה בפעם הראשונה, פנה לצד השני לפני שאתה מגיע לפטפורמה ואתה תראה שיש לך לאן לקפוץ. אם תמשיך שם ותזחל מתחת לקוצים, שים לב לנקודה שבה אתה יכול לעמוד, באמצע הדרך. אחרי שאתה מצליח לעמוד בין הקוצים, תקפוץ, ותגיע לנקודת הפעלה. הכלוב יופיע בין הקוצים שמתחתיהם בדיוק זחלת.
ירדניי(:

קודם כל תודה!!!(:
כל הכלובים שרשמת אני מצאתי כבר :|
ראיתי את התגובה שלך למלך הזה וגם אני לא מצאתי את הכלוב הזה....אני עכשיו יכנס XD
מממששש תודהההההההה!!!!!!!! :P
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

בבקשה :)
מי שקורא את השאילתא היטב ומנסה לנצל את המידע שנאגר פה לפני שהוא שואל - מגיעה לו עזרה.

אמרת שחסרו לך שניים... ואם את כל השלושה בשלב השני מצאת, וגם תארת את הכלוב בשלב הרביעי, ומצאת את הכלוב בשלב האחרון... :scratch:
אורח

שליחה על ידי אורח »

איך אני יכול להשתמש בקודים???

תודה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא