אין מה להסביר.. פשוט הורדתי את המשחק ובקטע של החילוץ.. לא הצלחתי כנראה מאי הבנה של ההסבר שיש כאן כבר... אני צריכה פשוט הסבר יותר מפורטOctarine כתב:כדי שנוכל לעזור, קודם תסבירי איזה פעולות עשית ובאיזה שלב נתקעת.
אני אשמח אם תוכל לעזור לי !
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אין מה להסביר.. פשוט הורדתי את המשחק ובקטע של החילוץ.. לא הצלחתי כנראה מאי הבנה של ההסבר שיש כאן כבר... אני צריכה פשוט הסבר יותר מפורטOctarine כתב:כדי שנוכל לעזור, קודם תסבירי איזה פעולות עשית ובאיזה שלב נתקעת.

Octarine כתב:אולי קללת פרעונים עתיקה הוטלה על המחשב שלך.
אולי זה בגלל סידור מיוחד של הכוכבים שמתרחש אחת לאלף שנים.
אולי סטיבן הוקינג חזר בזמן והפריע לך.
ואולי אתה יכול להגיד לנו מה הבעיה כדי שנוכל לעזור?
וואו. אתם ממש מניאקים מתנשאים הא?עידן כתב:Octarine כתב:אולי קללת פרעונים עתיקה הוטלה על המחשב שלך.
אולי זה בגלל סידור מיוחד של הכוכבים שמתרחש אחת לאלף שנים.
אולי סטיבן הוקינג חזר בזמן והפריע לך.
ואולי אתה יכול להגיד לנו מה הבעיה כדי שנוכל לעזור?![]()
זה רק אני, או שלאחרונה אורחים פשוט אומרים "לא עובד לי" וזהו, בלי לפרט? כמובן שזה תמיד היה, לאחרונה זה נראה לי יותר...כבר אין לי כוח להגיב לשאלות מהסוג הזה...
כשהבעיה נובעת מחוסר ידיעה ולא מעצלנות, הדבר בא לידי ביטוי גם בהודעה. כדי להגיד "נתקעתי בשלב הזה והזה של המדריך" / "לא הצלחתי לבצע את הפעולה הזאת והזאת" לא צריך להבין במחשבים, צריך לשבת מול ההוראות ולשים את האצבע על הצעד הראשון שלא הלך כמצופה. ברגע שזה קורה, יש עם מה לעבוד.אורח כתב:אנשים לא מחפשים שתתנשאו עליהם, הם מחפשים עזרה, ואם כ"כ הרבה אנשים אומרים לכם שההוראות לא ברורות או שהם צריכים עזרה או שלא עולה להם, כנראה שלמרות הכל ההסברים שלכם באמת על הפנים.
ולתת את הסיבה המדויקת מבלי לשוב ולבקש "לא הסברת, תסביר ונעזור", אני בטוח שרבים יוכלו להעזר בכישוריך, ואני מזמין אותך להשאר ולתרום מהידע שלך לטובת הכלל.אורח כתב:למה זה לא עובד![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ורק גורדי מסוגל להתייחס כל כך יפה לטרול שכזהOg כתב: