[הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: [הורדה] המשחק Rayman/ריימן (דיסק מלא!)
חוץ מאלו המופיעים כאן? אלו המופיעים כאן פועלים לך או לא?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מקפיץ את השרשור כדי להכריז חגיגית שהוידאו לאחת הבקשות הפופולריות ביותר לשאילתא וללא ספק הבקשה הנפוצה ביותר מהחשבון שלי ב-YouTube, הדגמה של הקרב של Rayman מול הבוס האחרון, Mr. Dark, שוחרר לאוויר העולם (לאחר ששכב אצלי כמה חודשים כשניסיתי למצוא איך אני עורך ומקודד אותו בלי להוריד לו מהאיכות ולהשאיר אותו ברזולוציה המקורית. המשימה נכשלה...).
Rayman VS. Mr. Dark מהיום זמין בשאילתא הקרובה לביתך!
Rayman VS. Mr. Dark מהיום זמין בשאילתא הקרובה לביתך!
-
עוג מנעול
יישר כח, כמובן, אבל:
חבל שלא פתחת על כך דיון בפורום אוף טופיק, אני בטוח שזה נושא שמעניין עוד רבים והפתרון, אם היה נמצא, היה משמש לא רק אותך.Radioactive Grandpa כתב:ניסיתי למצוא איך אני עורך ומקודד אותו בלי להוריד לו מהאיכות ולהשאיר אותו ברזולוציה המקורית. המשימה נכשלה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא יודע, דיברנו רבות על ענייני הוידאו, ולא זכור לי שהגענו לאי אלו תובנות בנושא.
-
עוג מנעול
הגענו בדיוק לתובנות שאליהן רצינו להגיע, או במילים אחרות, לא נשארו סימני שאלה לגבי השאלות שנשאלו. אם מאז נוספו לך שאלות חדשות (ולפי מה שהבנתי מדבריך, זה אכן כך), הייתי שמח לבאר, במידה ואני יכול (ובמידה ואתה עדיין רוצה).Radioactive Grandpa כתב:לא יודע, דיברנו רבות על ענייני הוידאו, ולא זכור לי שהגענו לאי אלו תובנות בנושא.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הורדתי את המשחק
פתחתי אותו לתיקיה אצלי במחשב
המשחק עובד אבל!!!
כאשר אני מריץ את המשחק לפי ברירות המחדל שמסופקות איתו, כל התמונה כאילו נדחפת כלפי מעלה, יוצא שיש לי פס שחור בתחתית המסך של איזה 4 -5 ס"מ
אז שיניתי בקובץ dosbox.conf את השורה כך fullresolution=800x600
וזה הביא שיפור משמעותי עכשיו רואים את כל התמונה, אבל היא קצת מכווצת, יש פס בעובי 1-2 ס"מ גם למעלה וגם למטה, זה קצת מזכיר את מה שקרה בזמנו עם PSYCHO PINBALL (רק ששם הפסים היו לאורך ופה הפסים לרוחב)
הפסים השחורים לא מופיעים רק אחרי שהמשחק עולה, ניתן לראות אותם כבר במצב כאשר הדוסבוקס עולה (text mode)
זה לא נורא לשחק את זה במצב הנוכחי אבל רציתי לדעת האם יש דרך שהמשחק יוצג בשלמותו על כל המסך???
פתחתי אותו לתיקיה אצלי במחשב
המשחק עובד אבל!!!
כאשר אני מריץ את המשחק לפי ברירות המחדל שמסופקות איתו, כל התמונה כאילו נדחפת כלפי מעלה, יוצא שיש לי פס שחור בתחתית המסך של איזה 4 -5 ס"מ
אז שיניתי בקובץ dosbox.conf את השורה כך fullresolution=800x600
וזה הביא שיפור משמעותי עכשיו רואים את כל התמונה, אבל היא קצת מכווצת, יש פס בעובי 1-2 ס"מ גם למעלה וגם למטה, זה קצת מזכיר את מה שקרה בזמנו עם PSYCHO PINBALL (רק ששם הפסים היו לאורך ופה הפסים לרוחב)
הפסים השחורים לא מופיעים רק אחרי שהמשחק עולה, ניתן לראות אותם כבר במצב כאשר הדוסבוקס עולה (text mode)
זה לא נורא לשחק את זה במצב הנוכחי אבל רציתי לדעת האם יש דרך שהמשחק יוצג בשלמותו על כל המסך???
זו אותה בעיה כמו שהייתה לך מקודם ואותו פתרון. אתה צריך לשחק עם 3 ערכים בקובץ התצורה:
output
aspect
fullresolution
אם תתעסק איתם סביר להניח שבסופו של דבר תצליח למצוא איזה צירוף שימצא חן בעיניך. אם לא, אין מנוס מלשנות את התצוגה עם הכפתורים של המסך עצמו.
output
aspect
fullresolution
אם תתעסק איתם סביר להניח שבסופו של דבר תצליח למצוא איזה צירוף שימצא חן בעיניך. אם לא, אין מנוס מלשנות את התצוגה עם הכפתורים של המסך עצמו.
רק לי זה עובד רק 4 שלבים - וחוזר חלילה ?
זאת אומרת שאחרי שלב רביעי זה חוזר לי לשלב ראשון...
מוזר
מוזר
את עוברת עולם, כן?
איך עוברים עולם?
אין לי מושג..
אין לי מושג..
ברגע שאת מגיעה למפה, את זזה עם החיצים לעולם הבא.
[עריכה]
התכוונתי "לעולם הבא במשחק", לא התכוונתי שתהרגי את עצמך עם המקלדת ותעברי לעולם הבא, חלילה...
[עריכה]
התכוונתי "לעולם הבא במשחק", לא התכוונתי שתהרגי את עצמך עם המקלדת ותעברי לעולם הבא, חלילה...
חחחחחחח
תודה, באמת שאין עלייך
תודה, באמת שאין עלייך