שלום, רציתי לדעת אם יש גירסאת חידוש למשחק Wakcy ?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

יובל [YuBa]

שליחה על ידי יובל [YuBa] »

Gordi כתב:אתה צריך להקליק עם העכבר על המקש בממפה שאתה רוצה לשנות (כמו ש-Og אמר, הג'ויסטיק נמצא בפינה הימנית-עליונה של המסך). לאחר מכן, אתה צריך ללחוץ על כפתור ה-Add (שום דבר לא אמור לקרות בינתיים, מה שיכול קצת להטעות). לאחר שלחצת על Add אתה צריך ללחוץ על המקש במקלדת שאתה רוצה להשתמש בו כדי לעשות את הפעולה של הג'ויסטיק (אם אתה מנסה לשנות את התזוזה ימינה של הגו'יסטיק, מן הסתם תלחץ על חץ הימינה במקלדת). רק עכשיו יתרחש שינוי במסך שיעיד שהפעולה הצליחה.

וכמובן, תמיד מומלץ to RTFM כשנתקלים בבעיה :-)
חח מה זה to RTFM ?
לא הצלחתי זה מתסבך לי.. אולי זה בגלל שאני נכנס דרך הdoboxfro?
אולי זה בגלל שאני לא עושה את הפעולות שינוי מקשים כמו שצריך..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

RTFM זה ר"ת של - Read The Fucking Manual (שבמקרה הזה מתכוון לקובץ readme.txt כנראה)

ו-WTF????? אומר What The Fuck???? והסיבה שאני רושם את זה היא בגלל שזו בדר"כ התגובה שלי כשמישהו אומר לי שהוא משתמש בפרונטאנד ענתיקה כמו doboxfro.
יובל [YuBa]

תודה, עזרת לי מאוד
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני מאוד מקווה שזה לא בציניות.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:אני מאוד מקווה שזה לא בציניות.
חצי ציניות, עזרת לי בזה שאמרת לקרוא את הreadme, ולא עזרת בזה שלא ענית לי על העיקר וטוב שלא אכלת אותי :wink:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

קודם כל, אני לא אוכל אנשים... אני עוג נחמד.

דבר שני, עניתי על כל מה שיכולתי לענות. באמת. אם לא עניתי על משהו זה בגלל שפשוט לא ידעתי את התשובה.

ודבר אחרון: לא אני זה שאמרתי לך לקרוא את הREADME :lol:
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

ניסית להכנס דרך הממשק הקלאסי של דוסבוקס?
יובל [YuBa]

לא, אני לא מצליח להפעיל את המשחק דרך הדוסבוקס הקלאסי, וגם אני עדיין ממש מסתבך עם השינוי כפתורים
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

נתחיל מהממשק הקלאסי - ניסית את שיטת הגרירה? יש שאומרים שהיא הפשוטה ביותר...
אורח

שליחה על ידי אורח »

Gordi כתב:נתחיל מהממשק הקלאסי - ניסית את שיטת הגרירה? יש שאומרים שהיא הפשוטה ביותר...
כן, עובד, תודה.
שלב ב' עכשיו אני לא יודע :wink:
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

אוקיי, עכשיו אני כבר לא בטוח מה בדיוק צריך להסביר מחדש מעבר להסבר הזה:
Gordi כתב:אתה צריך להקליק עם העכבר על המקש בממפה שאתה רוצה לשנות (כמו ש-Og אמר, הג'ויסטיק נמצא בפינה הימנית-עליונה של המסך). לאחר מכן, אתה צריך ללחוץ על כפתור ה-Add (שום דבר לא אמור לקרות בינתיים, מה שיכול קצת להטעות). לאחר שלחצת על Add אתה צריך ללחוץ על המקש במקלדת שאתה רוצה להשתמש בו כדי לעשות את הפעולה של הג'ויסטיק (אם אתה מנסה לשנות את התזוזה ימינה של הגו'יסטיק, מן הסתם תלחץ על חץ הימינה במקלדת). רק עכשיו יתרחש שינוי במסך שיעיד שהפעולה הצליחה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא