רב ה-Grandpas שאני מכיר הם זכרים... אני לא יוצא מן הכלל במקרה הזה.
טוב, כנראה שזה מגיע לי...
בואי נעשה קצת סדר בסלט.
באותו מקבץ של Eat at Joe's, השלבים הולכים ככה:
-ראשון: שלב חושך
-שני: מערה
-שלישי: מערה (מפעילים את הצלחות)
-רביעי: מערה (שלב הצלחות)
-חמישי: בחצר של ג'ו
מבדיקה שעשיתי עכשיו, יש אחד בשלב הראשון, שלושה בשלב השני, אחד ברביעי, ועוד אחרון אחרון בחמישי.
ירדניי(: כתב:אז את יכולה להסביר לי איפה יש עוד כלובים חוץ מהאחד בשלב של המים על הכריסטלים האדומים האלה..והאחד על העננים האלה..ויש עוד 2..בשלב הזה שליד הסימן קריאה בסוף?.יש כמה עננים כאלה שכל הזמן באים ונעלמים ומעליהם יש כנפיים ואז את צריכה לעלות על העננים כדי לנסות לתפוס את הכנפיים...בבקשה תגידי לי שאת יודעת למה אני מתכוונת((:
וואו. אני ממש לא מבין למה את מתכוונת, ועל אחת כמה וכמה לא הייתי מבינה.
אבל הכי הגיוני על פי התסריט המסורבל ההוא שכתבת קודם, שפיספסת את אחד הכלובים בשלב השני, כי לא זכור לך שלקחת שלושה באותו השלב.
הכלוב הראשון נמצא אחרי שעולים על כמה סלעים אדומים כלפי מעלה בצורה אכנית, ואז יש ירידה שמאלה, עם שני קוצים כחולים שנעים מעלה ומטה, וקוץ כחול שלישי שנע מימין לשמאל, וביניהם יש Ting. לוקחים אותו ומופיע סלע אדום בפינה הימנית עליונה של האזור, שממנו קופצים לשתי טבעות ומגיעים לכלוב.
הכלוב השני נמצא מעל הצלם (אפשר לפספס את הצלם בטעות. הוא נמצא מעל המסלול הישיר לסוף השלב). אם ממשיכים למעלה במסלול מעל הצלם, ממשיכים מעל הטבעות והכל, בסוף מגיעים לפלטפורמה שיש עליה פסילה, ובמישור מתחתיה נמצא כלוב.
הכלוב השלישי נמצא בסוף השלב, היכן שה-Tings יוצרים שני מסלולים, אחד ממשיך עם העננים ושני מוביל אל הטבעת. כשתתפסי בטבעת יופיע הכלוב בפלטפורמה ממנה קפצת אליה.
מלך, הקולב שלך נמצא קרוב לסוף השלב, היכן שמסודרים העננים ויוצרים עליה בפעם הראשונה, פנה לצד השני לפני שאתה מגיע לפטפורמה ואתה תראה שיש לך לאן לקפוץ. אם תמשיך שם ותזחל מתחת לקוצים, שים לב לנקודה שבה אתה יכול לעמוד, באמצע הדרך. אחרי שאתה מצליח לעמוד בין הקוצים, תקפוץ, ותגיע לנקודת הפעלה. הכלוב יופיע בין הקוצים שמתחתיהם בדיוק זחלת.