אני מחפש את הוגו באג 2 אם הכדור פורח
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הסיבה שהשעון היה על GMT+4 היא שכאשר התקנתי את הפורום על השרת החדש, הזמן של השרת היה כזה שמצריך "תיקון" של 4 שעות כדי להגיע לשעון ישראל, ואיפשהו באמצע הוא עבר לזמן שמצריך תיקון של 3 שעות ולא שמתי לב...
אם המשחק הוא מ-1997 ובהנחה שהוא לא נמכר אפשר להעלות, אבל לפני שמעלים אותו צריך לבדוק אם הוא עדיין נמכר כי יש סיכוי טוב שכן.
אם המשחק הוא מ-1997 ובהנחה שהוא לא נמכר אפשר להעלות, אבל לפני שמעלים אותו צריך לבדוק אם הוא עדיין נמכר כי יש סיכוי טוב שכן.
הממ... שאלה טובה...
הכוונה היא למשחק שנמצא פה?
המממ, שאלה קשה... זה האתר הכי עלוב שראיתי עד היוםGordi כתב:הממ... שאלה טובה...
הדבר היחידי שרשום שם הוא שזה ל"סוני 1" אין לי מושג אם הם מתכוונים בזה ל "סוני פלייסטיישן 1" או לא... בכלל לפי המראה של האתר אני מאוד בספק אם זה באמת במלאי או סתם נשאר להם משנת תרמ"ב...
מתוך בדיקה קטנה שעשיתי
קודם כל,המשחקים של הוגו בעברית הם הוגו 1,הוגו 2 (שאותו ביקשו פה) והוגו הצנחן.1 ו2 מתייחס להוצאה של באג בלבד,מה שITE מוכרת אלו אוספים אחרים לגמרי שאין לי מושג מה יש בכל אחד מהם.
הפעם האחרונה שראיתי את הוגו 1 ו2 למחירה היתה בבאג עודפים בדיזינגוף סנטר (שעברה לראשון לציון).המחיר שלהם,אגב,היה שקל (ברצינות) והם נמכרו בלי האריזות.
ראיתי גם את הוגו הצנחן לפני כמה שנים במחיר של 20 ש"ח או משהוא כזה...
כל המשחקים האחרים של הוגו הם בכלל של קומפדיה,וכולם נמכרים בחנויות או דרך החברה עצמה.
הבעיה היא שיש באמת גם הוגו 1 ו2 לPSX ויש שם שלבים שיש גם בהוגו 1 ו2 של באג וכמה אפילו שיש בגירסאות דיסקטים...
אפשר למצוא את הוגו לPSX פה ושם,אבל לא מדובר בדיוק במשחקים שיש לPC,והם גם לא בעברית.
עכשיו השיקול הוא כמובן שלכם.יש המון משחקים שיצאו לPC ומאז הוציאו אותם מחדש כמה פעמים,ועדיין אף אחד לא חושב להוריד אותם.(גולדן אקס המקורי למשל ,יצא לPS2!)
הפעם האחרונה שראיתי את הוגו 1 ו2 למחירה היתה בבאג עודפים בדיזינגוף סנטר (שעברה לראשון לציון).המחיר שלהם,אגב,היה שקל (ברצינות) והם נמכרו בלי האריזות.
ראיתי גם את הוגו הצנחן לפני כמה שנים במחיר של 20 ש"ח או משהוא כזה...
כל המשחקים האחרים של הוגו הם בכלל של קומפדיה,וכולם נמכרים בחנויות או דרך החברה עצמה.
הבעיה היא שיש באמת גם הוגו 1 ו2 לPSX ויש שם שלבים שיש גם בהוגו 1 ו2 של באג וכמה אפילו שיש בגירסאות דיסקטים...
אפשר למצוא את הוגו לPSX פה ושם,אבל לא מדובר בדיוק במשחקים שיש לPC,והם גם לא בעברית.
עכשיו השיקול הוא כמובן שלכם.יש המון משחקים שיצאו לPC ומאז הוציאו אותם מחדש כמה פעמים,ועדיין אף אחד לא חושב להוריד אותם.(גולדן אקס המקורי למשל ,יצא לPS2!)