Prince of Persia 2 בעיות סאונד...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
חחחח גנבת ת'מילים מהפה.. זה בדיוק מה שבאתי להגיד 
לגביי Golden Axe II , אני בטוח ב90% שזה II, וכן יש מצב שזו הייתה הגרסאת arcade זו שאני מתכוון אליה... השאלה מאיפה אני יכול להשיג אותה עכשיו..פעם השגתי מ classic-trash , אבל האתר כבר לא פעיל.
אגב, למה אתה כל כך רוצה את ה Voodoo 5 6000 ? יש מצב שאני יכול להשיג לך!
לגביי Golden Axe II , אני בטוח ב90% שזה II, וכן יש מצב שזו הייתה הגרסאת arcade זו שאני מתכוון אליה... השאלה מאיפה אני יכול להשיג אותה עכשיו..פעם השגתי מ classic-trash , אבל האתר כבר לא פעיל.
אגב, למה אתה כל כך רוצה את ה Voodoo 5 6000 ? יש מצב שאני יכול להשיג לך!
למיטב זכרוני, Classic Trash היה אתר למשחקי PC ותו לא, אז אני מאוד בספק שהורדת ממנו את גולדן אקס 2, (למגה דרייב או לארקייד). ואם אתה בטוח בוודאות ששיחקת בו במחשב ולא במכונת משחקים (משחקי ווידאו) אז אני מציע לך ברצינות לבדוק את ה10% האלה עם:
http://www.old-games.org/game.php?game=goldnx
בכל מקרה, את הרום לMAME אתה יכול להוריד מromnation.net.
ובקשר לvoodoo, אתה טועה. לא קיים אף אדם שיש לו את הכרטיס הזה ולא יודע מה יש לו ביד. עדיין, יש פעמים שהכרטיסים האלה מחליפים ידיים, ולי היו 2 הזדמניות לקנות, הבעיה היא, שאין לי כמה עשרות אלפי שקלים מיותרים, ואני מנחש שגם לך לא. אתה כנראה מתבלבל עם Voodoo 5 5500 שנפוץ כמו חול או Voodoo 5 5000 שלא נפוץ, אבל גם לא נדיר.
http://www.old-games.org/game.php?game=goldnx
בכל מקרה, את הרום לMAME אתה יכול להוריד מromnation.net.
ובקשר לvoodoo, אתה טועה. לא קיים אף אדם שיש לו את הכרטיס הזה ולא יודע מה יש לו ביד. עדיין, יש פעמים שהכרטיסים האלה מחליפים ידיים, ולי היו 2 הזדמניות לקנות, הבעיה היא, שאין לי כמה עשרות אלפי שקלים מיותרים, ואני מנחש שגם לך לא. אתה כנראה מתבלבל עם Voodoo 5 5500 שנפוץ כמו חול או Voodoo 5 5000 שלא נפוץ, אבל גם לא נדיר.
- Azurerider
- משתמש רשום

Re: אספנות
נכון שלא אמרת, רק רציתי להבהיר שאני לא נמנע מחיטוט ב"זבל", כשזה נוגע לחיפוש מחשבים (ועוד אוצרות). דבר שבד"כ אנשים זקנים לא כ"כ עושים.og כתב: לא אמרתי כלום על גיל...![]()
אני לא הבנתי בכלל את כל המילים שם, אז תודה:)
שכחתי מזה לגמרי!:)
אגב MOM, (ולא ידעתי על קיומם של המשכים, אבל את הגיגול נדחה לאח"כ) לא הצלחתי להפעיל אותו עם קול בדוסבוקס, אבל מצאתי גרסת דוסבוקס "מיוחדת" שבה זה א. עובד, (עכשיו שאני חושב על זה אולי הייתה לי גרסה לא טובה של המשחק אבל לא משנה), ב. יש איזה פאץ' ששכחתי את שמו, אבל הוא משהו בסגנון H2XM שאמור לשפר את הגרפיקה ל..משחקי דוס?
אני בטוח שרציתי לרשום עוד משהו אבל שכחתי
אגב MOM, (ולא ידעתי על קיומם של המשכים, אבל את הגיגול נדחה לאח"כ) לא הצלחתי להפעיל אותו עם קול בדוסבוקס, אבל מצאתי גרסת דוסבוקס "מיוחדת" שבה זה א. עובד, (עכשיו שאני חושב על זה אולי הייתה לי גרסה לא טובה של המשחק אבל לא משנה), ב. יש איזה פאץ' ששכחתי את שמו, אבל הוא משהו בסגנון H2XM שאמור לשפר את הגרפיקה ל..משחקי דוס?
אני בטוח שרציתי לרשום עוד משהו אבל שכחתי
אלה לא בדיוק המשכים, פשוט שלושה משחקים על אותו העיקרון, כולם נעשו בידי SimTex.
הראשון שיצא היה Master of Orion שהוא משחק מבוסס תורים (TBS) בחלל.
השני שיצא נקרא Master of Magic שהוא משחק מבוסס תורים אבל לא בחלל, אלא על הקרקע והים של עולם דמיוני.
והשלישי והאחרון היה Master of Orion II - המשך למשחק הראשון, גם כן בחלל, קצת מסובך להבנה, ולוקח קצת זמן להתרגל אליו, אבל זה שווה את זה - לקח לי כמה שנים טובות להבין שזה המשחק הכי טוב שיצא אי פעם, לכל מדיה, אפילו היום.
בקשר לשיפור הגרפיקה, לא הבנתי... (ואני לא יודע מה זה H2XM)
[עריכה]
שכחתי לציין שיצא גם Master of Orion 3, אבל לא ע"י אותה החברה, ולכן גם לא באותה האיכות ("לא באותה האיכות" זו מחמאה, המשחק דוחה...).
הראשון שיצא היה Master of Orion שהוא משחק מבוסס תורים (TBS) בחלל.
השני שיצא נקרא Master of Magic שהוא משחק מבוסס תורים אבל לא בחלל, אלא על הקרקע והים של עולם דמיוני.
והשלישי והאחרון היה Master of Orion II - המשך למשחק הראשון, גם כן בחלל, קצת מסובך להבנה, ולוקח קצת זמן להתרגל אליו, אבל זה שווה את זה - לקח לי כמה שנים טובות להבין שזה המשחק הכי טוב שיצא אי פעם, לכל מדיה, אפילו היום.
בקשר לשיפור הגרפיקה, לא הבנתי... (ואני לא יודע מה זה H2XM)
[עריכה]
שכחתי לציין שיצא גם Master of Orion 3, אבל לא ע"י אותה החברה, ולכן גם לא באותה האיכות ("לא באותה האיכות" זו מחמאה, המשחק דוחה...).