טוב, מכיוון שסביר להניח שהם ישאלו אותך שאלות, בכדי שתוכל לענות להם אני חושב שכדאי שתרשם שם ותוסיף את ההודעה הבאה(אתה יכול לשנות אותה אם משהו שכתבתי לא נכון ואתה יכול גם להוסיף קצת חיוכים או שטויות, מה שבא לך):
Need help with finding an old ladder game's name.
Hi,
I really hope someone can help me with this one, I've been looking for quite some time.
Here is what I remember:
It was not a side scrolling game, perhaps a ladder game (like Loderunner), but I'm not sure about that, I remember the character was human and very small (about the size of a single lemming in the 1st lemmings game), I'm not sure what the objective was but I remember you had to collect keys to open doors, maybe that was the objective(simply to reach the final level).
I remember there were monsters that you had to avoid, and I *think* there were 6 levels in the game, the thing I remember most are the "flying eyes" in one of the last levels, I also remember a big tree which you had to climb, or go through, maybe it was in level 2, and maybe there was a lake in the same level in which you could die.
Apart from those, I remember the game had very little colors, I'm really not sure about the year though...
By the way, it's not one of these games: Loderunner, Jumpman, Bigtop.
I'd really appreciate [b]ANY[/b] idea!
Thanks in advance!!
<שם המשתמש שלך>
שים לב שהשורה הראשונה היא הנושא של ההודעה!
יתכן שלא תראה כאן את ההודעה נכון(בגלל כיוון השפה: מימין לשמאל), אבל כשתעתיק אותה לשם היא תראה בסדר.
את ההודעה תכתוב בפורום הזה: http://www.the-underdogs.info/forum/viewforum.php?f=3
אם המשחק הוא חידוש למשחק ישן וחינמי אז זה בסדר לדבר עליו כאן.
אבל אם הוא מסחרי ולמעלה משנת 97-98 חל איסור מוחלט.
אגב, לא מצאתי שום איזכור לגרסה של המשחק של קונאן למחשב, יכול להיות ששיחקת בו באמולטור ולא ידעת... (יש חבילות של אמולטורים לדוס+משחק וקובץ אצווה שמפעיל אותם ככה שאתה בכלל לא רואה את האמולטורים)
לא נראה לי שהמשחק ממשיך להמכר, ובנוסף אני לא זוכר שבכלל דיברו על החידוש הזה באף מקום.
אגב החברה הוציאה בסוף 2003, כנראה משחק המשך שנקרא Robin Hood : Defender of the crown. אולי החידוש היה מעין "טיז" לקראת המשחק החדש ???
בעניין קונאן לא היית צריך לטרוח לחפש למחשב , כיוון שבכל מקרה היום להריץ משחק
זה כמו להריץ באמולטור למחשב (DosBox).
גם לאמולטורים המשחקים הם יותר "מקוריים" לכוונת המתכנת,
אני מתכוון שמעבירים משחקים לפלטפורמות אחרות לפעמיים מאבדים משהו בדרך.