המשימות לשבוע הקרוב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
סימן, כשאתה מעביר את מגפי החתול שפיץ לפורמט החדש, זה יכול לעזור:
שם המשחק: מגפי החתול שפיץ
שם באנגלית: ?
חברה: סקוֹפּס (מבית מחשבת)
שנה: 1996
שם קובץ : ...
סוג כיווץ: ...
גודל מכווץ: ...
גודל לאחר פריסה: ...
עזרים:
בכדי להעתיק את ההודעה בדיוק איך שהיא, עם הקישורים והכל, עדיף לך ללחוץ על "ערוך" ולהעתיק את הטקסט.
שם המשחק: מגפי החתול שפיץ
שם באנגלית: ?
חברה: סקוֹפּס (מבית מחשבת)
שנה: 1996
שם קובץ : ...
סוג כיווץ: ...
גודל מכווץ: ...
גודל לאחר פריסה: ...
עזרים:
- מדריך למשתמש(Manual) - פורמט PDF
- עטיפה קדמית (גודל: 2397X2334, 1.3MB) - ללחוץ על התמונה עצמה בכדי לראות את הגודל האמיתי
- סריקה של הדיסק
בכדי להעתיק את ההודעה בדיוק איך שהיא, עם הקישורים והכל, עדיף לך ללחוץ על "ערוך" ולהעתיק את הטקסט.
-
אורח
הצעה
חשבתי על זה שאולי צריך לעשות מדריך ל-D-fend, כי נראה לי שלא הרבה אנשים משתמשים בה, כי הם לא יודעים עליה/לא הצליחו להפעיל דרכה וחבל כי זו תוכנה טובה מאד.
-
אורח
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כבר עלה בדעתי הרבה זמן לכתוב מדריך ל-D-Fend (גם מפני שכמה אנשים הזכירו את זה וגם מפני שיש לי אפילו משקל לא מועט בפיתוח התכנה עצמה..)
אבל העניין הוא שמפני שזה פרונט-אנד, הוא מאד ידידותי. הוא הרי נועד במקור גם לאנשים שמסתבכים עם DOSBox.
קשה להבין מאיפה להתחיל, אם ממדריך מינימלי ביותר (לאנשים שאינם רבי כישרון בסביבת חלונות), או במשהו כוללני עם טיפים, או סוג של מדריך המרה "מ-DOSBox ל-D-Fend"..
אז לא ידעתי על מה ללכת.
בכל מקרה, אני עובד כבר מאז שיצא המדריך הרשמי בתהליך הביטא על תרגום שלו לעברית שיהיה הרבה יותר מוצלח תכנית והסברתית מהמקור. רק שזה לוקח המון המון זמן, מעבר למה שיש לי. די נתקע העניין. כשאסיים אותו והוא יתפרסם (בהנחה שאנטוני, היוצר, בעד עדכון האתר בכלל) תהיו בטוחים שתדעו על זה.
אבל העניין הוא שמפני שזה פרונט-אנד, הוא מאד ידידותי. הוא הרי נועד במקור גם לאנשים שמסתבכים עם DOSBox.
קשה להבין מאיפה להתחיל, אם ממדריך מינימלי ביותר (לאנשים שאינם רבי כישרון בסביבת חלונות), או במשהו כוללני עם טיפים, או סוג של מדריך המרה "מ-DOSBox ל-D-Fend"..
אז לא ידעתי על מה ללכת.
בכל מקרה, אני עובד כבר מאז שיצא המדריך הרשמי בתהליך הביטא על תרגום שלו לעברית שיהיה הרבה יותר מוצלח תכנית והסברתית מהמקור. רק שזה לוקח המון המון זמן, מעבר למה שיש לי. די נתקע העניין. כשאסיים אותו והוא יתפרסם (בהנחה שאנטוני, היוצר, בעד עדכון האתר בכלל) תהיו בטוחים שתדעו על זה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: